Batman: Gotham by Gaslight
%
71

Batman: Gotham by Gaslight

Nu kijken

Kijk Batman: Gotham by Gaslight

Moeite met waar je nou Batman: Gotham by Gaslight moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Batman: Gotham by Gaslight

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Gotham City, at the turn of the century, is experiencing a golden era of discovery and industry as showcased by affluent businessman Bruce Wayne's World Fair. Down in the darkest alleys, there is a killer on the loose. Preying on the city's women, this killer is as precise as he is cruel. As Police Commissioner James Gordon tries to calm the fears of Gotham's citizens over the butcher named Jack the Ripper, the masked vigilante Batman does some detective work of his own, with the help of the sultry and surefooted Selina Kyle. Witness a world in flames as the killer's controlled savagery meets the calculated stealth of the Dark Knight!

Regisseur en acteurs

 • Sam Liu portait

  Sam Liu

  Director

 • Bruce Greenwood portait

  Bruce Greenwood

  Bruce Wayne / Batman (voice)

 • Jennifer Carpenter portait

  Jennifer Carpenter

  Selina Kyle (voice)

 • Anthony Stewart Head portait

  Anthony Stewart Head

  Alfred (voice)

 • Scott Patterson portait

  Scott Patterson

  James Gordon (voice)

 • John DiMaggio portait

  John DiMaggio

  Chief Bullock / Big Bill Dust / Additional Voices (voice)

 • Yuri Lowenthal portait

  Yuri Lowenthal

  Harvey Dent (voice)

 • Grey DeLisle portait

  Grey DeLisle

  Sister Leslie / Jason / Additional Voices (voice)

 • William Salyers portait

  William Salyers

  Hugo Strange (voice)

 • Bob Joles portait

  Bob Joles

  Mayor Tolliver (voice)

 • Tara Strong portait

  Tara Strong

  Marlene (voice)

 • Kari Wuhrer portait

  Kari Wuhrer

  Barbara Gordon / Pamela Isley (voice)

 • Lincoln Melcher portait

  Lincoln Melcher

  Dickie (voice)

 • Bruce Timm portait

  Bruce Timm

  Arkham Radio Man (voice)

 • David Forseth portait

  David Forseth

  Cyrus Gold (voice)

 • Chris Cox portait

  Chris Cox

  Father Callahan / Additional Voices (voice)

Batman: Gotham by Gaslight

Zin om Batman: Gotham by Gaslight lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Batman: Gotham by Gaslight te bekijken voor je op een rijtje.

Batman: Gotham by Gaslight downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Batman: Gotham by Gaslight downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Batman: Gotham by Gaslight. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Batman: Gotham by Gaslight er ook in SD heel goed uit.

Batman: Gotham by Gaslight streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Batman: Gotham by Gaslight net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Batman: Gotham by Gaslight hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Batman: Gotham by Gaslight helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Batman: Gotham by Gaslight torrent

Denk je dat je om Batman: Gotham by Gaslight te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Batman: Gotham by Gaslight trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Batman: Gotham by Gaslight de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.