Beach Rats
%
60

Beach Rats

Nu kijken

Kijk Beach Rats

Moeite met waar je nou Beach Rats moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beach Rats

Samenvatting

A 19-year-old wrestling with questions about his sexuality finds himself torn between his macho friends, his family and the older men he meets online.

Regisseur en acteurs

 • Eliza Hittman portait

  Eliza Hittman

  Director

 • Harris Dickinson portait

  Harris Dickinson

  Frankie

 • Kate Hodge portait

  Kate Hodge

  Donna

 • Erik Potempa portrait

  Erik Potempa

  Michael

 • Madeline Weinstein portait

  Madeline Weinstein

  Simone

 • Anton Selyaninov portrait

  Anton Selyaninov

  Jesse

 • Frank Hakaj portrait

  Frank Hakaj

  Nick

 • Nicole Flyus portrait

  Nicole Flyus

  Carla

 • David Ivanov portrait

  David Ivanov

  Alexei

 • Harrison Sheehan portait

  Harrison Sheehan

  Jeremy

 • Neal Huff portait

  Neal Huff

  Joe

 • Douglas Everett Davis portrait

  Douglas Everett Davis

  Harry

Beach Rats

Zin om Beach Rats lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Beach Rats te bekijken voor je op een rijtje.

Beach Rats downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Beach Rats downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beach Rats. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Beach Rats er ook in SD heel goed uit.

Beach Rats streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Beach Rats net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Beach Rats hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Beach Rats helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Beach Rats torrent

Denk je dat je om Beach Rats te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Beach Rats trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Beach Rats de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.