Base
%
73

Base

Nu kijken

Kijk Base

Moeite met waar je nou Base moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Base

Samenvatting

JC (Alexander Polli) is een B.A.S.E.-jumper, een playboy die in zijn leven overal aan de rand van de afgrond wil staan om ieders grote droom na te jagen: vliegen. Als een sprong fout gaat, spat die droom uiteen. Door de dood van zijn beste vriend wordt JC gedwongen een geheim uit zijn verleden dat hem niet loslaat eindelijk onder ogen te zien. Aangetrokken tot Ash, de rouwende geliefde van zijn vriend, zoekt hij nog meer zijn grenzen op door nog lager en sneller te vliegen en alles op te nemen. Al snel brengt zijn duistere duikvlucht niet alleen zijn eigen leven, maar dat van iedereen om hem heen in gevaar. Base volgt een man die over de rand stapt, en in zijn val.

Regisseur en acteurs

 • Richard Parry portrait

  Richard Parry

  Director

 • Julie Dray portait

  Julie Dray

  Ash

 • Alexander Polli portrait

  Alexander Polli

  JC

 • Carlos Pedro Briceño portrait

  Carlos Pedro Briceño

  Chico

Base

Op zoek naar Base? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Base streamen

Het streamen van movies als Base heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Base waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Base dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Base downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Base te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Base torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Base trailer

Weet je nog niet zeker of Base jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.