Battleship

Battleship

Kijk Battleship

Moeite met waar je nou Battleship moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Battleship is de nieuwe spectaculaire actiefilm van Peter Berg (Hancock) gebaseerd op het wereldberoemde zenuwslopende spel Zeeslag van Hasbro. Hasbro, bekend van de Transformers franchise, is medeproducent van deze epische film waarin de aarde wordt aangevallen door een bovennatuurlijke kracht... Taylor Kitsch (X-Men Origins: Wolverine) speelt de rol van Hopper, een marineofficier op het oorlogschip USS John Paul Jones. Brooklyn Decker speelt de rol van Sam, zijn verloofde. Verder met Alexander Skarsgård als Hoppers broer en commandant van het schip USS Samson, Rihanna als Luitenant Raikes en Liam Neeson als Admiraal Shane: Hoppers superieur en de vader van Sam.

Regisseur en acteurs

 • Peter Berg portrait

  Peter Berg

  Director

 • Alexander Skarsgård portrait

  Alexander Skarsgård

  Actor

 • Liam Neeson portrait

  Liam Neeson

  Actor

 • Brooklyn Decker portrait

  Brooklyn Decker

  Actor

Battleship

Battleship streamen

Battleship streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Battleship downloaden

Zin om Battleship te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Battleship te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Battleship torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Battleship makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Battleship trailer

Wil je er zeker van zijn dat Battleship jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.