Battle Earth
%
22

Battle Earth

Nu kijken

Kijk Battle Earth

Moeite met waar je nou Battle Earth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Battle Earth

Samenvatting

Wanneer een enorm ruimtevaartuig door de atmosfeer heen breekt in de Atlantische oceaan en dit wereldwijd op televisie wordt uitgezonden, wordt buitenaards leven weer eens bevestigd. De jonge verpleger, "Squad Medic" Greg Baker, meldt zich bij de Special Forces om te vechten tegen de indringers. Ze moeten een geheim pakket over vijandelijk gebied escorteren. Wanneer hun helikopter wordt neergeschoten, vinden ze zichzelf omringd door de indringers en in de minderheid. Baker schat de waarde in van het geheime pakket. Dit mysterieuze pakket kan de sleutel zijn tot het stoppen van de oorlog, en eventueel het redden van de mensheid, maar Baker moet een belangrijke keuze maken: het pakket opofferen of het te beschermen met gevaar voor eigen leven...

Regisseur en acteurs

 • Aaron Kurmey portrait

  Aaron Kurmey

  Director

 • Ryan Agnew portrait

  Ryan Agnew

  Dylon

 • Gin Fedotov portrait

  Gin Fedotov

  Patrice Lapierre

 • Jeff Graham portrait

  Jeff Graham

  Pilot #1

 • Ryan Hatt portrait

  Ryan Hatt

  ?

 • Alan Edward Johnson portrait

  Alan Edward Johnson

  Kurtis Mikusek

 • Kevin Johnson portrait

  Kevin Johnson

  Greg Baker

 • Jon MacBurnie portrait

  Jon MacBurnie

  Brian "Four Eyes" Leise

 • Adam Munro portrait

  Adam Munro

  Andrew 'Sweaty' Szwedowicz

 • Megan Windle portrait

  Megan Windle

  Tracy Baker

Battle Earth

Wil je Battle Earth kijken? De movie van Aaron Kurmey uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Battle Earth op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Battle Earth met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Battle Earth downloaden

Het downloaden van Battle Earth is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Battle Earth ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Battle Earth streamen

Het streamen van Battle Earth heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Battle Earth online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Battle Earth kijkt. Ideaal!

Battle Earth torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Battle Earth. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Battle Earth trailer

Bekijk eerst even de trailer van Battle Earth voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.