D'après une histoire vraie
%
61

D'après une histoire vraie

Nu kijken

Kijk D'après une histoire vraie

Moeite met waar je nou D'après une histoire vraie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor D'après une histoire vraie

Samenvatting

Delphine woont in Parijs: ze schreef bestsellers maar heeft nu writer's block. Op een dag verschijnt er een mysterieuze vrouw tijdens een signeersessie. Delphines leven en alles waarop ze vertrouwde, verandert in een rollercoaster. En dat levert onverwachte gevolgen op.

Regisseur en acteurs

 • Roman Polanski portait

  Roman Polanski

  Director

 • Emmanuelle Seigner portait

  Emmanuelle Seigner

  Delphine

 • Eva Green portait

  Eva Green

  Elle

 • Vincent Pérez portait

  Vincent Pérez

  François

 • Camille Chamoux portait

  Camille Chamoux

  Oriane

 • Dominique Pinon portait

  Dominique Pinon

  Raymond

 • Josée Dayan portait

  Josée Dayan

  Actor

 • Brigitte Roüan portait

  Brigitte Roüan

  Actor

 • Damien Bonnard portait

  Damien Bonnard

  Actor

 • Noémie Lvovsky portait

  Noémie Lvovsky

  Actor

 • Mathilde Ripley portait

  Mathilde Ripley

  Actor

D'après une histoire vraie

Wil je D'après une histoire vraie kijken? De movie van Roman Polanski uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om D'après une histoire vraie op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om D'après une histoire vraie met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

D'après une histoire vraie downloaden

Het downloaden van D'après une histoire vraie is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je D'après une histoire vraie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

D'après une histoire vraie streamen

Het streamen van D'après une histoire vraie heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je D'après une histoire vraie online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar D'après une histoire vraie kijkt. Ideaal!

D'après une histoire vraie torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van D'après une histoire vraie. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

D'après une histoire vraie trailer

Bekijk eerst even de trailer van D'après une histoire vraie voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.