Les Salauds
%
61

Les Salauds

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Les Salauds

Moeite met waar je nou Les Salauds moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Les Salauds

Samenvatting

Marco Silvestri, kapitein op een containerschip, keert na een wanhoopskreet van zijn zus Sandra terug naar Parijs. Haar man heeft zelfmoord gepleegd, haar dochter is opgenomen in een inrichting en het familiebedrijf is failliet. Volgens Sandra is de machtige zakenman Edouard Laporte verantwoordelijk voor alle onheil. Marco zweert wraak en raakt daarmee verzeild in een web van intrige, machtswellust en duistere verlangens.

Regisseur en acteurs

 • Claire Denis portait

  Claire Denis

  Director

 • Vincent Lindon portait

  Vincent Lindon

  Marco Silvestri

 • Chiara Mastroianni portait

  Chiara Mastroianni

  Raphaëlle

 • Julie Bataille portait

  Julie Bataille

  Sandra

 • Michel Subor portait

  Michel Subor

  Edouard Laporte

 • Lola Créton portait

  Lola Créton

  Justine

 • Alex Descas portait

  Alex Descas

  Dr. Béthanie

 • Grégoire Colin portait

  Grégoire Colin

  Xavier

 • Florence Loiret Caille portait

  Florence Loiret Caille

  Elysée

 • Christophe Miossec portait

  Christophe Miossec

  Guy

 • Hélène Fillières portait

  Hélène Fillières

  La banquière

Trailers

Les Salauds

Benieuwd naar Les Salauds? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Les Salauds kunt bekijken.

Les Salauds streamen

Wil je Les Salauds streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Les Salauds gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Les Salauds downloaden

movies als Les Salauds kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Les Salauds. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Les Salauds. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Les Salauds torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Les Salauds te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Les Salauds trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Les Salauds je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!