Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht
%
80

Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht

Kijk Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht

Moeite met waar je nou Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De Baron wordt uit de gevangenis ontslagen en wil nog altijd wraak op Bassie en Adriaan. Hij vervangt zijn helpers B2 en Vlugge Japie door B100 (de 100e boef die de Baron aanneemt) en Handige Harry. Bassie en Adriaan krijgen ondertussen de opdracht om een pakje op te halen in verschillende Europese landen voor de geheimzinnige opdrachtgever. Elke opdracht omvat een cryptische omschrijving van de plek waar het pakje zich bevindt. Hoewel Adriaan sceptisch is over de opdracht, spoort Bassie hem aan deze toch aan te nemen. Bij hun bezoekjes aan elk land worden landelijke gewoontes en gerechten geleerd aan de kijkers. Ook zingen Bassie en Adriaan in enkele landen een lied over de taal.

Regisseur en acteurs

 • Bas van Toor portait

  Bas van Toor

  Bassie

 • Aad van Toor portait

  Aad van Toor

  Adriaan

 • Paul van Gorcum portait

  Paul van Gorcum

  De Baron

 • Hans Beijer portait

  Hans Beijer

  B100

 • Paul van Soest portait

  Paul van Soest

  Handige Harry

Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht

Wil je Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1992 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht zelfs gratis bekijken.

Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht downloaden

Wil je Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.