Battle: Los Angeles
%
58

Battle: Los Angeles

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Battle: Los Angeles

Moeite met waar je nou Battle: Los Angeles moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Battle: Los Angeles

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Op de hele wereld worden veel ufo's waargenomen. Aliens overvallen steden en onderwerpen de machteloze bevolking. Alleen in Los Angeles is er verzet. Sergeant Michael Nantz en zijn elite-eenheid van mariniers zijn niet van plan om zich zonder slag of stoot aan de buitenaardse wezens over te geven. Hun missie lijkt gedoemd om te mislukken, totdat ze het hoofdkwartier van de vijand ontdekken.

Regisseur en acteurs

 • Jonathan Liebesman portrait

  Jonathan Liebesman

  Director

 • Aaron Eckhart portrait

  Aaron Eckhart

  Actor

 • Ramon Rodriguez portrait

  Ramon Rodriguez

  Actor

 • Michael Peña portrait

  Michael Peña

  Actor

 • Michelle Rodriguez portrait

  Michelle Rodriguez

  Actor

 • Bridget Moynahan portrait

  Bridget Moynahan

  Actor

Trailers

Battle: Los Angeles

Zin om Battle: Los Angeles lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Battle: Los Angeles te bekijken voor je op een rijtje.

Battle: Los Angeles downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Battle: Los Angeles downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Battle: Los Angeles. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Battle: Los Angeles er ook in SD heel goed uit.

Battle: Los Angeles streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Battle: Los Angeles net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Battle: Los Angeles hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Battle: Los Angeles helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Battle: Los Angeles torrent

Denk je dat je om Battle: Los Angeles te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Battle: Los Angeles trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Battle: Los Angeles de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.