Baywatch
%
58

Baywatch

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Baywatch

Moeite met waar je nou Baywatch moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Baywatch

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

Ervaren strandwacht Mitch Buchannon wordt gedwongen om samen te werken met de nieuwe rekruut en ongeleid projectiel Matt Brody. Het disfunctionele duo ontdekt een crimineel plot en duikt direct diep in de zaak.

Regisseur en acteurs

 • Seth Gordon portait

  Seth Gordon

  Director

 • Dwayne Johnson portait

  Dwayne Johnson

  Mitch Buchanan

 • Zac Efron portait

  Zac Efron

  Matt Brody

 • Alexandra Daddario portait

  Alexandra Daddario

  Summer Quinn

 • Kelly Rohrbach portait

  Kelly Rohrbach

  C.J. Parker

 • Priyanka Chopra portait

  Priyanka Chopra

  Victoria Leeds

 • Yahya Abdul-Mateen II portait

  Yahya Abdul-Mateen II

  Sgt. Ellerbee

Trailers

Baywatch

Veel gehoord over Baywatch en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Baywatch heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Baywatch streamen

Wil je Baywatch, de movie met Dwayne Johnson, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Baywatch zelfs gratis kijken.

Baywatch downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Baywatch ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Baywatch er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Baywatch torrent

Op zoek naar een torrent van Baywatch? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Baywatch te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Baywatch trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Baywatch. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.