Battle Drone
%
66

Battle Drone

Nu kijken

Kijk Battle Drone

Moeite met waar je nou Battle Drone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Battle Drone

Samenvatting

Als zondebok van een vuil politiek spelletje, leeft ex-marinier Vincent Reikker al jaren ondergedoken. Wanneer hij bezig is met een nieuwe opdracht, blijkt dat het om een valstrik gaat. Een explosieve actiefilm vol suspense, adrenaline en zwarte humor.

Regisseur en acteurs

 • Mitch Gould portrait

  Mitch Gould

  Director

 • Dominique Swain portait

  Dominique Swain

  Alexandra Hayes

 • Michael Paré portait

  Michael Paré

  Karl Kess

 • Natassia Malthe portait

  Natassia Malthe

  Valkyrie

 • Louis Mandylor portait

  Louis Mandylor

  Vincent Rekker

 • Richard Reid portait

  Richard Reid

  Kyle Blackwood (as Richard Reid)

Battle Drone

Wil je Battle Drone kijken? De movie van Mitch Gould uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Battle Drone op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Battle Drone met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Battle Drone downloaden

Het downloaden van Battle Drone is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Battle Drone ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Battle Drone streamen

Het streamen van Battle Drone heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Battle Drone online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Battle Drone kijkt. Ideaal!

Battle Drone torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Battle Drone. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Battle Drone trailer

Bekijk eerst even de trailer van Battle Drone voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.