Basic Training
%
75

Basic Training

Kijk Basic Training

Moeite met waar je nou Basic Training moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Shot during the summer of 1970 at Fort Knox, Kentucky, Frederick Wiseman’s film Basic Training focuses on a group of men going through infantry training, showing how they are turned from civilians into soldiers. As well as being a unique portrait of the US army at work, the film is also a fascinating snapshot of a time and place at a defining moment in American history.

Basic Training

Veel gehoord over Basic Training en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Basic Training heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Basic Training streamen

Wil je Basic Training, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Basic Training zelfs gratis kijken.

Basic Training downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Basic Training ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Basic Training er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Basic Training torrent

Op zoek naar een torrent van Basic Training? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Basic Training te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Basic Training trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Basic Training. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.