D'après une histoire vraie
%
61

D'après une histoire vraie

Nu kijken

Kijk D'après une histoire vraie

Moeite met waar je nou D'après une histoire vraie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor D'après une histoire vraie

Samenvatting

Delphine woont in Parijs: ze schreef bestsellers maar heeft nu writer's block. Op een dag verschijnt er een mysterieuze vrouw tijdens een signeersessie. Delphines leven en alles waarop ze vertrouwde, verandert in een rollercoaster. En dat levert onverwachte gevolgen op.

Regisseur en acteurs

 • Roman Polanski portait

  Roman Polanski

  Director

 • Emmanuelle Seigner portait

  Emmanuelle Seigner

  Delphine

 • Eva Green portait

  Eva Green

  Elle

 • Vincent Pérez portait

  Vincent Pérez

  François

 • Camille Chamoux portait

  Camille Chamoux

  Oriane

 • Dominique Pinon portait

  Dominique Pinon

  Raymond

 • Josée Dayan portait

  Josée Dayan

  Actor

 • Brigitte Roüan portait

  Brigitte Roüan

  Actor

 • Damien Bonnard portait

  Damien Bonnard

  Actor

 • Noémie Lvovsky portait

  Noémie Lvovsky

  Actor

 • Mathilde Ripley portait

  Mathilde Ripley

  Actor

D'après une histoire vraie

D'après une histoire vraie streamen

D'après une histoire vraie streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

D'après une histoire vraie downloaden

Zin om D'après une histoire vraie te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als D'après une histoire vraie te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

D'après une histoire vraie torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als D'après une histoire vraie makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

D'après une histoire vraie trailer

Wil je er zeker van zijn dat D'après une histoire vraie jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.