Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart
%
77

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart

Nu kijken

Kijk Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart

Moeite met waar je nou Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart

Samenvatting

Bassie finds a treasure map in a painting he bought at a flea market. Three crooks are also after the treasure and try to take the map from our friends.

Regisseur en acteurs

 • Aad van Toor portait

  Aad van Toor

  Adriaan / De Baron

 • Bas van Toor portait

  Bas van Toor

  Bassie / Vlugge Japie

 • Joop Dikmans portrait

  Joop Dikmans

  B2

 • Dick Engelbracht portrait

  Dick Engelbracht

  Inspecteur De Vries

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart streamen

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart downloaden

Zin om Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart trailer

Wil je er zeker van zijn dat Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.