Baya's Mountain
%
52

Baya's Mountain

Kijk Baya's Mountain

Moeite met waar je nou Baya's Mountain moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Set in the 1800s among the Berbers of North Africa, this 1997 Algerian feature concerns a noble widow who receives a customary purse of gold coins from the enemy tribe that murdered her husband; the gift puts her in conflict with her kinsmen, who want the money to buy back land taken by the enemy in cahoots with French colonials.

Regisseur en acteurs

 • Azzeddine Meddour portait

  Azzeddine Meddour

  Director

 • Djamila Amzal portait

  Djamila Amzal

  Baya

 • Abderrhamane Debiane portait

  Abderrhamane Debiane

  Djendel

 • Ali Ighil Ali portait

  Ali Ighil Ali

  Le vieux Belaïd

 • Ouardia Kessi portait

  Ouardia Kessi

  La vieille Aldja

 • Kamal Abderrahmane portait

  Kamal Abderrahmane

  Saïd

 • Youcef Meziani portait

  Youcef Meziani

  Le Bach-agha

 • Nora Ait Abdelmalek portait

  Nora Ait Abdelmalek

  Taos

 • Meziane Chabi portait

  Meziane Chabi

  Le petit Meziane

 • Fadil Hamla portait

  Fadil Hamla

  Le grand Meziane

Baya's Mountain

Wil je Baya's Mountain kijken? De movie van Azzeddine Meddour uit 1997 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Baya's Mountain op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Baya's Mountain met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Baya's Mountain downloaden

Het downloaden van Baya's Mountain is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Baya's Mountain ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Baya's Mountain streamen

Het streamen van Baya's Mountain heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Baya's Mountain online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Baya's Mountain kijkt. Ideaal!

Baya's Mountain torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Baya's Mountain. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Baya's Mountain trailer

Bekijk eerst even de trailer van Baya's Mountain voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.