Barry Lyndon
%
81

Barry Lyndon

Nu kijken

Kijk Barry Lyndon

Moeite met waar je nou Barry Lyndon moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barry Lyndon

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Barry Lyndon draait?

Samenvatting

Ierland, in het midden van de 18de eeuw. De boerenzoon Redmond Barry doodt een liefdesrivaal in een duel en gaat vervolgens op de vlucht. De opportunistische avonturier droomt van een rijk leven in een aristocratisch milieu en hoopt die status te bereiken door een militaire carrière. Hij wordt soldaat in het Britse leger en vecht op het Europese vasteland mee in de Zevenjarige Oorlog. Daar deserteert hij en kiest de kant van de Pruisen. Hij wordt spion voor de Pruisische kapitein Potzdorf, maar verraadt zijn baas en sluit een verbond met de man die hij moest bespioneren, de duistere Ierse Chevalier de Balibari. Samen schuimen ze de Europese goksalons af, maar Barry wil nog altijd hogerop. Daartoe ziet hij de kans wanneer hij de rijke en adellijke weduwe Lady Lyndon ontmoet. Ze trouwen en zo lijkt Barry Lyndon eindelijk toegang te krijgen tot de hoogste aristocratische middens. Maar zijn stiefzoon, Lord Bullingdon, beschouwt hem als een parvenu en doet er alles aan om hem in diskrediet te brengen...

Regisseur en acteurs

 • Stanley Kubrick portait

  Stanley Kubrick

  Director

 • Ryan O'Neal portait

  Ryan O'Neal

  Barry Lyndon

 • Marisa Berenson portait

  Marisa Berenson

  Lady Lyndon

 • Hardy Krüger portait

  Hardy Krüger

  Capt. Potzdorf

 • Diana Körner portait

  Diana Körner

  Lischen

 • Frank Middlemass portait

  Frank Middlemass

  Sir Charles Reginald Lyndon

 • Arthur O'Sullivan portrait

  Arthur O'Sullivan

  Captain Feeny

 • Godfrey Quigley portrait

  Godfrey Quigley

  Capt. Grogan

 • Leonard Rossiter portait

  Leonard Rossiter

  Capt. John Quin

 • Philip Stone portait

  Philip Stone

  Graham

 • Patrick Magee portait

  Patrick Magee

  The Chevalier de Balibari

 • Steven Berkoff portait

  Steven Berkoff

  Lord Ludd

 • Gay Hamilton portait

  Gay Hamilton

  Nora Brady

 • Marie Kean portrait

  Marie Kean

  Belle, Barry's mother

 • Murray Melvin portait

  Murray Melvin

  Rev. Samuel Runt

 • André Morell portait

  André Morell

  Lord Gustavos Adolphus Wendover

 • Leon Vitali portait

  Leon Vitali

  Lord Bullingdon

 • Billy Boyle portrait

  Billy Boyle

  Seamus Feeny

Barry Lyndon

Benieuwd naar Barry Lyndon? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Barry Lyndon draait.

Barry Lyndon in de bioscoop

Barry Lyndon draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Barry Lyndon.

Barry Lyndon streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Barry Lyndon te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Barry Lyndon een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Barry Lyndon zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Barry Lyndon torrent

Op zoek naar een torrent van Barry Lyndon? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Barry Lyndon zonder zorgen.

Barry Lyndon downloaden

Als Barry Lyndon binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Barry Lyndon trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Barry Lyndon de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.