Batman vs Robin
%
71

Batman vs Robin

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Batman vs Robin

Moeite met waar je nou Batman vs Robin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Batman vs Robin

Samenvatting

From Warner Bros. Home Entertainment,DC Entertainment and Warner Bros. Animation,this much-anticipated DC universe original animated movie mixes elements from DC Comics lore with exciting new plots. Fans will remember the Court of Owls story line from the Batman comic series.

Regisseur en acteurs

 • Jay Oliva portait

  Jay Oliva

  Director

 • Jason O'Mara portait

  Jason O'Mara

  Bruce Wayne / Batman (voice)

 • Stuart Allan portait

  Stuart Allan

  Damian Wayne / Robin (voice)

 • David McCallum portait

  David McCallum

  Alfred Pennyworth (voice)

 • Sean Maher portait

  Sean Maher

  Dick Grayson / Nightwing (voice)

 • Jeremy Sisto portait

  Jeremy Sisto

  Talon (voice)

 • "Weird Al" Yankovic portait

  "Weird Al" Yankovic

  Barton Mathis / Dollmaker (voice)

 • Robin Atkin Downes portait

  Robin Atkin Downes

  Court of Owls Grandmaster (voice)

 • Peter Onorati portait

  Peter Onorati

  Draco (voice)

 • Kevin Conroy portait

  Kevin Conroy

  Thomas Wayne (voice)

 • Grey Griffin portait

  Grey Griffin

  Samantha (voice)

Trailers

Batman vs Robin

Batman vs Robin streamen

Batman vs Robin streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Batman vs Robin downloaden

Zin om Batman vs Robin te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Batman vs Robin te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Batman vs Robin torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Batman vs Robin makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Batman vs Robin trailer

Wil je er zeker van zijn dat Batman vs Robin jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.