Batteries Not Included
%
66

Batteries Not Included

Nu kijken

Kijk Batteries Not Included

Moeite met waar je nou Batteries Not Included moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Batteries Not Included

Samenvatting

De laatste vijf bewoners van nummer 817 in de East 8th Street hebben dringend een mirakel nodig. Een gewetenloze makelaar gebruikt de gemeenste tactieken om hen uit hun flats te verdrijven, zodat hij het gebouw kan laten slopen. Hij huurt zelfs de gangster Carlos in om hen te tergen en bang te maken. De vijf zijn: het ouder wordende echtpaar Frank en Faye Riley, die hun hele leven in nummer 817 hebben gewoond en er emotioneel aan verknocht zijn; de jonge zwangere Marisa, die nog altijd hoopt dat haar vriend zal terugkeren en voor haar zal zorgen; de artiest Mason, die de teloorgang van de buurt op doek probeert vast te leggen; en de ex-bokser Harry Noble die als conciërge van het gebouw vrijwel al zijn tijd voor zijn TV doorbrengt. Wanneer Faye op een avond het raam openlaat, vliegen twee speelse ruimtetuigen het gebouw binnen. Het zijn deze onverwachte bezoekers die de vijf bewoners bij elkaar brengen en hen helpen de boze makelaar de baas te blijven.

Batteries Not Included

Wil je Batteries Not Included kijken? De movie vanuit 1987 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Batteries Not Included op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Batteries Not Included met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Batteries Not Included downloaden

Het downloaden van Batteries Not Included is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Batteries Not Included ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Batteries Not Included streamen

Het streamen van Batteries Not Included heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Batteries Not Included online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Batteries Not Included kijkt. Ideaal!

Batteries Not Included torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Batteries Not Included. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Batteries Not Included trailer

Bekijk eerst even de trailer van Batteries Not Included voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.