Base
%
73

Base

Nu kijken

Kijk Base

Moeite met waar je nou Base moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Base

Samenvatting

JC (Alexander Polli) is een B.A.S.E.-jumper, een playboy die in zijn leven overal aan de rand van de afgrond wil staan om ieders grote droom na te jagen: vliegen. Als een sprong fout gaat, spat die droom uiteen. Door de dood van zijn beste vriend wordt JC gedwongen een geheim uit zijn verleden dat hem niet loslaat eindelijk onder ogen te zien. Aangetrokken tot Ash, de rouwende geliefde van zijn vriend, zoekt hij nog meer zijn grenzen op door nog lager en sneller te vliegen en alles op te nemen. Al snel brengt zijn duistere duikvlucht niet alleen zijn eigen leven, maar dat van iedereen om hem heen in gevaar. Base volgt een man die over de rand stapt, en in zijn val.

Regisseur en acteurs

 • Richard Parry portrait

  Richard Parry

  Director

 • Julie Dray portait

  Julie Dray

  Ash

 • Alexander Polli portrait

  Alexander Polli

  JC

 • Carlos Pedro Briceño portrait

  Carlos Pedro Briceño

  Chico

Base

Wil je Base kijken? De movie van Richard Parry uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Base op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Base met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Base downloaden

Het downloaden van Base is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Base ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Base streamen

Het streamen van Base heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Base online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Base kijkt. Ideaal!

Base torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Base. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Base trailer

Bekijk eerst even de trailer van Base voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.