Batton Story
%
51

Batton Story

Kijk Batton Story

Moeite met waar je nou Batton Story moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Femi is accused of being a prostitute and is thrown into jail with the rest of the clan. Their she befriends the prostitutes and decides to set up an organization for prostitutes' rights.

Regisseur en acteurs

 • Mario Landi portait

  Mario Landi

  Director

 • Femi Benussi portait

  Femi Benussi

  Marisa Colli

 • Marisa Merlini portait

  Marisa Merlini

  Zaira

 • Daniela Giordano portait

  Daniela Giordano

  Pucci

 • Gianni Dei portait

  Gianni Dei

  Stefano

 • Toni Ucci portait

  Toni Ucci

  Carlo

 • Gero Caldarelli portait

  Gero Caldarelli

  Actor

 • Gianni Cajafa portait

  Gianni Cajafa

  Actor

 • Mariangela Giordano portait

  Mariangela Giordano

  Actor

Batton Story

Wil je Batton Story kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1976 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Batton Story streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Batton Story niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Batton Story zelfs gratis bekijken.

Batton Story downloaden

Wil je Batton Story ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Batton Story overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Batton Story torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Batton Story is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Batton Story trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Batton Story de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.