Les salauds
%
61

Les salauds

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Les salauds

Moeite met waar je nou Les salauds moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Les salauds

Samenvatting

Marco Silvestri, kapitein op een containerschip, keert na een wanhoopskreet van zijn zus Sandra terug naar Parijs. Haar man heeft zelfmoord gepleegd, haar dochter is opgenomen in een inrichting en het familiebedrijf is failliet. Volgens Sandra is de machtige zakenman Edouard Laporte verantwoordelijk voor alle onheil. Marco zweert wraak en raakt daarmee verzeild in een web van intrige, machtswellust en duistere verlangens. Vincent Lindon (La haine), Chiara Mastroianni (Un conte de noël), Michel Subor (White Material), Julie Bataille (Paris, je t’aime), Alex Descas (Nénette et Boni) en Lola Créton (Un amor de jeunesse ) spelen de hoofdrollen in Les salauds, een psychologische thriller van Claire Denis (Beau travail). De hypnotische muziek is van Tindersticks.

Regisseur en acteurs

 • Claire Denis portait

  Claire Denis

  Director

 • Vincent Lindon portait

  Vincent Lindon

  Marco Silvestri

 • Chiara Mastroianni portait

  Chiara Mastroianni

  Raphaëlle

 • Julie Bataille portait

  Julie Bataille

  Sandra

 • Michel Subor portait

  Michel Subor

  Edouard Laporte

 • Lola Créton portait

  Lola Créton

  Justine

 • Alex Descas portait

  Alex Descas

  Dr. Béthanie

 • Grégoire Colin portait

  Grégoire Colin

  Xavier

 • Florence Loiret Caille portait

  Florence Loiret Caille

  Elysée

 • Christophe Miossec portait

  Christophe Miossec

  Guy

 • Hélène Fillières portait

  Hélène Fillières

  La banquière

Trailers

Les salauds

Les salauds streamen

Les salauds streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Les salauds downloaden

Zin om Les salauds te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Les salauds te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Les salauds torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Les salauds makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Les salauds trailer

Wil je er zeker van zijn dat Les salauds jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.