Battledogs
%
35

Battledogs

Nu kijken

Kijk Battledogs

Moeite met waar je nou Battledogs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Battledogs

Samenvatting

When a strange werewolf virus threatens to decimate first New York and then the world, a rogue general uses the disease to create an army of super-soldiers.

Regisseur en acteurs

 • Alexander Yellen portrait

  Alexander Yellen

  Director

 • Craig Sheffer portait

  Craig Sheffer

  Major Brian Hoffman

 • Kate Vernon portait

  Kate Vernon

  Dr. Ellen Gordon

 • Dennis Haysbert portait

  Dennis Haysbert

  Lt. General Christopher Monning

 • Ariana Richards portait

  Ariana Richards

  Donna Voorhees

 • Bill Duke portait

  Bill Duke

  President Donald Sheridan

 • Wes Studi portait

  Wes Studi

  Captain Falcos

 • Ernie Hudson portait

  Ernie Hudson

  Max Stevens

 • Debbie Rochon portait

  Debbie Rochon

  NYPD Officer

Battledogs

Battledogs streamen

Battledogs streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Battledogs downloaden

Zin om Battledogs te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Battledogs te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Battledogs torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Battledogs makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Battledogs trailer

Wil je er zeker van zijn dat Battledogs jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.