Barry
%
59

Barry

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Barry

Moeite met waar je nou Barry moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barry

Samenvatting

A young Barack Obama forges his identity while dealing with race, divergent cultures and ordinary life as a New York City college student.

Regisseur en acteurs

 • Vikram Gandhi portrait

  Vikram Gandhi

  director

 • John Benjamin Hickey portrait

  John Benjamin Hickey

  actor

 • Linus Roache portrait

  Linus Roache

  actor

 • Avi Nash portrait

  Avi Nash

  actor

 • Ellar Coltrane portrait

  Ellar Coltrane

  actor

 • Jenna Elfman portrait

  Jenna Elfman

  actor

 • Ashley Judd portrait

  Ashley Judd

  actor

 • Jason Mitchell portrait

  Jason Mitchell

  actor

 • Anya Taylor-Joy portrait

  Anya Taylor-Joy

  actor

 • Devon Terrell portrait

  Devon Terrell

  actor

Trailers

Barry

Op zoek naar Barry? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Barry streamen

Het streamen van movies als Barry heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Barry waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Barry dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Barry downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Barry te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Barry torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Barry trailer

Weet je nog niet zeker of Barry jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.