Father Figures

Father Figures

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Father Figures

Moeite met waar je nou Father Figures moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Father Figures

Samenvatting

Ed Helms (The Hangover-films) en Owen Wilson (The Grand Budapest Hotel, Zoolander 2 spelen de hoofdrollen in de Alcon Entertainment komedie Bastards, het regiedebuut van Lawrence Sher, die furore maakte met het camerawerk voor The Hangover-films. Helms en Wilson spelen Peter en Kyle Reynolds, twee broers met een excentrieke moeder (Glenn Close) die ze altijd heeft verteld dat hun vader is overleden toen ze nog jong waren. Als ze ontdekken dat dat een leugen is, gaan ze op zoek naar hun echte vader waarbij ze dingen over hun moeder leren die ze eigenlijk liever niet weten. Met Oscar®genomineerde Glenn Close (Albert Nobbs, Guardians of the Galaxy) als Helen, de moeder van de tweeling. Oscar®winnaar J.K. Simmons (Whiplash) en voormalig NFL-quarterback Terry Bradshaw (Failure to Launch) vertolken de rollen van potentiële vaderfiguren.

Regisseur en acteurs

 • Lawrence Sher portrait

  Lawrence Sher

  Director

 • Ed Helms portait

  Ed Helms

  Peter

 • Owen Wilson portait

  Owen Wilson

  Kyle

 • J.K. Simmons portait

  J.K. Simmons

  Actor

 • Terry Bradshaw portait

  Terry Bradshaw

  Actor

 • Retta portait

  Retta

  Annie

 • Ving Rhames portait

  Ving Rhames

  Rod Hamilton

 • Glenn Close portait

  Glenn Close

  Actor

 • Bill Irwin portait

  Bill Irwin

  Dr. Tinkler

Trailers

Father Figures

Wil je Father Figures kijken? De movie van Lawrence Sher uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Father Figures op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Father Figures met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Father Figures downloaden

Het downloaden van Father Figures is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Father Figures ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Father Figures streamen

Het streamen van Father Figures heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Father Figures online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Father Figures kijkt. Ideaal!

Father Figures torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Father Figures. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Father Figures trailer

Bekijk eerst even de trailer van Father Figures voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.