Bashing
%
69

Bashing

Kijk Bashing

Moeite met waar je nou Bashing moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Yuko is a Japanese girl who was taken hostage in Iraq while volunteering there as an aid worker. Finally released and back in her hometown, Yuko finds herself ostracized as a national disgrace by society that sees her helping a country other than Japan, and the embarrassment of getting captured but not killed, as things of which to be brutally ashamed.

Regisseur en acteurs

 • Masahiro Kobayashi portait

  Masahiro Kobayashi

  Director

 • Fusako Urabe portait

  Fusako Urabe

  Yuko

 • Nene Otsuka portait

  Nene Otsuka

  Stepmother

 • Kikujirô Honda portrait

  Kikujirô Honda

  Boss

 • Teruyuki Kagawa portait

  Teruyuki Kagawa

  Hotel-shihainin

Bashing

Bashing streamen

Bashing streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Bashing downloaden

Zin om Bashing te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Bashing te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Bashing torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Bashing makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Bashing trailer

Wil je er zeker van zijn dat Bashing jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.