Les Salauds
%
61

Les Salauds

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Les Salauds

Moeite met waar je nou Les Salauds moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Les Salauds

Samenvatting

Marco Silvestri, kapitein op een containerschip, keert na een wanhoopskreet van zijn zus Sandra terug naar Parijs. Haar man heeft zelfmoord gepleegd, haar dochter is opgenomen in een inrichting en het familiebedrijf is failliet. Volgens Sandra is de machtige zakenman Edouard Laporte verantwoordelijk voor alle onheil. Marco zweert wraak en raakt daarmee verzeild in een web van intrige, machtswellust en duistere verlangens.

Regisseur en acteurs

 • Claire Denis portait

  Claire Denis

  Director

 • Vincent Lindon portait

  Vincent Lindon

  Marco Silvestri

 • Chiara Mastroianni portait

  Chiara Mastroianni

  Raphaëlle

 • Julie Bataille portait

  Julie Bataille

  Sandra

 • Michel Subor portait

  Michel Subor

  Edouard Laporte

 • Lola Créton portait

  Lola Créton

  Justine

 • Alex Descas portait

  Alex Descas

  Dr. Béthanie

 • Grégoire Colin portait

  Grégoire Colin

  Xavier

 • Florence Loiret Caille portait

  Florence Loiret Caille

  Elysée

 • Christophe Miossec portait

  Christophe Miossec

  Guy

 • Hélène Fillières portait

  Hélène Fillières

  La banquière

Trailers

Les Salauds

Zin om Les Salauds lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Les Salauds te bekijken voor je op een rijtje.

Les Salauds downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Les Salauds downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Les Salauds. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Les Salauds er ook in SD heel goed uit.

Les Salauds streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Les Salauds net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Les Salauds hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Les Salauds helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Les Salauds torrent

Denk je dat je om Les Salauds te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Les Salauds trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Les Salauds de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.