Battledogs
%
35

Battledogs

Nu kijken

Kijk Battledogs

Moeite met waar je nou Battledogs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Battledogs

Samenvatting

When a strange werewolf virus threatens to decimate first New York and then the world, a rogue general uses the disease to create an army of super-soldiers.

Regisseur en acteurs

 • Alexander Yellen portrait

  Alexander Yellen

  Director

 • Craig Sheffer portait

  Craig Sheffer

  Major Brian Hoffman

 • Kate Vernon portait

  Kate Vernon

  Dr. Ellen Gordon

 • Dennis Haysbert portait

  Dennis Haysbert

  Lt. General Christopher Monning

 • Ariana Richards portait

  Ariana Richards

  Donna Voorhees

 • Bill Duke portait

  Bill Duke

  President Donald Sheridan

 • Wes Studi portait

  Wes Studi

  Captain Falcos

 • Ernie Hudson portait

  Ernie Hudson

  Max Stevens

 • Debbie Rochon portait

  Debbie Rochon

  NYPD Officer

Battledogs

Veel gehoord over Battledogs en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Battledogs heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Battledogs streamen

Wil je Battledogs, de movie met Craig Sheffer, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Battledogs zelfs gratis kijken.

Battledogs downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Battledogs ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Battledogs er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Battledogs torrent

Op zoek naar een torrent van Battledogs? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Battledogs te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Battledogs trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Battledogs. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.