Batman vs Robin
%
71

Batman vs Robin

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Batman vs Robin

Moeite met waar je nou Batman vs Robin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Batman vs Robin

Samenvatting

From Warner Bros. Home Entertainment,DC Entertainment and Warner Bros. Animation,this much-anticipated DC universe original animated movie mixes elements from DC Comics lore with exciting new plots. Fans will remember the Court of Owls story line from the Batman comic series.

Regisseur en acteurs

 • Jay Oliva portait

  Jay Oliva

  Director

 • Jason O'Mara portait

  Jason O'Mara

  Bruce Wayne / Batman (voice)

 • Stuart Allan portait

  Stuart Allan

  Damian Wayne / Robin (voice)

 • David McCallum portait

  David McCallum

  Alfred Pennyworth (voice)

 • Sean Maher portait

  Sean Maher

  Dick Grayson / Nightwing (voice)

 • Jeremy Sisto portait

  Jeremy Sisto

  Talon (voice)

 • "Weird Al" Yankovic portait

  "Weird Al" Yankovic

  Barton Mathis / Dollmaker (voice)

 • Robin Atkin Downes portait

  Robin Atkin Downes

  Court of Owls Grandmaster (voice)

 • Peter Onorati portait

  Peter Onorati

  Draco (voice)

 • Kevin Conroy portait

  Kevin Conroy

  Thomas Wayne (voice)

 • Grey Griffin portait

  Grey Griffin

  Samantha (voice)

Trailers

Batman vs Robin

Wil je Batman vs Robin kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Batman vs Robin streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Batman vs Robin niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Batman vs Robin zelfs gratis bekijken.

Batman vs Robin downloaden

Wil je Batman vs Robin ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Batman vs Robin overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Batman vs Robin torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Batman vs Robin is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Batman vs Robin trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Batman vs Robin de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.