Battle of the Damned
%
45

Battle of the Damned

Nu kijken

Kijk Battle of the Damned

Moeite met waar je nou Battle of the Damned moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Battle of the Damned

Samenvatting

In een afgelegen gebied aan de rand van de beschaafde wereld leidt een inbraak bij een wetenschappelijk testcentrum tot een gruwelijke ramp. Er komt een virus vrij dat honderden dodelijke slachtoffers maakt en vele anderen zwaar verminkt. Slechts een handjevol mensen overleeft de catastrofe. Zij moeten het met een beperkt wapenarsenaal opnemen tegen een hele horde geïnfecteerden. De overlevenden staan onder leiding van huursoldaat Max Gatling, die zijn mensen leert te vechten tegen de besmette vijanden die hen belagen. De hoop is dat er snel redding zal komen van buiten het rampgebied, maar dan duikt er een heel ander dodelijk gevaar op: uit het testcentrum blijkt ook een troep slecht functionerende experimentele robots te zijn ontsnapt. Deze ongeleide projectielen zijn zwaarbewapend en levensgevaarlijk...

Regisseur en acteurs

 • Christopher Hatton portrait

  Christopher Hatton

  Director

 • Dolph Lundgren portait

  Dolph Lundgren

  Max Gatling

 • Matt Doran portait

  Matt Doran

  Reese

 • David Field portait

  David Field

  Duke

 • Melanie Zanetti portait

  Melanie Zanetti

  Jude

 • Jen Sung portait

  Jen Sung

  Elvis

 • Oda Maria portait

  Oda Maria

  Anna

 • Jeff Pruitt portait

  Jeff Pruitt

  Smiley

 • Lydia Look portait

  Lydia Look

  Lynn

 • Kerry Wong portait

  Kerry Wong

  Dean

 • Esteban Cueto portait

  Esteban Cueto

  Hernandez

 • Broadus Mattison portait

  Broadus Mattison

  Broadus

Battle of the Damned

Wil je Battle of the Damned kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Battle of the Damned streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Battle of the Damned niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Battle of the Damned zelfs gratis bekijken.

Battle of the Damned downloaden

Wil je Battle of the Damned ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Battle of the Damned overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Battle of the Damned torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Battle of the Damned is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Battle of the Damned trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Battle of the Damned de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.