Battle for Haditha
%
70

Battle for Haditha

Kijk Battle for Haditha

Moeite met waar je nou Battle for Haditha moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

'Battle for Haditha' is gebaseerd op waargebeurde feiten en focust op het drama dat zich op 19 november 2005 afspeelde, toen door Amerikaanse soldaten 24 Iraakse burgers dood werden geschoten. De verantwoordelijke commandant kreeg eerst een medaille hiervoor, maar toen het een groot Amerikaans schandaal werd, werden de commandant en zijn team vervolgens aangeklaagd wegens volkerenmoord.

Regisseur en acteurs

 • Nick Broomfield portait

  Nick Broomfield

  Director

 • Matthew Knoll portrait

  Matthew Knoll

  Cpl. Matthews (as Matthew R. Knoll)

 • Elliott Ruiz portrait

  Elliott Ruiz

  Cpl. Ramirez

 • Eric Mehalacopoulos portrait

  Eric Mehalacopoulos

  Sgt. Ross

 • Nathan De La Cruz portrait

  Nathan De La Cruz

  Cpl. Marcus

 • Andrew McLaren portrait

  Andrew McLaren

  Capt. Sampson

 • Jase Willette portrait

  Jase Willette

  Pfc. Cuthbert

 • Thomas Hennessy portrait

  Thomas Hennessy

  Doc

Battle for Haditha

Veel gehoord over Battle for Haditha en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Battle for Haditha heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Battle for Haditha streamen

Wil je Battle for Haditha, de movie met Matthew Knoll, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Battle for Haditha zelfs gratis kijken.

Battle for Haditha downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Battle for Haditha ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Battle for Haditha er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Battle for Haditha torrent

Op zoek naar een torrent van Battle for Haditha? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Battle for Haditha te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Battle for Haditha trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Battle for Haditha. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.