Bashing
%
69

Bashing

Nu kijken

Kijk Bashing

Moeite met waar je nou Bashing moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bashing

Samenvatting

Yuko is a Japanese girl who was taken hostage in Iraq while volunteering there as an aid worker. Finally released and back in her hometown, Yuko finds herself ostracized as a national disgrace by society that sees her helping a country other than Japan, and the embarrassment of getting captured but not killed, as things of which to be brutally ashamed.

Regisseur en acteurs

 • Masahiro Kobayashi portait

  Masahiro Kobayashi

  Director

 • Fusako Urabe portait

  Fusako Urabe

  Yuko

 • Nene Otsuka portait

  Nene Otsuka

  Stepmother

 • Kikujirô Honda portrait

  Kikujirô Honda

  Boss

 • Teruyuki Kagawa portait

  Teruyuki Kagawa

  Hotel-shihainin

Bashing

Wil je Bashing kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2005 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Bashing streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Bashing niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Bashing zelfs gratis bekijken.

Bashing downloaden

Wil je Bashing ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Bashing overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Bashing torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Bashing is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Bashing trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Bashing de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.