Battle of the Damned
%
45

Battle of the Damned

Nu kijken

Kijk Battle of the Damned

Moeite met waar je nou Battle of the Damned moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Battle of the Damned

Samenvatting

In een afgelegen gebied aan de rand van de beschaafde wereld leidt een inbraak bij een wetenschappelijk testcentrum tot een gruwelijke ramp. Er komt een virus vrij dat honderden dodelijke slachtoffers maakt en vele anderen zwaar verminkt. Slechts een handjevol mensen overleeft de catastrofe. Zij moeten het met een beperkt wapenarsenaal opnemen tegen een hele horde geïnfecteerden. De overlevenden staan onder leiding van huursoldaat Max Gatling, die zijn mensen leert te vechten tegen de besmette vijanden die hen belagen. De hoop is dat er snel redding zal komen van buiten het rampgebied, maar dan duikt er een heel ander dodelijk gevaar op: uit het testcentrum blijkt ook een troep slecht functionerende experimentele robots te zijn ontsnapt. Deze ongeleide projectielen zijn zwaarbewapend en levensgevaarlijk...

Regisseur en acteurs

 • Christopher Hatton portrait

  Christopher Hatton

  Director

 • Dolph Lundgren portait

  Dolph Lundgren

  Max Gatling

 • Matt Doran portait

  Matt Doran

  Reese

 • David Field portait

  David Field

  Duke

 • Melanie Zanetti portait

  Melanie Zanetti

  Jude

 • Jen Sung portait

  Jen Sung

  Elvis

 • Oda Maria portait

  Oda Maria

  Anna

 • Jeff Pruitt portait

  Jeff Pruitt

  Smiley

 • Lydia Look portait

  Lydia Look

  Lynn

 • Kerry Wong portait

  Kerry Wong

  Dean

 • Esteban Cueto portait

  Esteban Cueto

  Hernandez

 • Broadus Mattison portait

  Broadus Mattison

  Broadus

Battle of the Damned

Benieuwd naar Battle of the Damned? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Battle of the Damned draait.

Battle of the Damned in de bioscoop

Battle of the Damned draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Battle of the Damned.

Battle of the Damned streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Battle of the Damned te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Battle of the Damned een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Battle of the Damned zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Battle of the Damned torrent

Op zoek naar een torrent van Battle of the Damned? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Battle of the Damned zonder zorgen.

Battle of the Damned downloaden

Als Battle of the Damned binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Battle of the Damned trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Battle of the Damned de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.