Battle of the Year
%
50

Battle of the Year

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Battle of the Year

Moeite met waar je nou Battle of the Year moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Battle of the Year

Samenvatting

In de nieuwe 3D dansfilm Battle of the Year met o.a. Josh Holloway (Lost) en Chris Brown (bekende R&B zanger) wil de Hip Hop magnaat Dante (Laz Alonso) ervoor zorgen dat Amerika voor het eerst in 15 jaar weer de internationale danswedstrijd ‘battle of the year’ wint. Om dit te bereiken schakelt hij de hulp in van zijn jeugdvriend Blake, een voormalig basketbalcoach. Blake gaat op zoek naar de beste dansers van Amerika en stelt een Dream Team samen. Met nog maar drie maanden te gaan moet Blake alles uit de kast halen om van de getalenteerde dansers een team te maken die de Battle of the Year kan winnen.

Regisseur en acteurs

 • Benson Lee portrait

  Benson Lee

  Director

 • Josh Holloway portait

  Josh Holloway

  Jason Blake

 • Josh Peck portait

  Josh Peck

  Franklyn

 • Chris Brown portait

  Chris Brown

  Rooster

 • Laz Alonso portait

  Laz Alonso

  Dante

 • Caity Lotz portait

  Caity Lotz

  Stacy

 • Terrence Jenkins portait

  Terrence Jenkins

  Himself

 • Weronika Rosati portait

  Weronika Rosati

  Jolene

 • Ivan 'Flipz' Velez portait

  Ivan 'Flipz' Velez

  Flipz

 • Jesse Erwin portait

  Jesse Erwin

  James

 • Steve Terada portrait

  Steve Terada

  Sight

 • Joshua Lee Ayers portait

  Joshua Lee Ayers

  Mayhem

 • Luis Rosado portait

  Luis Rosado

  Bambino

 • Richard Maguire portrait

  Richard Maguire

  Lil Adonis

Trailers

Battle of the Year

Zin om Battle of the Year lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Battle of the Year te bekijken voor je op een rijtje.

Battle of the Year downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Battle of the Year downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Battle of the Year. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Battle of the Year er ook in SD heel goed uit.

Battle of the Year streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Battle of the Year net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Battle of the Year hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Battle of the Year helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Battle of the Year torrent

Denk je dat je om Battle of the Year te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Battle of the Year trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Battle of the Year de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.