Battle Drone
%
66

Battle Drone

Nu kijken

Kijk Battle Drone

Moeite met waar je nou Battle Drone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Battle Drone

Bekijk nog 6 bronnen

Samenvatting

"Expendables" meets the "A-Team" in this full throttle action film, where a group of skilled mercenaries find themselves betrayed by the US government and are forced to fight their way out of an ambush by a new, and lethal team of human droids.

Regisseur en acteurs

 • Mitch Gould portrait

  Mitch Gould

  Director

 • Dominique Swain portait

  Dominique Swain

  Alexandra Hayes

 • Michael Paré portait

  Michael Paré

  Karl Kess

 • Natassia Malthe portait

  Natassia Malthe

  Valkyrie

 • Louis Mandylor portait

  Louis Mandylor

  Vincent Rekker

 • Richard Reid portait

  Richard Reid

  Kyle Blackwood (as Richard Reid)

Battle Drone

Battle Drone streamen

Battle Drone streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Battle Drone downloaden

Zin om Battle Drone te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Battle Drone te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Battle Drone torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Battle Drone makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Battle Drone trailer

Wil je er zeker van zijn dat Battle Drone jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.