Batteries Not Included
%
66

Batteries Not Included

Nu kijken

Kijk Batteries Not Included

Moeite met waar je nou Batteries Not Included moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Batteries Not Included

Samenvatting

De laatste vijf bewoners van nummer 817 in de East 8th Street hebben dringend een mirakel nodig. Een gewetenloze makelaar gebruikt de gemeenste tactieken om hen uit hun flats te verdrijven, zodat hij het gebouw kan laten slopen. Hij huurt zelfs de gangster Carlos in om hen te tergen en bang te maken. De vijf zijn: het ouder wordende echtpaar Frank en Faye Riley, die hun hele leven in nummer 817 hebben gewoond en er emotioneel aan verknocht zijn; de jonge zwangere Marisa, die nog altijd hoopt dat haar vriend zal terugkeren en voor haar zal zorgen; de artiest Mason, die de teloorgang van de buurt op doek probeert vast te leggen; en de ex-bokser Harry Noble die als conciërge van het gebouw vrijwel al zijn tijd voor zijn TV doorbrengt. Wanneer Faye op een avond het raam openlaat, vliegen twee speelse ruimtetuigen het gebouw binnen. Het zijn deze onverwachte bezoekers die de vijf bewoners bij elkaar brengen en hen helpen de boze makelaar de baas te blijven.

Batteries Not Included

Op zoek naar Batteries Not Included? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Batteries Not Included streamen

Het streamen van movies als Batteries Not Included heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Batteries Not Included waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Batteries Not Included dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Batteries Not Included downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Batteries Not Included te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Batteries Not Included torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Batteries Not Included trailer

Weet je nog niet zeker of Batteries Not Included jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.