Base
%
73

Base

Nu kijken

Kijk Base

Moeite met waar je nou Base moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Base

Samenvatting

JC (Alexander Polli) is een B.A.S.E.-jumper, een playboy die in zijn leven overal aan de rand van de afgrond wil staan om ieders grote droom na te jagen: vliegen. Als een sprong fout gaat, spat die droom uiteen. Door de dood van zijn beste vriend wordt JC gedwongen een geheim uit zijn verleden dat hem niet loslaat eindelijk onder ogen te zien. Aangetrokken tot Ash, de rouwende geliefde van zijn vriend, zoekt hij nog meer zijn grenzen op door nog lager en sneller te vliegen en alles op te nemen. Al snel brengt zijn duistere duikvlucht niet alleen zijn eigen leven, maar dat van iedereen om hem heen in gevaar. Base volgt een man die over de rand stapt, en in zijn val.

Regisseur en acteurs

 • Richard Parry portrait

  Richard Parry

  Director

 • Julie Dray portait

  Julie Dray

  Ash

 • Alexander Polli portrait

  Alexander Polli

  JC

 • Carlos Pedro Briceño portrait

  Carlos Pedro Briceño

  Chico

Base

Zin om Base lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Base te bekijken voor je op een rijtje.

Base downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Base downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Base. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Base er ook in SD heel goed uit.

Base streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Base net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Base hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Base helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Base torrent

Denk je dat je om Base te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Base trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Base de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.