Be Somebody
%
61

Be Somebody

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Be Somebody

Moeite met waar je nou Be Somebody moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Be Somebody

Samenvatting

Pop superstar Jordan Jaye (Matthew Espinosa) has a big dream - he just wants to live like a regular teenager. When he's chased down by some excited female fans, he finds a perfect hideout and a reluctant new friend from a small town, high-school art student, Emily Lowe (Sarah Jeffery, Descendants). Despite being from different worlds, they soon discover they have way more in common than they ever imagined. Over the course of several days, the two embark on an unexpected journey of friendship, first love and self-discovery - proving that maybe opposites really do attract.

Regisseur en acteurs

 • Joshua Caldwell portrait

  Joshua Caldwell

  Director

 • Matthew Espinosa portait

  Matthew Espinosa

  Jordan Jaye

 • Sarah Jeffery portait

  Sarah Jeffery

  Emily Lowe

 • Allison Paige portait

  Allison Paige

  Jessica

 • Caitlin Keats portait

  Caitlin Keats

  Karen Lowe

 • LaMonica Garrett portait

  LaMonica Garrett

  Richard Lowe

 • Mahaley Patel portrait

  Mahaley Patel

  Kelsey

 • Liana Ramirez portrait

  Liana Ramirez

  Teenage Fangirl

 • Trista Nabors portrait

  Trista Nabors

  Teenage Fangirl

 • Mason McCulley portrait

  Mason McCulley

  Toby

Trailers

Be Somebody

Wil je Be Somebody kijken? De movie van Joshua Caldwell uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Be Somebody op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Be Somebody met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Be Somebody downloaden

Het downloaden van Be Somebody is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Be Somebody ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Be Somebody streamen

Het streamen van Be Somebody heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Be Somebody online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Be Somebody kijkt. Ideaal!

Be Somebody torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Be Somebody. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Be Somebody trailer

Bekijk eerst even de trailer van Be Somebody voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.