Father Figures

Father Figures

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Father Figures

Moeite met waar je nou Father Figures moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Father Figures

Samenvatting

Ed Helms (The Hangover-films) en Owen Wilson (The Grand Budapest Hotel, Zoolander 2 spelen de hoofdrollen in de Alcon Entertainment komedie Bastards, het regiedebuut van Lawrence Sher, die furore maakte met het camerawerk voor The Hangover-films. Helms en Wilson spelen Peter en Kyle Reynolds, twee broers met een excentrieke moeder (Glenn Close) die ze altijd heeft verteld dat hun vader is overleden toen ze nog jong waren. Als ze ontdekken dat dat een leugen is, gaan ze op zoek naar hun echte vader waarbij ze dingen over hun moeder leren die ze eigenlijk liever niet weten. Met Oscar®genomineerde Glenn Close (Albert Nobbs, Guardians of the Galaxy) als Helen, de moeder van de tweeling. Oscar®winnaar J.K. Simmons (Whiplash) en voormalig NFL-quarterback Terry Bradshaw (Failure to Launch) vertolken de rollen van potentiële vaderfiguren.

Regisseur en acteurs

 • Lawrence Sher portrait

  Lawrence Sher

  Director

 • Ed Helms portait

  Ed Helms

  Peter

 • Owen Wilson portait

  Owen Wilson

  Kyle

 • J.K. Simmons portait

  J.K. Simmons

  Actor

 • Terry Bradshaw portait

  Terry Bradshaw

  Actor

 • Retta portait

  Retta

  Annie

 • Ving Rhames portait

  Ving Rhames

  Rod Hamilton

 • Glenn Close portait

  Glenn Close

  Actor

 • Bill Irwin portait

  Bill Irwin

  Dr. Tinkler

Trailers

Father Figures

Wil je Father Figures kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Father Figures streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Father Figures niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Father Figures zelfs gratis bekijken.

Father Figures downloaden

Wil je Father Figures ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Father Figures overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Father Figures torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Father Figures is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Father Figures trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Father Figures de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.