Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart
%
77

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart

Nu kijken

Kijk Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart

Moeite met waar je nou Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart

Samenvatting

Bassie finds a treasure map in a painting he bought at a flea market. Three crooks are also after the treasure and try to take the map from our friends.

Regisseur en acteurs

 • Aad van Toor portait

  Aad van Toor

  Adriaan / De Baron

 • Bas van Toor portait

  Bas van Toor

  Bassie / Vlugge Japie

 • Joop Dikmans portrait

  Joop Dikmans

  B2

 • Dick Engelbracht portrait

  Dick Engelbracht

  Inspecteur De Vries

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart

Wil je Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1987 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart zelfs gratis bekijken.

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart downloaden

Wil je Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Bassie en Adriaan en het Geheim van de Schatkaart de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.