Batman: The Killing Joke
%
65

Batman: The Killing Joke

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Batman: The Killing Joke

Moeite met waar je nou Batman: The Killing Joke moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Batman: The Killing Joke

Samenvatting

What does it take for a person to snap? How much despair for a mind to fracture? These are the twisted questions that The Joker has set out to answer,to show Gotham that even an ordinary man like Commissioner Gordon is only one bad day away from sheer insanity. Based on the acclaimed DC Comics graphic novel,witness a journey into the dark psyche of the Clown Prince of Crime. Follow his humble beginnings as a struggling comic to his fateful encounter with the Dark Knight that changed everything. Fueled by the return of Kevin Conroy as Batman and Mark Hamill as The Joker,witness the birth of a super villain,the fortitude of a hero and the punch line that you will leave you speechless.

Regisseur en acteurs

 • Sam Liu portait

  Sam Liu

  Director

 • Kevin Conroy portait

  Kevin Conroy

  Bruce Wayne / Batman (voice)

 • Mark Hamill portait

  Mark Hamill

  The Joker (voice)

 • Tara Strong portait

  Tara Strong

  Barbara Gordon / Batgirl (voice)

 • Ray Wise portait

  Ray Wise

  Commissioner James Gordon (voice)

 • Robin Atkin Downes portait

  Robin Atkin Downes

  Detective Harvey Bullock (voice)

 • Brian George portait

  Brian George

  Alfred Pennyworth (voice)

 • Maury Sterling portait

  Maury Sterling

  Paris (voice)

 • Rick D. Wasserman portrait

  Rick D. Wasserman

  Maroni (voice)

 • John DiMaggio portait

  John DiMaggio

  Francesco (voice)

 • Fred Tatasciore portait

  Fred Tatasciore

  Carny Owner (voice)

Trailers

Batman: The Killing Joke

Zin om Batman: The Killing Joke lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Batman: The Killing Joke te bekijken voor je op een rijtje.

Batman: The Killing Joke downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Batman: The Killing Joke downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Batman: The Killing Joke. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Batman: The Killing Joke er ook in SD heel goed uit.

Batman: The Killing Joke streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Batman: The Killing Joke net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Batman: The Killing Joke hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Batman: The Killing Joke helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Batman: The Killing Joke torrent

Denk je dat je om Batman: The Killing Joke te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Batman: The Killing Joke trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Batman: The Killing Joke de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.