Base
%
73

Base

Nu kijken

Kijk Base

Moeite met waar je nou Base moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Base

Samenvatting

JC (Alexander Polli) is een B.A.S.E.-jumper, een playboy die in zijn leven overal aan de rand van de afgrond wil staan om ieders grote droom na te jagen: vliegen. Als een sprong fout gaat, spat die droom uiteen. Door de dood van zijn beste vriend wordt JC gedwongen een geheim uit zijn verleden dat hem niet loslaat eindelijk onder ogen te zien. Aangetrokken tot Ash, de rouwende geliefde van zijn vriend, zoekt hij nog meer zijn grenzen op door nog lager en sneller te vliegen en alles op te nemen. Al snel brengt zijn duistere duikvlucht niet alleen zijn eigen leven, maar dat van iedereen om hem heen in gevaar. Base volgt een man die over de rand stapt, en in zijn val.

Regisseur en acteurs

 • Richard Parry portrait

  Richard Parry

  Director

 • Julie Dray portait

  Julie Dray

  Ash

 • Alexander Polli portrait

  Alexander Polli

  JC

 • Carlos Pedro Briceño portrait

  Carlos Pedro Briceño

  Chico

Base

Wil je Base kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Base streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Base niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Base zelfs gratis bekijken.

Base downloaden

Wil je Base ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Base overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Base torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Base is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Base trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Base de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.