Battle: Los Angeles
%
58

Battle: Los Angeles

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Battle: Los Angeles

Moeite met waar je nou Battle: Los Angeles moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Battle: Los Angeles

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Op de hele wereld worden veel ufo's waargenomen. Aliens overvallen steden en onderwerpen de machteloze bevolking. Alleen in Los Angeles is er verzet. Sergeant Michael Nantz en zijn elite-eenheid van mariniers zijn niet van plan om zich zonder slag of stoot aan de buitenaardse wezens over te geven. Hun missie lijkt gedoemd om te mislukken, totdat ze het hoofdkwartier van de vijand ontdekken.

Regisseur en acteurs

  • Jonathan Liebesman portrait

    Jonathan Liebesman

    Director

  • Aaron Eckhart portrait

    Aaron Eckhart

    Actor

  • Ramon Rodriguez portrait

    Ramon Rodriguez

    Actor

  • Michael Peña portrait

    Michael Peña

    Actor

  • Michelle Rodriguez portrait

    Michelle Rodriguez

    Actor

  • Bridget Moynahan portrait

    Bridget Moynahan

    Actor

Trailers

Battle: Los Angeles

Wil je Battle: Los Angeles kijken? De movie van Jonathan Liebesman uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Battle: Los Angeles op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Battle: Los Angeles met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Battle: Los Angeles downloaden

Het downloaden van Battle: Los Angeles is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Battle: Los Angeles ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Battle: Los Angeles streamen

Het streamen van Battle: Los Angeles heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Battle: Los Angeles online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Battle: Los Angeles kijkt. Ideaal!

Battle: Los Angeles torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Battle: Los Angeles. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Battle: Los Angeles trailer

Bekijk eerst even de trailer van Battle: Los Angeles voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.