Battle of the Damned
%
45

Battle of the Damned

Nu kijken

Kijk Battle of the Damned

Moeite met waar je nou Battle of the Damned moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Battle of the Damned

Samenvatting

In een afgelegen gebied aan de rand van de beschaafde wereld leidt een inbraak bij een wetenschappelijk testcentrum tot een gruwelijke ramp. Er komt een virus vrij dat honderden dodelijke slachtoffers maakt en vele anderen zwaar verminkt. Slechts een handjevol mensen overleeft de catastrofe. Zij moeten het met een beperkt wapenarsenaal opnemen tegen een hele horde geïnfecteerden. De overlevenden staan onder leiding van huursoldaat Max Gatling, die zijn mensen leert te vechten tegen de besmette vijanden die hen belagen. De hoop is dat er snel redding zal komen van buiten het rampgebied, maar dan duikt er een heel ander dodelijk gevaar op: uit het testcentrum blijkt ook een troep slecht functionerende experimentele robots te zijn ontsnapt. Deze ongeleide projectielen zijn zwaarbewapend en levensgevaarlijk...

Regisseur en acteurs

 • Christopher Hatton portrait

  Christopher Hatton

  Director

 • Dolph Lundgren portait

  Dolph Lundgren

  Max Gatling

 • Matt Doran portait

  Matt Doran

  Reese

 • David Field portait

  David Field

  Duke

 • Melanie Zanetti portait

  Melanie Zanetti

  Jude

 • Jen Sung portait

  Jen Sung

  Elvis

 • Oda Maria portait

  Oda Maria

  Anna

 • Jeff Pruitt portait

  Jeff Pruitt

  Smiley

 • Lydia Look portait

  Lydia Look

  Lynn

 • Kerry Wong portait

  Kerry Wong

  Dean

 • Esteban Cueto portait

  Esteban Cueto

  Hernandez

 • Broadus Mattison portait

  Broadus Mattison

  Broadus

Battle of the Damned

Zin om Battle of the Damned lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Battle of the Damned te bekijken voor je op een rijtje.

Battle of the Damned downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Battle of the Damned downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Battle of the Damned. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Battle of the Damned er ook in SD heel goed uit.

Battle of the Damned streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Battle of the Damned net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Battle of the Damned hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Battle of the Damned helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Battle of the Damned torrent

Denk je dat je om Battle of the Damned te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Battle of the Damned trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Battle of the Damned de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.