Battle Earth
%
22

Battle Earth

Nu kijken

Kijk Battle Earth

Moeite met waar je nou Battle Earth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Battle Earth

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Wanneer een enorm ruimtevaartuig door de atmosfeer heen breekt in de Atlantische oceaan en dit wereldwijd op televisie wordt uitgezonden, wordt buitenaards leven weer eens bevestigd. De jonge verpleger, "Squad Medic" Greg Baker, meldt zich bij de Special Forces om te vechten tegen de indringers. Ze moeten een geheim pakket over vijandelijk gebied escorteren. Wanneer hun helikopter wordt neergeschoten, vinden ze zichzelf omringd door de indringers en in de minderheid. Baker schat de waarde in van het geheime pakket. Dit mysterieuze pakket kan de sleutel zijn tot het stoppen van de oorlog, en eventueel het redden van de mensheid, maar Baker moet een belangrijke keuze maken: het pakket opofferen of het te beschermen met gevaar voor eigen leven...

Regisseur en acteurs

 • Aaron Kurmey portrait

  Aaron Kurmey

  Director

 • Ryan Agnew portrait

  Ryan Agnew

  Dylon

 • Gin Fedotov portrait

  Gin Fedotov

  Patrice Lapierre

 • Jeff Graham portrait

  Jeff Graham

  Pilot #1

 • Ryan Hatt portrait

  Ryan Hatt

  ?

 • Alan Edward Johnson portrait

  Alan Edward Johnson

  Kurtis Mikusek

 • Kevin Johnson portrait

  Kevin Johnson

  Greg Baker

 • Jon MacBurnie portrait

  Jon MacBurnie

  Brian "Four Eyes" Leise

 • Adam Munro portrait

  Adam Munro

  Andrew 'Sweaty' Szwedowicz

 • Megan Windle portrait

  Megan Windle

  Tracy Baker

Battle Earth

Op zoek naar Battle Earth? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Battle Earth streamen

Het streamen van movies als Battle Earth heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Battle Earth waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Battle Earth dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Battle Earth downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Battle Earth te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Battle Earth torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Battle Earth trailer

Weet je nog niet zeker of Battle Earth jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.