Father Figures

Father Figures

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Father Figures

Moeite met waar je nou Father Figures moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Father Figures

Samenvatting

Ed Helms (The Hangover-films) en Owen Wilson (The Grand Budapest Hotel, Zoolander 2 spelen de hoofdrollen in de Alcon Entertainment komedie Bastards, het regiedebuut van Lawrence Sher, die furore maakte met het camerawerk voor The Hangover-films. Helms en Wilson spelen Peter en Kyle Reynolds, twee broers met een excentrieke moeder (Glenn Close) die ze altijd heeft verteld dat hun vader is overleden toen ze nog jong waren. Als ze ontdekken dat dat een leugen is, gaan ze op zoek naar hun echte vader waarbij ze dingen over hun moeder leren die ze eigenlijk liever niet weten. Met Oscar®genomineerde Glenn Close (Albert Nobbs, Guardians of the Galaxy) als Helen, de moeder van de tweeling. Oscar®winnaar J.K. Simmons (Whiplash) en voormalig NFL-quarterback Terry Bradshaw (Failure to Launch) vertolken de rollen van potentiële vaderfiguren.

Regisseur en acteurs

 • Lawrence Sher portrait

  Lawrence Sher

  Director

 • Ed Helms portait

  Ed Helms

  Peter

 • Owen Wilson portait

  Owen Wilson

  Kyle

 • J.K. Simmons portait

  J.K. Simmons

  Actor

 • Terry Bradshaw portait

  Terry Bradshaw

  Actor

 • Retta portait

  Retta

  Annie

 • Ving Rhames portait

  Ving Rhames

  Rod Hamilton

 • Glenn Close portait

  Glenn Close

  Actor

 • Bill Irwin portait

  Bill Irwin

  Dr. Tinkler

Trailers

Father Figures

Veel gehoord over Father Figures en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Father Figures heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Father Figures streamen

Wil je Father Figures, de movie met Ed Helms, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Father Figures zelfs gratis kijken.

Father Figures downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Father Figures ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Father Figures er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Father Figures torrent

Op zoek naar een torrent van Father Figures? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Father Figures te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Father Figures trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Father Figures. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.