D'après une histoire vraie
%
61

D'après une histoire vraie

Nu kijken

Kijk D'après une histoire vraie

Moeite met waar je nou D'après une histoire vraie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor D'après une histoire vraie

Samenvatting

Delphine woont in Parijs: ze schreef bestsellers maar heeft nu writer's block. Op een dag verschijnt er een mysterieuze vrouw tijdens een signeersessie. Delphines leven en alles waarop ze vertrouwde, verandert in een rollercoaster. En dat levert onverwachte gevolgen op.

Regisseur en acteurs

 • Roman Polanski portait

  Roman Polanski

  Director

 • Emmanuelle Seigner portait

  Emmanuelle Seigner

  Delphine

 • Eva Green portait

  Eva Green

  Elle

 • Vincent Pérez portait

  Vincent Pérez

  François

 • Camille Chamoux portait

  Camille Chamoux

  Oriane

 • Dominique Pinon portait

  Dominique Pinon

  Raymond

 • Josée Dayan portait

  Josée Dayan

  Actor

 • Brigitte Roüan portait

  Brigitte Roüan

  Actor

 • Damien Bonnard portait

  Damien Bonnard

  Actor

 • Noémie Lvovsky portait

  Noémie Lvovsky

  Actor

 • Mathilde Ripley portait

  Mathilde Ripley

  Actor

D'après une histoire vraie

Zin om D'après une histoire vraie lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om D'après une histoire vraie te bekijken voor je op een rijtje.

D'après une histoire vraie downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je D'après une histoire vraie downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van D'après une histoire vraie. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet D'après une histoire vraie er ook in SD heel goed uit.

D'après une histoire vraie streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je D'après une histoire vraie net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je D'après une histoire vraie hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je D'après une histoire vraie helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

D'après une histoire vraie torrent

Denk je dat je om D'après une histoire vraie te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

D'après une histoire vraie trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of D'après une histoire vraie de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.