Battledogs
%
35

Battledogs

Nu kijken

Kijk Battledogs

Moeite met waar je nou Battledogs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Battledogs

Samenvatting

When a strange werewolf virus threatens to decimate first New York and then the world, a rogue general uses the disease to create an army of super-soldiers.

Regisseur en acteurs

 • Alexander Yellen portrait

  Alexander Yellen

  Director

 • Craig Sheffer portait

  Craig Sheffer

  Major Brian Hoffman

 • Kate Vernon portait

  Kate Vernon

  Dr. Ellen Gordon

 • Dennis Haysbert portait

  Dennis Haysbert

  Lt. General Christopher Monning

 • Ariana Richards portait

  Ariana Richards

  Donna Voorhees

 • Bill Duke portait

  Bill Duke

  President Donald Sheridan

 • Wes Studi portait

  Wes Studi

  Captain Falcos

 • Ernie Hudson portait

  Ernie Hudson

  Max Stevens

 • Debbie Rochon portait

  Debbie Rochon

  NYPD Officer

Battledogs

Op zoek naar Battledogs? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Battledogs streamen

Het streamen van movies als Battledogs heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Battledogs waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Battledogs dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Battledogs downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Battledogs te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Battledogs torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Battledogs trailer

Weet je nog niet zeker of Battledogs jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.