Batman & Robin
%
37

Batman & Robin

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Batman & Robin

Moeite met waar je nou Batman & Robin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Batman & Robin

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Mr. Freeze is van plan om Gotham City in zijn ijzige greep te krijgen door de hele stad in een permanente winter te dompelen. Ondertussen lukt het de verleidelijke Poison Ivy om de band tussen Batman en Robin te verpesten, en is de butler Alfred stervende. Mr. Freeze is de enige die hem kan redden. Alfred's nichtje helpt als Batgirl om de stad te redden.

Regisseur en acteurs

 • Joel Schumacher portait

  Joel Schumacher

  Director

 • George Clooney portait

  George Clooney

  Bruce Wayne / Batman

 • Chris O'Donnell portait

  Chris O'Donnell

  Dick Grayson / Robin

 • Arnold Schwarzenegger portait

  Arnold Schwarzenegger

  Dr. Victor Fries / Mr. Freeze

 • Uma Thurman portait

  Uma Thurman

  Dr. Pamela Isley / Poison Ivy

 • Alicia Silverstone portait

  Alicia Silverstone

  Barbara Wilson / Batgirl

 • Michael Gough portait

  Michael Gough

  Alfred Pennyworth

 • Pat Hingle portait

  Pat Hingle

  Commissioner James Gordon

 • Elle Macpherson portait

  Elle Macpherson

  Julie Madison

 • John Glover portait

  John Glover

  Dr. Jason Woodrue

 • Vivica A. Fox portait

  Vivica A. Fox

  Ms. B. Haven

 • Robert Swenson portait

  Robert Swenson

  Bane

Trailers

Batman & Robin

Benieuwd naar Batman & Robin? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Batman & Robin kunt bekijken.

Batman & Robin streamen

Wil je Batman & Robin streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Batman & Robin gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Batman & Robin downloaden

movies als Batman & Robin kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Batman & Robin. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Batman & Robin. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Batman & Robin torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Batman & Robin te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Batman & Robin trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Batman & Robin je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!