Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart
%
77

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart

Nu kijken

Kijk Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart

Moeite met waar je nou Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart

Samenvatting

Bassie finds a treasure map in a painting he bought at a flea market. Three crooks are also after the treasure and try to take the map from our friends.

Regisseur en acteurs

 • Aad van Toor portait

  Aad van Toor

  Adriaan / De Baron

 • Bas van Toor portait

  Bas van Toor

  Bassie / Vlugge Japie

 • Joop Dikmans portrait

  Joop Dikmans

  B2

 • Dick Engelbracht portrait

  Dick Engelbracht

  Inspecteur De Vries

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart

Veel gehoord over Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart streamen

Wil je Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart, de movie met Aad van Toor, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart zelfs gratis kijken.

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart torrent

Op zoek naar een torrent van Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.