Battle: Los Angeles
%
58

Battle: Los Angeles

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Battle: Los Angeles

Moeite met waar je nou Battle: Los Angeles moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Battle: Los Angeles

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Op de hele wereld worden veel ufo's waargenomen. Aliens overvallen steden en onderwerpen de machteloze bevolking. Alleen in Los Angeles is er verzet. Sergeant Michael Nantz en zijn elite-eenheid van mariniers zijn niet van plan om zich zonder slag of stoot aan de buitenaardse wezens over te geven. Hun missie lijkt gedoemd om te mislukken, totdat ze het hoofdkwartier van de vijand ontdekken.

Regisseur en acteurs

 • Jonathan Liebesman portrait

  Jonathan Liebesman

  Director

 • Aaron Eckhart portrait

  Aaron Eckhart

  Actor

 • Ramon Rodriguez portrait

  Ramon Rodriguez

  Actor

 • Michael Peña portrait

  Michael Peña

  Actor

 • Michelle Rodriguez portrait

  Michelle Rodriguez

  Actor

 • Bridget Moynahan portrait

  Bridget Moynahan

  Actor

Trailers

Battle: Los Angeles

Wil je Battle: Los Angeles kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Battle: Los Angeles streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Battle: Los Angeles niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Battle: Los Angeles zelfs gratis bekijken.

Battle: Los Angeles downloaden

Wil je Battle: Los Angeles ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Battle: Los Angeles overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Battle: Los Angeles torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Battle: Los Angeles is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Battle: Los Angeles trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Battle: Los Angeles de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.