Barry
%
59

Barry

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Barry

Moeite met waar je nou Barry moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barry

Samenvatting

A young Barack Obama forges his identity while dealing with race, divergent cultures and ordinary life as a New York City college student.

Regisseur en acteurs

 • Vikram Gandhi portrait

  Vikram Gandhi

  director

 • John Benjamin Hickey portrait

  John Benjamin Hickey

  actor

 • Linus Roache portrait

  Linus Roache

  actor

 • Avi Nash portrait

  Avi Nash

  actor

 • Ellar Coltrane portrait

  Ellar Coltrane

  actor

 • Jenna Elfman portrait

  Jenna Elfman

  actor

 • Ashley Judd portrait

  Ashley Judd

  actor

 • Jason Mitchell portrait

  Jason Mitchell

  actor

 • Anya Taylor-Joy portrait

  Anya Taylor-Joy

  actor

 • Devon Terrell portrait

  Devon Terrell

  actor

Trailers

Barry

Veel gehoord over Barry en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Barry heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Barry streamen

Wil je Barry, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Barry zelfs gratis kijken.

Barry downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Barry ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Barry er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Barry torrent

Op zoek naar een torrent van Barry? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Barry te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Barry trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Barry. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.