Battle Earth
%
22

Battle Earth

Nu kijken

Kijk Battle Earth

Moeite met waar je nou Battle Earth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Battle Earth

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen Battle Earth draait?

Samenvatting

Wanneer een enorm ruimtevaartuig door de atmosfeer heen breekt in de Atlantische oceaan en dit wereldwijd op televisie wordt uitgezonden, wordt buitenaards leven weer eens bevestigd. De jonge verpleger, "Squad Medic" Greg Baker, meldt zich bij de Special Forces om te vechten tegen de indringers. Ze moeten een geheim pakket over vijandelijk gebied escorteren. Wanneer hun helikopter wordt neergeschoten, vinden ze zichzelf omringd door de indringers en in de minderheid. Baker schat de waarde in van het geheime pakket. Dit mysterieuze pakket kan de sleutel zijn tot het stoppen van de oorlog, en eventueel het redden van de mensheid, maar Baker moet een belangrijke keuze maken: het pakket opofferen of het te beschermen met gevaar voor eigen leven...

Regisseur en acteurs

 • Aaron Kurmey portrait

  Aaron Kurmey

  Director

 • Ryan Agnew portrait

  Ryan Agnew

  Dylon

 • Gin Fedotov portrait

  Gin Fedotov

  Patrice Lapierre

 • Jeff Graham portrait

  Jeff Graham

  Pilot #1

 • Ryan Hatt portrait

  Ryan Hatt

  ?

 • Alan Edward Johnson portrait

  Alan Edward Johnson

  Kurtis Mikusek

 • Kevin Johnson portrait

  Kevin Johnson

  Greg Baker

 • Jon MacBurnie portrait

  Jon MacBurnie

  Brian "Four Eyes" Leise

 • Adam Munro portrait

  Adam Munro

  Andrew 'Sweaty' Szwedowicz

 • Megan Windle portrait

  Megan Windle

  Tracy Baker

Battle Earth

Benieuwd naar Battle Earth? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Battle Earth draait.

Battle Earth in de bioscoop

Battle Earth draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Battle Earth.

Battle Earth streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Battle Earth te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Battle Earth een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Battle Earth zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Battle Earth torrent

Op zoek naar een torrent van Battle Earth? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Battle Earth zonder zorgen.

Battle Earth downloaden

Als Battle Earth binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Battle Earth trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Battle Earth de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.