Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart
%
77

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart

Nu kijken

Kijk Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart

Moeite met waar je nou Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart

Samenvatting

Bassie finds a treasure map in a painting he bought at a flea market. Three crooks are also after the treasure and try to take the map from our friends.

Regisseur en acteurs

 • Aad van Toor portait

  Aad van Toor

  Adriaan / De Baron

 • Bas van Toor portait

  Bas van Toor

  Bassie / Vlugge Japie

 • Joop Dikmans portrait

  Joop Dikmans

  B2

 • Dick Engelbracht portrait

  Dick Engelbracht

  Inspecteur De Vries

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart

Benieuwd naar Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart kunt bekijken.

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart streamen

Wil je Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart downloaden

movies als Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!