Battle Drone
%
66

Battle Drone

Nu kijken

Kijk Battle Drone

Moeite met waar je nou Battle Drone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Battle Drone

Samenvatting

Als zondebok van een vuil politiek spelletje, leeft ex-marinier Vincent Reikker al jaren ondergedoken. Wanneer hij bezig is met een nieuwe opdracht, blijkt dat het om een valstrik gaat. Een explosieve actiefilm vol suspense, adrenaline en zwarte humor.

Regisseur en acteurs

 • Mitch Gould portrait

  Mitch Gould

  Director

 • Dominique Swain portait

  Dominique Swain

  Alexandra Hayes

 • Michael Paré portait

  Michael Paré

  Karl Kess

 • Natassia Malthe portait

  Natassia Malthe

  Valkyrie

 • Louis Mandylor portait

  Louis Mandylor

  Vincent Rekker

 • Richard Reid portait

  Richard Reid

  Kyle Blackwood (as Richard Reid)

Battle Drone

Op zoek naar Battle Drone? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Battle Drone streamen

Het streamen van movies als Battle Drone heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Battle Drone waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Battle Drone dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Battle Drone downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Battle Drone te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Battle Drone torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Battle Drone trailer

Weet je nog niet zeker of Battle Drone jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.