D'après une histoire vraie
%
61

D'après une histoire vraie

Nu kijken

Kijk D'après une histoire vraie

Moeite met waar je nou D'après une histoire vraie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor D'après une histoire vraie

Samenvatting

Delphine woont in Parijs: ze schreef bestsellers maar heeft nu writer's block. Op een dag verschijnt er een mysterieuze vrouw tijdens een signeersessie. Delphines leven en alles waarop ze vertrouwde, verandert in een rollercoaster. En dat levert onverwachte gevolgen op.

Regisseur en acteurs

 • Roman Polanski portait

  Roman Polanski

  Director

 • Emmanuelle Seigner portait

  Emmanuelle Seigner

  Delphine

 • Eva Green portait

  Eva Green

  Elle

 • Vincent Pérez portait

  Vincent Pérez

  François

 • Camille Chamoux portait

  Camille Chamoux

  Oriane

 • Dominique Pinon portait

  Dominique Pinon

  Raymond

 • Josée Dayan portait

  Josée Dayan

  Actor

 • Brigitte Roüan portait

  Brigitte Roüan

  Actor

 • Damien Bonnard portait

  Damien Bonnard

  Actor

 • Noémie Lvovsky portait

  Noémie Lvovsky

  Actor

 • Mathilde Ripley portait

  Mathilde Ripley

  Actor

D'après une histoire vraie

Veel gehoord over D'après une histoire vraie en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt D'après une histoire vraie heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

D'après une histoire vraie streamen

Wil je D'après une histoire vraie, de movie met Emmanuelle Seigner, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je D'après une histoire vraie zelfs gratis kijken.

D'après une histoire vraie downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je D'après une histoire vraie ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet D'après une histoire vraie er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

D'après une histoire vraie torrent

Op zoek naar een torrent van D'après une histoire vraie? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van D'après une histoire vraie te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

D'après une histoire vraie trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van D'après une histoire vraie. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.