Battle for Haditha
%
70

Battle for Haditha

Kijk Battle for Haditha

Moeite met waar je nou Battle for Haditha moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

'Battle for Haditha' is gebaseerd op waargebeurde feiten en focust op het drama dat zich op 19 november 2005 afspeelde, toen door Amerikaanse soldaten 24 Iraakse burgers dood werden geschoten. De verantwoordelijke commandant kreeg eerst een medaille hiervoor, maar toen het een groot Amerikaans schandaal werd, werden de commandant en zijn team vervolgens aangeklaagd wegens volkerenmoord.

Regisseur en acteurs

 • Nick Broomfield portait

  Nick Broomfield

  Director

 • Matthew Knoll portait

  Matthew Knoll

  Cpl. Matthews (as Matthew R. Knoll)

 • Elliott Ruiz portait

  Elliott Ruiz

  Cpl. Ramirez

 • Eric Mehalacopoulos portait

  Eric Mehalacopoulos

  Sgt. Ross

 • Nathan De La Cruz portait

  Nathan De La Cruz

  Cpl. Marcus

 • Andrew McLaren portait

  Andrew McLaren

  Capt. Sampson

 • Jase Willette portait

  Jase Willette

  Pfc. Cuthbert

 • Thomas Hennessy portait

  Thomas Hennessy

  Doc

Battle for Haditha

Wil je Battle for Haditha kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2007 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Battle for Haditha streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Battle for Haditha niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Battle for Haditha zelfs gratis bekijken.

Battle for Haditha downloaden

Wil je Battle for Haditha ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Battle for Haditha overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Battle for Haditha torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Battle for Haditha is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Battle for Haditha trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Battle for Haditha de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.