Battle of the Queens
%
76

Battle of the Queens

Kijk Battle of the Queens

Moeite met waar je nou Battle of the Queens moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Battle of the Queen is a film from and about rural Europe, capturing a timeless cultural event: a series of head-to-head fights of cows set in the valley in sunny Southern Switzerland, nestled amongst the Alps. The fights are sudden snorting seesaws, explosions of mass and muscle, archaic and wild spectacles. We follow three concurrent story lines: an anxious farmer with his beloved contender, a neurotic unemployed reporter from Zurich coming to find a story, and a gang of adolescent boys on mopeds trying to catch a pretty girl's eye. The festival is a balancing act between fascinating tradition and modernity. This black and white film serves as both an exciting visual treat and a long overdue documentation of a fascinating Swiss tradition.

Battle of the Queens

Zin om Battle of the Queens lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Battle of the Queens te bekijken voor je op een rijtje.

Battle of the Queens downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Battle of the Queens downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Battle of the Queens. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Battle of the Queens er ook in SD heel goed uit.

Battle of the Queens streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Battle of the Queens net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Battle of the Queens hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Battle of the Queens helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Battle of the Queens torrent

Denk je dat je om Battle of the Queens te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Battle of the Queens trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Battle of the Queens de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.