Battle of the Damned
%
45

Battle of the Damned

Nu kijken

Kijk Battle of the Damned

Moeite met waar je nou Battle of the Damned moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Battle of the Damned

Samenvatting

In een afgelegen gebied aan de rand van de beschaafde wereld leidt een inbraak bij een wetenschappelijk testcentrum tot een gruwelijke ramp. Er komt een virus vrij dat honderden dodelijke slachtoffers maakt en vele anderen zwaar verminkt. Slechts een handjevol mensen overleeft de catastrofe. Zij moeten het met een beperkt wapenarsenaal opnemen tegen een hele horde geïnfecteerden. De overlevenden staan onder leiding van huursoldaat Max Gatling, die zijn mensen leert te vechten tegen de besmette vijanden die hen belagen. De hoop is dat er snel redding zal komen van buiten het rampgebied, maar dan duikt er een heel ander dodelijk gevaar op: uit het testcentrum blijkt ook een troep slecht functionerende experimentele robots te zijn ontsnapt. Deze ongeleide projectielen zijn zwaarbewapend en levensgevaarlijk...

Regisseur en acteurs

 • Christopher Hatton portrait

  Christopher Hatton

  Director

 • Dolph Lundgren portait

  Dolph Lundgren

  Max Gatling

 • Matt Doran portait

  Matt Doran

  Reese

 • David Field portait

  David Field

  Duke

 • Melanie Zanetti portait

  Melanie Zanetti

  Jude

 • Jen Sung portait

  Jen Sung

  Elvis

 • Oda Maria portait

  Oda Maria

  Anna

 • Jeff Pruitt portait

  Jeff Pruitt

  Smiley

 • Lydia Look portait

  Lydia Look

  Lynn

 • Kerry Wong portait

  Kerry Wong

  Dean

 • Esteban Cueto portait

  Esteban Cueto

  Hernandez

 • Broadus Mattison portait

  Broadus Mattison

  Broadus

Battle of the Damned

Battle of the Damned streamen

Battle of the Damned streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Battle of the Damned downloaden

Zin om Battle of the Damned te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Battle of the Damned te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Battle of the Damned torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Battle of the Damned makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Battle of the Damned trailer

Wil je er zeker van zijn dat Battle of the Damned jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.