BASEketball
%
66

BASEketball

Nu kijken

Kijk BASEketball

Moeite met waar je nou BASEketball moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor BASEketball

Samenvatting

Sportfanaten Joe Cooper en Doug Remer hebben geen vinger meer uitgestoken sinds de middelbare school. Ze hebben geen job, geen vriendin en geen sociaal leven. Op een dag bedenken ze echter een splinternieuwe sport : 'baseketball', een kruising tussen basketbal met baseball met tal van eigenzinnige regels. De sport wint al snel aan populariteit en nauwelijks enkele maanden later krijgen ze de kans om hun eigen nationale profliga op te richten. Dat blijkt een schot in de roos. Vijf jaar later overlijdt Ted Denslow - hun teameigenaar en de peetvader van de sport - echter, waardoor de toekomst van Amerika's meest geliefde sport plots in gevaar komt ...

BASEketball

Benieuwd naar BASEketball? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar BASEketball draait.

BASEketball in de bioscoop

BASEketball draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor BASEketball.

BASEketball streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra BASEketball te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat BASEketball een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je BASEketball zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

BASEketball torrent

Op zoek naar een torrent van BASEketball? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je BASEketball zonder zorgen.

BASEketball downloaden

Als BASEketball binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

BASEketball trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of BASEketball de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.