Baywatch
%
58

Baywatch

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Baywatch

Moeite met waar je nou Baywatch moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Baywatch

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Ervaren strandwacht Mitch Buchannon wordt gedwongen om samen te werken met de nieuwe rekruut en ongeleid projectiel Matt Brody. Het disfunctionele duo ontdekt een crimineel plot en duikt direct diep in de zaak.

Regisseur en acteurs

 • Seth Gordon portait

  Seth Gordon

  Director

 • Dwayne Johnson portait

  Dwayne Johnson

  Mitch Buchanan

 • Zac Efron portait

  Zac Efron

  Matt Brody

 • Alexandra Daddario portait

  Alexandra Daddario

  Summer Quinn

 • Kelly Rohrbach portait

  Kelly Rohrbach

  C.J. Parker

 • Priyanka Chopra portait

  Priyanka Chopra

  Victoria Leeds

 • Yahya Abdul-Mateen II portait

  Yahya Abdul-Mateen II

  Sgt. Ellerbee

Trailers

Baywatch

Wil je Baywatch kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Baywatch streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Baywatch niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Baywatch zelfs gratis bekijken.

Baywatch downloaden

Wil je Baywatch ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Baywatch overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Baywatch torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Baywatch is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Baywatch trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Baywatch de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.