D'après une histoire vraie
%
61

D'après une histoire vraie

Nu kijken

Kijk D'après une histoire vraie

Moeite met waar je nou D'après une histoire vraie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor D'après une histoire vraie

Samenvatting

Delphine woont in Parijs: ze schreef bestsellers maar heeft nu writer's block. Op een dag verschijnt er een mysterieuze vrouw tijdens een signeersessie. Delphines leven en alles waarop ze vertrouwde, verandert in een rollercoaster. En dat levert onverwachte gevolgen op.

Regisseur en acteurs

 • Roman Polanski portait

  Roman Polanski

  Director

 • Emmanuelle Seigner portait

  Emmanuelle Seigner

  Delphine

 • Eva Green portait

  Eva Green

  Elle

 • Vincent Pérez portait

  Vincent Pérez

  François

 • Camille Chamoux portait

  Camille Chamoux

  Oriane

 • Dominique Pinon portait

  Dominique Pinon

  Raymond

 • Josée Dayan portait

  Josée Dayan

  Actor

 • Brigitte Roüan portait

  Brigitte Roüan

  Actor

 • Damien Bonnard portait

  Damien Bonnard

  Actor

 • Noémie Lvovsky portait

  Noémie Lvovsky

  Actor

 • Mathilde Ripley portait

  Mathilde Ripley

  Actor

D'après une histoire vraie

Wil je D'après une histoire vraie kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

D'après une histoire vraie streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je D'après une histoire vraie niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je D'après une histoire vraie zelfs gratis bekijken.

D'après une histoire vraie downloaden

Wil je D'après une histoire vraie ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je D'après une histoire vraie overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

D'après une histoire vraie torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van D'après une histoire vraie is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

D'après une histoire vraie trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of D'après une histoire vraie de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.