Battle: Los Angeles
%
58

Battle: Los Angeles

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Battle: Los Angeles

Moeite met waar je nou Battle: Los Angeles moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Battle: Los Angeles

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Op de hele wereld worden veel ufo's waargenomen. Aliens overvallen steden en onderwerpen de machteloze bevolking. Alleen in Los Angeles is er verzet. Sergeant Michael Nantz en zijn elite-eenheid van mariniers zijn niet van plan om zich zonder slag of stoot aan de buitenaardse wezens over te geven. Hun missie lijkt gedoemd om te mislukken, totdat ze het hoofdkwartier van de vijand ontdekken.

Regisseur en acteurs

 • Jonathan Liebesman portrait

  Jonathan Liebesman

  Director

 • Aaron Eckhart portrait

  Aaron Eckhart

  Actor

 • Ramon Rodriguez portrait

  Ramon Rodriguez

  Actor

 • Michael Peña portrait

  Michael Peña

  Actor

 • Michelle Rodriguez portrait

  Michelle Rodriguez

  Actor

 • Bridget Moynahan portrait

  Bridget Moynahan

  Actor

Trailers

Battle: Los Angeles

Battle: Los Angeles streamen

Battle: Los Angeles streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Battle: Los Angeles downloaden

Zin om Battle: Los Angeles te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Battle: Los Angeles te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Battle: Los Angeles torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Battle: Los Angeles makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Battle: Los Angeles trailer

Wil je er zeker van zijn dat Battle: Los Angeles jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.