Battledogs
%
35

Battledogs

Nu kijken

Kijk Battledogs

Moeite met waar je nou Battledogs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Battledogs

Samenvatting

When a strange werewolf virus threatens to decimate first New York and then the world, a rogue general uses the disease to create an army of super-soldiers.

Regisseur en acteurs

 • Alexander Yellen portrait

  Alexander Yellen

  Director

 • Craig Sheffer portait

  Craig Sheffer

  Major Brian Hoffman

 • Kate Vernon portait

  Kate Vernon

  Dr. Ellen Gordon

 • Dennis Haysbert portait

  Dennis Haysbert

  Lt. General Christopher Monning

 • Ariana Richards portait

  Ariana Richards

  Donna Voorhees

 • Bill Duke portait

  Bill Duke

  President Donald Sheridan

 • Wes Studi portait

  Wes Studi

  Captain Falcos

 • Ernie Hudson portait

  Ernie Hudson

  Max Stevens

 • Debbie Rochon portait

  Debbie Rochon

  NYPD Officer

Battledogs

Benieuwd naar Battledogs? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Battledogs draait.

Battledogs in de bioscoop

Battledogs draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Battledogs.

Battledogs streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Battledogs te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Battledogs een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Battledogs zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Battledogs torrent

Op zoek naar een torrent van Battledogs? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Battledogs zonder zorgen.

Battledogs downloaden

Als Battledogs binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Battledogs trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Battledogs de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.