Battleship

Battleship

Kijk Battleship

Moeite met waar je nou Battleship moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Battleship is de nieuwe spectaculaire actiefilm van Peter Berg (Hancock) gebaseerd op het wereldberoemde zenuwslopende spel Zeeslag van Hasbro. Hasbro, bekend van de Transformers franchise, is medeproducent van deze epische film waarin de aarde wordt aangevallen door een bovennatuurlijke kracht... Taylor Kitsch (X-Men Origins: Wolverine) speelt de rol van Hopper, een marineofficier op het oorlogschip USS John Paul Jones. Brooklyn Decker speelt de rol van Sam, zijn verloofde. Verder met Alexander Skarsgård als Hoppers broer en commandant van het schip USS Samson, Rihanna als Luitenant Raikes en Liam Neeson als Admiraal Shane: Hoppers superieur en de vader van Sam.

Regisseur en acteurs

 • Peter Berg portrait

  Peter Berg

  Director

 • Alexander Skarsgård portrait

  Alexander Skarsgård

  Actor

 • Liam Neeson portrait

  Liam Neeson

  Actor

 • Brooklyn Decker portrait

  Brooklyn Decker

  Actor

Battleship

Veel gehoord over Battleship en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Battleship heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Battleship streamen

Wil je Battleship, de movie met Alexander Skarsgård, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Battleship zelfs gratis kijken.

Battleship downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Battleship ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Battleship er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Battleship torrent

Op zoek naar een torrent van Battleship? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Battleship te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Battleship trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Battleship. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.