Be Somebody
%
61

Be Somebody

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Be Somebody

Moeite met waar je nou Be Somebody moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Be Somebody

Samenvatting

To escape the stress of fame, teen pop star Jordan goes incognito in a small town, where he forms a special bond with high school art student Emily.

Regisseur en acteurs

 • Joshua Caldwell portrait

  Joshua Caldwell

  Director

 • Matthew Espinosa portait

  Matthew Espinosa

  Jordan Jaye

 • Sarah Jeffery portait

  Sarah Jeffery

  Emily Lowe

 • Allison Paige portait

  Allison Paige

  Jessica

 • Caitlin Keats portait

  Caitlin Keats

  Karen Lowe

 • LaMonica Garrett portait

  LaMonica Garrett

  Richard Lowe

 • Mahaley Patel portrait

  Mahaley Patel

  Kelsey

 • Liana Ramirez portrait

  Liana Ramirez

  Teenage Fangirl

 • Trista Nabors portrait

  Trista Nabors

  Teenage Fangirl

 • Mason McCulley portrait

  Mason McCulley

  Toby

Trailers

Be Somebody

Benieuwd naar Be Somebody? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Be Somebody draait.

Be Somebody in de bioscoop

Be Somebody draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Be Somebody.

Be Somebody streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Be Somebody te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Be Somebody een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Be Somebody zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Be Somebody torrent

Op zoek naar een torrent van Be Somebody? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Be Somebody zonder zorgen.

Be Somebody downloaden

Als Be Somebody binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Be Somebody trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Be Somebody de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.