Batman & Robin
%
37

Batman & Robin

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Batman & Robin

Moeite met waar je nou Batman & Robin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Batman & Robin

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Mr. Freeze is van plan om Gotham City in zijn ijzige greep te krijgen door de hele stad in een permanente winter te dompelen. Ondertussen lukt het de verleidelijke Poison Ivy om de band tussen Batman en Robin te verpesten, en is de butler Alfred stervende. Mr. Freeze is de enige die hem kan redden. Alfred's nichtje helpt als Batgirl om de stad te redden.

Regisseur en acteurs

 • Joel Schumacher portait

  Joel Schumacher

  Director

 • George Clooney portait

  George Clooney

  Bruce Wayne / Batman

 • Chris O'Donnell portait

  Chris O'Donnell

  Dick Grayson / Robin

 • Arnold Schwarzenegger portait

  Arnold Schwarzenegger

  Dr. Victor Fries / Mr. Freeze

 • Uma Thurman portait

  Uma Thurman

  Dr. Pamela Isley / Poison Ivy

 • Alicia Silverstone portait

  Alicia Silverstone

  Barbara Wilson / Batgirl

 • Michael Gough portait

  Michael Gough

  Alfred Pennyworth

 • Pat Hingle portait

  Pat Hingle

  Commissioner James Gordon

 • Elle Macpherson portait

  Elle Macpherson

  Julie Madison

 • John Glover portait

  John Glover

  Dr. Jason Woodrue

 • Vivica A. Fox portait

  Vivica A. Fox

  Ms. B. Haven

 • Robert Swenson portait

  Robert Swenson

  Bane

Trailers

Batman & Robin

Veel gehoord over Batman & Robin en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Batman & Robin heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Batman & Robin streamen

Wil je Batman & Robin, de movie met George Clooney, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Batman & Robin zelfs gratis kijken.

Batman & Robin downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Batman & Robin ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Batman & Robin er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Batman & Robin torrent

Op zoek naar een torrent van Batman & Robin? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Batman & Robin te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Batman & Robin trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Batman & Robin. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.