Les Salauds
%
61

Les Salauds

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Les Salauds

Moeite met waar je nou Les Salauds moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Les Salauds

Samenvatting

Marco Silvestri, kapitein op een containerschip, keert na een wanhoopskreet van zijn zus Sandra terug naar Parijs. Haar man heeft zelfmoord gepleegd, haar dochter is opgenomen in een inrichting en het familiebedrijf is failliet. Volgens Sandra is de machtige zakenman Edouard Laporte verantwoordelijk voor alle onheil. Marco zweert wraak en raakt daarmee verzeild in een web van intrige, machtswellust en duistere verlangens.

Regisseur en acteurs

 • Claire Denis portait

  Claire Denis

  Director

 • Vincent Lindon portait

  Vincent Lindon

  Marco Silvestri

 • Chiara Mastroianni portait

  Chiara Mastroianni

  Raphaëlle

 • Julie Bataille portait

  Julie Bataille

  Sandra

 • Michel Subor portait

  Michel Subor

  Edouard Laporte

 • Lola Créton portait

  Lola Créton

  Justine

 • Alex Descas portait

  Alex Descas

  Dr. Béthanie

 • Grégoire Colin portait

  Grégoire Colin

  Xavier

 • Florence Loiret Caille portait

  Florence Loiret Caille

  Elysée

 • Christophe Miossec portait

  Christophe Miossec

  Guy

 • Hélène Fillières portait

  Hélène Fillières

  La banquière

Trailers

Les Salauds

Veel gehoord over Les Salauds en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Les Salauds heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Les Salauds streamen

Wil je Les Salauds, de movie met Vincent Lindon, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Les Salauds zelfs gratis kijken.

Les Salauds downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Les Salauds ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Les Salauds er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Les Salauds torrent

Op zoek naar een torrent van Les Salauds? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Les Salauds te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Les Salauds trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Les Salauds. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.