Battle of the Damned
%
45

Battle of the Damned

Nu kijken

Kijk Battle of the Damned

Moeite met waar je nou Battle of the Damned moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Battle of the Damned

Samenvatting

In een afgelegen gebied aan de rand van de beschaafde wereld leidt een inbraak bij een wetenschappelijk testcentrum tot een gruwelijke ramp. Er komt een virus vrij dat honderden dodelijke slachtoffers maakt en vele anderen zwaar verminkt. Slechts een handjevol mensen overleeft de catastrofe. Zij moeten het met een beperkt wapenarsenaal opnemen tegen een hele horde geïnfecteerden. De overlevenden staan onder leiding van huursoldaat Max Gatling, die zijn mensen leert te vechten tegen de besmette vijanden die hen belagen. De hoop is dat er snel redding zal komen van buiten het rampgebied, maar dan duikt er een heel ander dodelijk gevaar op: uit het testcentrum blijkt ook een troep slecht functionerende experimentele robots te zijn ontsnapt. Deze ongeleide projectielen zijn zwaarbewapend en levensgevaarlijk...

Regisseur en acteurs

 • Christopher Hatton portrait

  Christopher Hatton

  Director

 • Dolph Lundgren portait

  Dolph Lundgren

  Max Gatling

 • Matt Doran portait

  Matt Doran

  Reese

 • David Field portait

  David Field

  Duke

 • Melanie Zanetti portait

  Melanie Zanetti

  Jude

 • Jen Sung portait

  Jen Sung

  Elvis

 • Oda Maria portait

  Oda Maria

  Anna

 • Jeff Pruitt portait

  Jeff Pruitt

  Smiley

 • Lydia Look portait

  Lydia Look

  Lynn

 • Kerry Wong portait

  Kerry Wong

  Dean

 • Esteban Cueto portait

  Esteban Cueto

  Hernandez

 • Broadus Mattison portait

  Broadus Mattison

  Broadus

Battle of the Damned

Veel gehoord over Battle of the Damned en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Battle of the Damned heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Battle of the Damned streamen

Wil je Battle of the Damned, de movie met Dolph Lundgren, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Battle of the Damned zelfs gratis kijken.

Battle of the Damned downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Battle of the Damned ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Battle of the Damned er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Battle of the Damned torrent

Op zoek naar een torrent van Battle of the Damned? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Battle of the Damned te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Battle of the Damned trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Battle of the Damned. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.