Baywatch
%
58

Baywatch

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Baywatch

Moeite met waar je nou Baywatch moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Baywatch

Bekijk nog 13 bronnen

Samenvatting

In Baywatch krijgt de plichtsgetrouwe strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) het aan de stok met een onstuimige nieuweling Matt Brody (Zac Efron). Samen komen ze op het spoor van een crimineel complot dat het voortbestaan van hun strand in gevaar brengt. Baywatch is de bioscoopuitvoering van de wereldberoemde serie die op het hoogtepunt van haar populariteit de best bekeken tv-serie ter wereld was. Het belooft een hete zomer te worden met Baywatch. Verder met o.a. Kelly Rohrbach als C.J. Parker, Alexandra Daddario als Summer Quinn, Ilfenesh Hadera als Stephanie Holden, Priyanka Chopra en Jon Bass. Geregisseerd door Seth Gordon (Horrible Bosses).

Regisseur en acteurs

 • Seth Gordon portait

  Seth Gordon

  Director

 • Dwayne Johnson portait

  Dwayne Johnson

  Mitch Buchanan

 • Zac Efron portait

  Zac Efron

  Matt Brody

 • Alexandra Daddario portait

  Alexandra Daddario

  Summer Quinn

 • Kelly Rohrbach portait

  Kelly Rohrbach

  C.J. Parker

 • Priyanka Chopra portait

  Priyanka Chopra

  Victoria Leeds

 • Yahya Abdul-Mateen II portait

  Yahya Abdul-Mateen II

  Sgt. Ellerbee

Trailers

Baywatch

Wil je Baywatch kijken? De movie van Seth Gordon uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Baywatch op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Baywatch met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Baywatch downloaden

Het downloaden van Baywatch is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Baywatch ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Baywatch streamen

Het streamen van Baywatch heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Baywatch online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Baywatch kijkt. Ideaal!

Baywatch torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Baywatch. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Baywatch trailer

Bekijk eerst even de trailer van Baywatch voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.