Be Somebody
%
61

Be Somebody

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Be Somebody

Moeite met waar je nou Be Somebody moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Be Somebody

Samenvatting

Pop superstar Jordan Jaye (Matthew Espinosa) has a big dream - he just wants to live like a regular teenager. When he's chased down by some excited female fans, he finds a perfect hideout and a reluctant new friend from a small town, high-school art student, Emily Lowe (Sarah Jeffery, Descendants). Despite being from different worlds, they soon discover they have way more in common than they ever imagined. Over the course of several days, the two embark on an unexpected journey of friendship, first love and self-discovery - proving that maybe opposites really do attract.

Regisseur en acteurs

 • Joshua Caldwell portrait

  Joshua Caldwell

  Director

 • Matthew Espinosa portait

  Matthew Espinosa

  Jordan Jaye

 • Sarah Jeffery portait

  Sarah Jeffery

  Emily Lowe

 • Allison Paige portait

  Allison Paige

  Jessica

 • Caitlin Keats portait

  Caitlin Keats

  Karen Lowe

 • LaMonica Garrett portait

  LaMonica Garrett

  Richard Lowe

 • Mahaley Patel portrait

  Mahaley Patel

  Kelsey

 • Liana Ramirez portrait

  Liana Ramirez

  Teenage Fangirl

 • Trista Nabors portrait

  Trista Nabors

  Teenage Fangirl

 • Mason McCulley portrait

  Mason McCulley

  Toby

Trailers

Be Somebody

Zin om Be Somebody lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Be Somebody te bekijken voor je op een rijtje.

Be Somebody downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Be Somebody downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Be Somebody. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Be Somebody er ook in SD heel goed uit.

Be Somebody streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Be Somebody net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Be Somebody hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Be Somebody helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Be Somebody torrent

Denk je dat je om Be Somebody te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Be Somebody trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Be Somebody de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.