Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart
%
77

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart

Nu kijken

Kijk Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart

Moeite met waar je nou Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart

Samenvatting

Bassie finds a treasure map in a painting he bought at a flea market. Three crooks are also after the treasure and try to take the map from our friends.

Regisseur en acteurs

 • Aad van Toor portait

  Aad van Toor

  Adriaan / De Baron

 • Bas van Toor portait

  Bas van Toor

  Bassie / Vlugge Japie

 • Joop Dikmans portrait

  Joop Dikmans

  B2

 • Dick Engelbracht portrait

  Dick Engelbracht

  Inspecteur De Vries

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart

Op zoek naar Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart streamen

Het streamen van movies als Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart trailer

Weet je nog niet zeker of Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.