Beach Town
%
56

Beach Town

Kijk Beach Town

Moeite met waar je nou Beach Town moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A girl moves to the beach and spends a lazy summer exploring the ramshackle town and falling for the wrong boy. Inspired by films like "People on Sunday" rather than Frankie and Annette, BEACH TOWN is a rock and roll beach movie of the mind - an unabashedly romantic look at the lives of young people in a low-rent coastal community, where the art life is ineffably linked with their surroundings.

Beach Town

Beach Town streamen

Beach Town streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Beach Town downloaden

Zin om Beach Town te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Beach Town te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Beach Town torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Beach Town makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Beach Town trailer

Wil je er zeker van zijn dat Beach Town jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.