Battle Earth
%
22

Battle Earth

Nu kijken

Kijk Battle Earth

Moeite met waar je nou Battle Earth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Battle Earth

Samenvatting

Wanneer een enorm ruimtevaartuig door de atmosfeer heen breekt in de Atlantische oceaan en dit wereldwijd op televisie wordt uitgezonden, wordt buitenaards leven weer eens bevestigd. De jonge verpleger, "Squad Medic" Greg Baker, meldt zich bij de Special Forces om te vechten tegen de indringers. Ze moeten een geheim pakket over vijandelijk gebied escorteren. Wanneer hun helikopter wordt neergeschoten, vinden ze zichzelf omringd door de indringers en in de minderheid. Baker schat de waarde in van het geheime pakket. Dit mysterieuze pakket kan de sleutel zijn tot het stoppen van de oorlog, en eventueel het redden van de mensheid, maar Baker moet een belangrijke keuze maken: het pakket opofferen of het te beschermen met gevaar voor eigen leven...

Regisseur en acteurs

 • Aaron Kurmey portrait

  Aaron Kurmey

  Director

 • Ryan Agnew portrait

  Ryan Agnew

  Dylon

 • Gin Fedotov portrait

  Gin Fedotov

  Patrice Lapierre

 • Jeff Graham portrait

  Jeff Graham

  Pilot #1

 • Ryan Hatt portrait

  Ryan Hatt

  ?

 • Alan Edward Johnson portrait

  Alan Edward Johnson

  Kurtis Mikusek

 • Kevin Johnson portrait

  Kevin Johnson

  Greg Baker

 • Jon MacBurnie portrait

  Jon MacBurnie

  Brian "Four Eyes" Leise

 • Adam Munro portrait

  Adam Munro

  Andrew 'Sweaty' Szwedowicz

 • Megan Windle portrait

  Megan Windle

  Tracy Baker

Battle Earth

Wil je Battle Earth kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Battle Earth streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Battle Earth niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Battle Earth zelfs gratis bekijken.

Battle Earth downloaden

Wil je Battle Earth ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Battle Earth overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Battle Earth torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Battle Earth is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Battle Earth trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Battle Earth de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.