Battletruck
%
50

Battletruck

Bekijk de trailer

Kijk Battletruck

Moeite met waar je nou Battletruck moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

It’s the 21st century, the Oil Wars have made a mess of the planet and the land outside major cities is lawless. After Hunter comes to the aid of Corlie, who has run away from the villainous Straker, he takes her to the peaceful community of Clearwater. Unfortunately for the citizens of Clearwater, Straker fully intends to get Corlie back.

Regisseur en acteurs

 • Harley Cokeliss portrait

  Harley Cokeliss

  Director

 • Michael Beck portait

  Michael Beck

  Hunter

 • Annie McEnroe portait

  Annie McEnroe

  Corlie

 • James Wainwright portrait

  James Wainwright

  Straker

 • Bruno Lawrence portait

  Bruno Lawrence

  Willie

 • John Bach portrait

  John Bach

  Bone

 • Randy Powell portrait

  Randy Powell

  Judd

 • John Ratzenberger portait

  John Ratzenberger

  Rusty

 • Mark Hadlow portait

  Mark Hadlow

  Orrin

 • Marshall Napier portait

  Marshall Napier

  Driver

 • Oona Menges portrait

  Oona Menges

  Zoe

Trailers

Battletruck

Zin om Battletruck lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De sciencefiction movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Battletruck te bekijken voor je op een rijtje.

Battletruck downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Battletruck downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Battletruck. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Battletruck er ook in SD heel goed uit.

Battletruck streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Battletruck net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Battletruck hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Battletruck helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Battletruck torrent

Denk je dat je om Battletruck te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Battletruck trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Battletruck de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.