Bastille Day
%
63

Bastille Day

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bastille Day

Moeite met waar je nou Bastille Day moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bastille Day

Bekijk nog 15 bronnen

Weten in welke bioscopen Bastille Day draait?

Samenvatting

Als zakkenroller kom je rare dingen tegen. Maar zelfs de ervaren Michael Mason ziet niet aankomen dat er een bom in het tasje zit dat hij rolt in Parijs. De Amerikaanse dief overleeft de explosie, maar bewakingsbeelden maken hem wel de enige verdachte van de CIA. Agent Sean Briar krijgt hem te pakken voordat de Franse politie doorheeft hoe het zit, en dat is maar goed ook. Michael is niet de man die Sean zoekt, maar kan hem wel helpen de échte daders te vinden en meer bomaanslagen te voorkomen. En dat doet Sean het liefst zonder Franse pottenkijkers.

Regisseur en acteurs

 • James Watkins portait

  James Watkins

  Director

 • Idris Elba portait

  Idris Elba

  Sean Briar

 • Richard Madden portait

  Richard Madden

  Michael Mason

 • Charlotte Le Bon portait

  Charlotte Le Bon

  Zoe Naville

 • Kelly Reilly portait

  Kelly Reilly

  Karen Dacre

 • José Garcia portait

  José Garcia

  Victor Gamieux

 • Anatol Yusef portait

  Anatol Yusef

  Tom Luddy

 • Jorge Leon Martinez portait

  Jorge Leon Martinez

  Rioter

 • Eriq Ebouaney portait

  Eriq Ebouaney

  Baba

 • Daniel Westwood portait

  Daniel Westwood

  Response Rapide Sniper

 • Alex Fondja portait

  Alex Fondja

  Ange

 • Ines Boughanmi portait

  Ines Boughanmi

  French Journalist

 • Tony Paul West portrait

  Tony Paul West

  Journalist

 • Tugba Tirpan portait

  Tugba Tirpan

  French Protestor

 • Valeria Ragonese portait

  Valeria Ragonese

  Protester

 • Arieh Worthalter portrait

  Arieh Worthalter

  Jean

Trailers

Bastille Day

Benieuwd naar Bastille Day? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Bastille Day draait.

Bastille Day in de bioscoop

Bastille Day draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Bastille Day.

Bastille Day streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Bastille Day te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Bastille Day een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Bastille Day zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Bastille Day torrent

Op zoek naar een torrent van Bastille Day? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Bastille Day zonder zorgen.

Bastille Day downloaden

Als Bastille Day binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Bastille Day trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Bastille Day de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.