Batman & Robin
%
37

Batman & Robin

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Batman & Robin

Moeite met waar je nou Batman & Robin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Batman & Robin

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Mr. Freeze is van plan om Gotham City in zijn ijzige greep te krijgen door de hele stad in een permanente winter te dompelen. Ondertussen lukt het de verleidelijke Poison Ivy om de band tussen Batman en Robin te verpesten, en is de butler Alfred stervende. Mr. Freeze is de enige die hem kan redden. Alfred's nichtje helpt als Batgirl om de stad te redden.

Regisseur en acteurs

 • Joel Schumacher portait

  Joel Schumacher

  Director

 • George Clooney portait

  George Clooney

  Bruce Wayne / Batman

 • Chris O'Donnell portait

  Chris O'Donnell

  Dick Grayson / Robin

 • Arnold Schwarzenegger portait

  Arnold Schwarzenegger

  Dr. Victor Fries / Mr. Freeze

 • Uma Thurman portait

  Uma Thurman

  Dr. Pamela Isley / Poison Ivy

 • Alicia Silverstone portait

  Alicia Silverstone

  Barbara Wilson / Batgirl

 • Michael Gough portait

  Michael Gough

  Alfred Pennyworth

 • Pat Hingle portait

  Pat Hingle

  Commissioner James Gordon

 • Elle Macpherson portait

  Elle Macpherson

  Julie Madison

 • John Glover portait

  John Glover

  Dr. Jason Woodrue

 • Vivica A. Fox portait

  Vivica A. Fox

  Ms. B. Haven

 • Robert Swenson portait

  Robert Swenson

  Bane

Trailers

Batman & Robin

Op zoek naar Batman & Robin? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Batman & Robin streamen

Het streamen van movies als Batman & Robin heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Batman & Robin waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Batman & Robin dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Batman & Robin downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Batman & Robin te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Batman & Robin torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Batman & Robin trailer

Weet je nog niet zeker of Batman & Robin jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.