Batman: Gotham by Gaslight
%
71

Batman: Gotham by Gaslight

Nu kijken

Kijk Batman: Gotham by Gaslight

Moeite met waar je nou Batman: Gotham by Gaslight moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Batman: Gotham by Gaslight

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Gotham City, at the turn of the century, is experiencing a golden era of discovery and industry as showcased by affluent businessman Bruce Wayne's World Fair. Down in the darkest alleys, there is a killer on the loose. Preying on the city's women, this killer is as precise as he is cruel. As Police Commissioner James Gordon tries to calm the fears of Gotham's citizens over the butcher named Jack the Ripper, the masked vigilante Batman does some detective work of his own, with the help of the sultry and surefooted Selina Kyle. Witness a world in flames as the killer's controlled savagery meets the calculated stealth of the Dark Knight!

Regisseur en acteurs

 • Sam Liu portait

  Sam Liu

  Director

 • Bruce Greenwood portait

  Bruce Greenwood

  Bruce Wayne / Batman (voice)

 • Jennifer Carpenter portait

  Jennifer Carpenter

  Selina Kyle (voice)

 • Anthony Stewart Head portait

  Anthony Stewart Head

  Alfred (voice)

 • Scott Patterson portait

  Scott Patterson

  James Gordon (voice)

 • John DiMaggio portait

  John DiMaggio

  Chief Bullock / Big Bill Dust / Additional Voices (voice)

 • Yuri Lowenthal portait

  Yuri Lowenthal

  Harvey Dent (voice)

 • Grey DeLisle portait

  Grey DeLisle

  Sister Leslie / Jason / Additional Voices (voice)

 • William Salyers portait

  William Salyers

  Hugo Strange (voice)

 • Bob Joles portait

  Bob Joles

  Mayor Tolliver (voice)

 • Tara Strong portait

  Tara Strong

  Marlene (voice)

 • Kari Wuhrer portait

  Kari Wuhrer

  Barbara Gordon / Pamela Isley (voice)

 • Lincoln Melcher portait

  Lincoln Melcher

  Dickie (voice)

 • Bruce Timm portait

  Bruce Timm

  Arkham Radio Man (voice)

 • David Forseth portait

  David Forseth

  Cyrus Gold (voice)

 • Chris Cox portait

  Chris Cox

  Father Callahan / Additional Voices (voice)

Batman: Gotham by Gaslight

Wil je Batman: Gotham by Gaslight kijken? De movie van Sam Liu uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Batman: Gotham by Gaslight op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Batman: Gotham by Gaslight met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Batman: Gotham by Gaslight downloaden

Het downloaden van Batman: Gotham by Gaslight is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Batman: Gotham by Gaslight ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Batman: Gotham by Gaslight streamen

Het streamen van Batman: Gotham by Gaslight heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Batman: Gotham by Gaslight online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Batman: Gotham by Gaslight kijkt. Ideaal!

Batman: Gotham by Gaslight torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Batman: Gotham by Gaslight. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Batman: Gotham by Gaslight trailer

Bekijk eerst even de trailer van Batman: Gotham by Gaslight voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.