Bashing
%
69

Bashing

Kijk Bashing

Moeite met waar je nou Bashing moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Yuko is a Japanese girl who was taken hostage in Iraq while volunteering there as an aid worker. Finally released and back in her hometown, Yuko finds herself ostracized as a national disgrace by society that sees her helping a country other than Japan, and the embarrassment of getting captured but not killed, as things of which to be brutally ashamed.

Regisseur en acteurs

 • Masahiro Kobayashi portait

  Masahiro Kobayashi

  Director

 • Fusako Urabe portait

  Fusako Urabe

  Yuko

 • Nene Otsuka portait

  Nene Otsuka

  Stepmother

 • Kikujirô Honda portrait

  Kikujirô Honda

  Boss

 • Teruyuki Kagawa portait

  Teruyuki Kagawa

  Hotel-shihainin

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Bashing

Wil je Bashing kijken? De movie van Masahiro Kobayashi uit 2005 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bashing op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bashing met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bashing downloaden

Het downloaden van Bashing is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bashing ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bashing streamen

Het streamen van Bashing heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bashing online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bashing kijkt. Ideaal!

Bashing torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bashing. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bashing trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bashing voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.