Barry
%
59

Barry

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Barry

Moeite met waar je nou Barry moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Barry

Samenvatting

Te midden van rassengeschillen en cultuurverschillen moet de jonge student Barack Obama in New York zijn eigen identiteit zien te vinden.

Regisseur en acteurs

 • Vikram Gandhi portrait

  Vikram Gandhi

  director

 • John Benjamin Hickey portrait

  John Benjamin Hickey

  actor

 • Linus Roache portrait

  Linus Roache

  actor

 • Avi Nash portrait

  Avi Nash

  actor

 • Ellar Coltrane portrait

  Ellar Coltrane

  actor

 • Jenna Elfman portrait

  Jenna Elfman

  actor

 • Ashley Judd portrait

  Ashley Judd

  actor

 • Jason Mitchell portrait

  Jason Mitchell

  actor

 • Anya Taylor-Joy portrait

  Anya Taylor-Joy

  actor

 • Devon Terrell portrait

  Devon Terrell

  actor

Trailers

Barry

Wil je Barry kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Barry streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Barry niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Barry zelfs gratis bekijken.

Barry downloaden

Wil je Barry ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Barry overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Barry torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Barry is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Barry trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Barry de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.