Base
%
73

Base

Nu kijken

Kijk Base

Moeite met waar je nou Base moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Base

Samenvatting

JC (Alexander Polli) is een B.A.S.E.-jumper, een playboy die in zijn leven overal aan de rand van de afgrond wil staan om ieders grote droom na te jagen: vliegen. Als een sprong fout gaat, spat die droom uiteen. Door de dood van zijn beste vriend wordt JC gedwongen een geheim uit zijn verleden dat hem niet loslaat eindelijk onder ogen te zien. Aangetrokken tot Ash, de rouwende geliefde van zijn vriend, zoekt hij nog meer zijn grenzen op door nog lager en sneller te vliegen en alles op te nemen. Al snel brengt zijn duistere duikvlucht niet alleen zijn eigen leven, maar dat van iedereen om hem heen in gevaar. Base volgt een man die over de rand stapt, en in zijn val.

Regisseur en acteurs

 • Richard Parry portrait

  Richard Parry

  Director

 • Julie Dray portait

  Julie Dray

  Ash

 • Alexander Polli portrait

  Alexander Polli

  JC

 • Carlos Pedro Briceño portrait

  Carlos Pedro Briceño

  Chico

Base

Base streamen

Base streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Base downloaden

Zin om Base te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Base te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Base torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Base makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Base trailer

Wil je er zeker van zijn dat Base jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.