Batman & Robin
%
37

Batman & Robin

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Batman & Robin

Moeite met waar je nou Batman & Robin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Batman & Robin

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Mr. Freeze is van plan om Gotham City in zijn ijzige greep te krijgen door de hele stad in een permanente winter te dompelen. Ondertussen lukt het de verleidelijke Poison Ivy om de band tussen Batman en Robin te verpesten, en is de butler Alfred stervende. Mr. Freeze is de enige die hem kan redden. Alfred's nichtje helpt als Batgirl om de stad te redden.

Regisseur en acteurs

 • Joel Schumacher portait

  Joel Schumacher

  Director

 • George Clooney portait

  George Clooney

  Bruce Wayne / Batman

 • Chris O'Donnell portait

  Chris O'Donnell

  Dick Grayson / Robin

 • Arnold Schwarzenegger portait

  Arnold Schwarzenegger

  Dr. Victor Fries / Mr. Freeze

 • Uma Thurman portait

  Uma Thurman

  Dr. Pamela Isley / Poison Ivy

 • Alicia Silverstone portait

  Alicia Silverstone

  Barbara Wilson / Batgirl

 • Michael Gough portait

  Michael Gough

  Alfred Pennyworth

 • Pat Hingle portait

  Pat Hingle

  Commissioner James Gordon

 • Elle Macpherson portait

  Elle Macpherson

  Julie Madison

 • John Glover portait

  John Glover

  Dr. Jason Woodrue

 • Vivica A. Fox portait

  Vivica A. Fox

  Ms. B. Haven

 • Robert Swenson portait

  Robert Swenson

  Bane

Trailers

Batman & Robin

Zin om Batman & Robin lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Batman & Robin te bekijken voor je op een rijtje.

Batman & Robin downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Batman & Robin downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Batman & Robin. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Batman & Robin er ook in SD heel goed uit.

Batman & Robin streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Batman & Robin net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Batman & Robin hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Batman & Robin helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Batman & Robin torrent

Denk je dat je om Batman & Robin te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Batman & Robin trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Batman & Robin de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.