Bassie en Adriaan en Het geheim van de sleutel
%
100

Bassie en Adriaan en Het geheim van de sleutel

Kijk Bassie en Adriaan en Het geheim van de sleutel

Moeite met waar je nou Bassie en Adriaan en Het geheim van de sleutel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Bassie en Adriaan hebben plannen om op vakantie te gaan naar Benidorm: even tot rust komen. Maar door een misverstand komen ze in het bezit van een sleutel die oorspronkelijk van een boevenbende is, waar de boeven B1 en B2 bij horen. De sleutel is van een kluis waar diamanten in zitten die ze gestolen hebben. B1 en B2 moeten van de Boevenbaas deze sleutel in bezit krijgen. De boeven proberen allerlei middelen voor het terugkrijgen van de sleutel. Door een stomme fout knipt B2 zelfs de remkabels door van de auto van Bassie en Adriaan. Ze zijn tot alles in staat, ze moeten en zullen de sleutel terugkrijgen. Bassie wordt op het einde zelfs ontvoerd, en Adriaan kan hem alleen terugkrijgen in ruil voor de sleutel. Met een valse sleutel slaagt hij erin om Bassie te bevrijden. Door een list van het duo slagen ze er niet veel later in om de bende te laten arresteren.

Regisseur en acteurs

 • Aad van Toor portait

  Aad van Toor

  Director

 • Guus Verstraete portrait

  Guus Verstraete

  Director

 • Bas van Toor portait

  Bas van Toor

  Bassie

 • Aad van Toor portait

  Aad van Toor

  Adriaan

 • Wil Sibbelee portait

  Wil Sibbelee

  B1

 • Harry Dikmans portrait

  Harry Dikmans

  B2

 • Paul Meijer portait

  Paul Meijer

  BB

Bassie en Adriaan en Het geheim van de sleutel

Zin om Bassie en Adriaan en Het geheim van de sleutel lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bassie en Adriaan en Het geheim van de sleutel te bekijken voor je op een rijtje.

Bassie en Adriaan en Het geheim van de sleutel downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bassie en Adriaan en Het geheim van de sleutel downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bassie en Adriaan en Het geheim van de sleutel. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bassie en Adriaan en Het geheim van de sleutel er ook in SD heel goed uit.

Bassie en Adriaan en Het geheim van de sleutel streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bassie en Adriaan en Het geheim van de sleutel net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bassie en Adriaan en Het geheim van de sleutel hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bassie en Adriaan en Het geheim van de sleutel helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bassie en Adriaan en Het geheim van de sleutel torrent

Denk je dat je om Bassie en Adriaan en Het geheim van de sleutel te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bassie en Adriaan en Het geheim van de sleutel trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bassie en Adriaan en Het geheim van de sleutel de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.