Barry
%
59

Barry

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Barry

Moeite met waar je nou Barry moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Barry

Samenvatting

A young Barack Obama forges his identity while dealing with race, divergent cultures and ordinary life as a New York City college student.

Regisseur en acteurs

 • Vikram Gandhi portrait

  Vikram Gandhi

  director

 • John Benjamin Hickey portrait

  John Benjamin Hickey

  actor

 • Linus Roache portrait

  Linus Roache

  actor

 • Avi Nash portrait

  Avi Nash

  actor

 • Ellar Coltrane portrait

  Ellar Coltrane

  actor

 • Jenna Elfman portrait

  Jenna Elfman

  actor

 • Ashley Judd portrait

  Ashley Judd

  actor

 • Jason Mitchell portrait

  Jason Mitchell

  actor

 • Anya Taylor-Joy portrait

  Anya Taylor-Joy

  actor

 • Devon Terrell portrait

  Devon Terrell

  actor

Trailers

Barry

Zin om Barry lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Barry te bekijken voor je op een rijtje.

Barry downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Barry downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Barry. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Barry er ook in SD heel goed uit.

Barry streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Barry net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Barry hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Barry helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Barry torrent

Denk je dat je om Barry te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Barry trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Barry de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.