Bassie & Adriaan en de verdwenen kroon
%
79

Bassie & Adriaan en de verdwenen kroon

Nu kijken

Kijk Bassie & Adriaan en de verdwenen kroon

Moeite met waar je nou Bassie & Adriaan en de verdwenen kroon moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bassie & Adriaan en de verdwenen kroon

Samenvatting

De Baron, B2 en Vlugge Japie zijn uit de gevangenis ontsnapt en houden zich schuil in een verlaten kasteel. Van daaruit beramen ze een plan om een kostbare kroon uit het plaatselijke museum te stelen. Ze willen daar een miljoen losgeld voor vragen en ook Bassie en Adriaan in de val laten lopen! Voor onze vrienden begint een race tegen de klok om de boeven op te sporen. Ze beleven een spannend avontuur waaraan zelfs helicopters en onderzeeboten te pas komen! maar zal het hen ook lukken om de kroon te vinden?

Regisseur en acteurs

 • Aad van Toor portait

  Aad van Toor

  Director

 • Bas van Toor portait

  Bas van Toor

  Bassie / Vlugge Japie

 • Aad van Toor portait

  Aad van Toor

  Adriaan

 • Joop Dikmans portrait

  Joop Dikmans

  B2

 • Paul van Gorcum portait

  Paul van Gorcum

  De Baron

Bassie & Adriaan en de verdwenen kroon

Veel gehoord over Bassie & Adriaan en de verdwenen kroon en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Bassie & Adriaan en de verdwenen kroon heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Bassie & Adriaan en de verdwenen kroon streamen

Wil je Bassie & Adriaan en de verdwenen kroon, de movie met Bas van Toor, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Bassie & Adriaan en de verdwenen kroon zelfs gratis kijken.

Bassie & Adriaan en de verdwenen kroon downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Bassie & Adriaan en de verdwenen kroon ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Bassie & Adriaan en de verdwenen kroon er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Bassie & Adriaan en de verdwenen kroon torrent

Op zoek naar een torrent van Bassie & Adriaan en de verdwenen kroon? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Bassie & Adriaan en de verdwenen kroon te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Bassie & Adriaan en de verdwenen kroon trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Bassie & Adriaan en de verdwenen kroon. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.