Battle: Los Angeles
%
58

Battle: Los Angeles

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Battle: Los Angeles

Moeite met waar je nou Battle: Los Angeles moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Battle: Los Angeles

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Op de hele wereld worden veel ufo's waargenomen. Aliens overvallen steden en onderwerpen de machteloze bevolking. Alleen in Los Angeles is er verzet. Sergeant Michael Nantz en zijn elite-eenheid van mariniers zijn niet van plan om zich zonder slag of stoot aan de buitenaardse wezens over te geven. Hun missie lijkt gedoemd om te mislukken, totdat ze het hoofdkwartier van de vijand ontdekken.

Regisseur en acteurs

 • Jonathan Liebesman portrait

  Jonathan Liebesman

  Director

 • Aaron Eckhart portrait

  Aaron Eckhart

  Actor

 • Ramon Rodriguez portrait

  Ramon Rodriguez

  Actor

 • Michael Peña portrait

  Michael Peña

  Actor

 • Michelle Rodriguez portrait

  Michelle Rodriguez

  Actor

 • Bridget Moynahan portrait

  Bridget Moynahan

  Actor

Trailers

Battle: Los Angeles

Op zoek naar Battle: Los Angeles? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Battle: Los Angeles streamen

Het streamen van movies als Battle: Los Angeles heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Battle: Los Angeles waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Battle: Los Angeles dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Battle: Los Angeles downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Battle: Los Angeles te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Battle: Los Angeles torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Battle: Los Angeles trailer

Weet je nog niet zeker of Battle: Los Angeles jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.