Battleship

Battleship

Kijk Battleship

Moeite met waar je nou Battleship moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Battleship is de nieuwe spectaculaire actiefilm van Peter Berg (Hancock) gebaseerd op het wereldberoemde zenuwslopende spel Zeeslag van Hasbro. Hasbro, bekend van de Transformers franchise, is medeproducent van deze epische film waarin de aarde wordt aangevallen door een bovennatuurlijke kracht... Taylor Kitsch (X-Men Origins: Wolverine) speelt de rol van Hopper, een marineofficier op het oorlogschip USS John Paul Jones. Brooklyn Decker speelt de rol van Sam, zijn verloofde. Verder met Alexander Skarsgård als Hoppers broer en commandant van het schip USS Samson, Rihanna als Luitenant Raikes en Liam Neeson als Admiraal Shane: Hoppers superieur en de vader van Sam.

Regisseur en acteurs

 • Peter Berg portrait

  Peter Berg

  Director

 • Alexander Skarsgård portrait

  Alexander Skarsgård

  Actor

 • Liam Neeson portrait

  Liam Neeson

  Actor

 • Brooklyn Decker portrait

  Brooklyn Decker

  Actor

Battleship

Op zoek naar Battleship? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Battleship streamen

Het streamen van movies als Battleship heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Battleship waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Battleship dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Battleship downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Battleship te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Battleship torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Battleship trailer

Weet je nog niet zeker of Battleship jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.