Father Figures

Father Figures

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Father Figures

Moeite met waar je nou Father Figures moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Father Figures

Samenvatting

Ed Helms (The Hangover-films) en Owen Wilson (The Grand Budapest Hotel, Zoolander 2 spelen de hoofdrollen in de Alcon Entertainment komedie Bastards, het regiedebuut van Lawrence Sher, die furore maakte met het camerawerk voor The Hangover-films. Helms en Wilson spelen Peter en Kyle Reynolds, twee broers met een excentrieke moeder (Glenn Close) die ze altijd heeft verteld dat hun vader is overleden toen ze nog jong waren. Als ze ontdekken dat dat een leugen is, gaan ze op zoek naar hun echte vader waarbij ze dingen over hun moeder leren die ze eigenlijk liever niet weten. Met Oscar®genomineerde Glenn Close (Albert Nobbs, Guardians of the Galaxy) als Helen, de moeder van de tweeling. Oscar®winnaar J.K. Simmons (Whiplash) en voormalig NFL-quarterback Terry Bradshaw (Failure to Launch) vertolken de rollen van potentiële vaderfiguren.

Regisseur en acteurs

 • Lawrence Sher portrait

  Lawrence Sher

  Director

 • Ed Helms portait

  Ed Helms

  Peter

 • Owen Wilson portait

  Owen Wilson

  Kyle

 • J.K. Simmons portait

  J.K. Simmons

  Actor

 • Terry Bradshaw portait

  Terry Bradshaw

  Actor

 • Retta portait

  Retta

  Annie

 • Ving Rhames portait

  Ving Rhames

  Rod Hamilton

 • Glenn Close portait

  Glenn Close

  Actor

 • Bill Irwin portait

  Bill Irwin

  Dr. Tinkler

Trailers

Father Figures

Benieuwd naar Father Figures? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Father Figures kunt bekijken.

Father Figures streamen

Wil je Father Figures streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Father Figures gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Father Figures downloaden

movies als Father Figures kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Father Figures. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Father Figures. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Father Figures torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Father Figures te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Father Figures trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Father Figures je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!