Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht
%
80

Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht

Kijk Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht

Moeite met waar je nou Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De Baron wordt uit de gevangenis ontslagen en wil nog altijd wraak op Bassie en Adriaan. Hij vervangt zijn helpers B2 en Vlugge Japie door B100 (de 100e boef die de Baron aanneemt) en Handige Harry. Bassie en Adriaan krijgen ondertussen de opdracht om een pakje op te halen in verschillende Europese landen voor de geheimzinnige opdrachtgever. Elke opdracht omvat een cryptische omschrijving van de plek waar het pakje zich bevindt. Hoewel Adriaan sceptisch is over de opdracht, spoort Bassie hem aan deze toch aan te nemen. Bij hun bezoekjes aan elk land worden landelijke gewoontes en gerechten geleerd aan de kijkers. Ook zingen Bassie en Adriaan in enkele landen een lied over de taal.

Regisseur en acteurs

 • Bas van Toor portait

  Bas van Toor

  Bassie

 • Aad van Toor portait

  Aad van Toor

  Adriaan

 • Paul van Gorcum portait

  Paul van Gorcum

  De Baron

 • Hans Beijer portait

  Hans Beijer

  B100

 • Paul van Soest portait

  Paul van Soest

  Handige Harry

Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht

Wil je Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht kijken? De movie van Bas van Toor uit 1992 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht downloaden

Het downloaden van Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht streamen

Het streamen van Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht kijkt. Ideaal!

Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.