Batman vs Robin
%
71

Batman vs Robin

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Batman vs Robin

Moeite met waar je nou Batman vs Robin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Batman vs Robin

Samenvatting

From Warner Bros. Home Entertainment,DC Entertainment and Warner Bros. Animation,this much-anticipated DC universe original animated movie mixes elements from DC Comics lore with exciting new plots. Fans will remember the Court of Owls story line from the Batman comic series.

Regisseur en acteurs

 • Jay Oliva portait

  Jay Oliva

  Director

 • Jason O'Mara portait

  Jason O'Mara

  Bruce Wayne / Batman (voice)

 • Stuart Allan portait

  Stuart Allan

  Damian Wayne / Robin (voice)

 • David McCallum portait

  David McCallum

  Alfred Pennyworth (voice)

 • Sean Maher portait

  Sean Maher

  Dick Grayson / Nightwing (voice)

 • Jeremy Sisto portait

  Jeremy Sisto

  Talon (voice)

 • "Weird Al" Yankovic portait

  "Weird Al" Yankovic

  Barton Mathis / Dollmaker (voice)

 • Robin Atkin Downes portait

  Robin Atkin Downes

  Court of Owls Grandmaster (voice)

 • Peter Onorati portait

  Peter Onorati

  Draco (voice)

 • Kevin Conroy portait

  Kevin Conroy

  Thomas Wayne (voice)

 • Grey Griffin portait

  Grey Griffin

  Samantha (voice)

Trailers

Batman vs Robin

Veel gehoord over Batman vs Robin en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Batman vs Robin heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Batman vs Robin streamen

Wil je Batman vs Robin, de movie met Jason O'Mara, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Batman vs Robin zelfs gratis kijken.

Batman vs Robin downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Batman vs Robin ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Batman vs Robin er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Batman vs Robin torrent

Op zoek naar een torrent van Batman vs Robin? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Batman vs Robin te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Batman vs Robin trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Batman vs Robin. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.