Basic
%
65

Basic

Nu kijken

Kijk Basic

Moeite met waar je nou Basic moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Basic

Samenvatting

John Travolta, Samuel L. Jackson en Connie Nielsen spelen de hoofdrollen in deze superspannende actie thriller van de regisseur van Die Hard I, III en The Thomas Crown Affair. Samuel L. Jackson speelt sergeant West, de leider van een keihard militair trainingsprogramma. Tijdens een van zijn oefeningen in de jungle van Panama gaan zijn manschappen om raadselachtige reden door het lint. Een bloedbad volgt. Er worden slechts twee overlevenden gevonden. West is spoorloos. Aan DEA-agent Tom Hardy (John Travolta) en kapitein Osborne (Connie Nielsen) de taak om uit te zoeken wat er tijdens die rampzalige oefening gebeurde. Maar wie kan hij vertrouwen? Misleiding hoort immers tot de basistraining van elke militair...

Basic

Veel gehoord over Basic en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Basic heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Basic streamen

Wil je Basic, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Basic zelfs gratis kijken.

Basic downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Basic ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Basic er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Basic torrent

Op zoek naar een torrent van Basic? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Basic te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Basic trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Basic. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.