Bears
%
74

Bears

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bears

Moeite met waar je nou Bears moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bears

Samenvatting

Disneynature’s nieuwste film Bears is een adembenemende verfilming van een jaar uit het leven van een berenfamilie, waarin twee jonge beertjes de belangrijkste levenslessen leren. Hun reis door het imposante Alaska begint als de winter ten einde loopt en de beren de eerste stappen zetten. De wereld buiten is spannend, maar ook gevaarlijk. De lente maakt al snel plaats voor de zomer en de bruine beren moeten hard aan het werk om eten te vinden. Ze doen zich tegoed aan de overvloedige zalmtrek, maar tegelijkertijd moeten ze altijd op hun hoede zijn voor rivaliserende mannetjes en roofdieren, waaronder een wolf die nooit ver uit de buurt is. Na het succes van Chimapanzee weet Disneynature’s regisseur Allastair Fothergill ditmaal op unieke wijze de typische berenmanieren vast te leggen. Berespannend, ontroerend, grappig en vol wijze lessen. Het verhaal wordt verteld door Thomas Acda. Bears is geregisseerd door Alastair Fothergill (Earth, African Cats en Chimpanzee) en Keith Scholey (African Cats), en ingesproken door Thomas Acda

Regisseur en acteurs

 • Alastair Fothergill portrait

  Alastair Fothergill

  Director

 • Keith Scholey portrait

  Keith Scholey

  Director

 • Thomas Acda portrait

  Thomas Acda

  Actor

Trailers

Bears

Wil je Bears kijken? De movie van Alastair Fothergill uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bears op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bears met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bears downloaden

Het downloaden van Bears is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bears ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bears streamen

Het streamen van Bears heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bears online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bears kijkt. Ideaal!

Bears torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bears. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bears trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bears voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.