Bears
%
74

Bears

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bears

Moeite met waar je nou Bears moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bears

Samenvatting

Disneynature’s nieuwste film Bears is een adembenemende verfilming van een jaar uit het leven van een berenfamilie, waarin twee jonge beertjes de belangrijkste levenslessen leren. Hun reis door het imposante Alaska begint als de winter ten einde loopt en de beren de eerste stappen zetten. De wereld buiten is spannend, maar ook gevaarlijk. De lente maakt al snel plaats voor de zomer en de bruine beren moeten hard aan het werk om eten te vinden. Ze doen zich tegoed aan de overvloedige zalmtrek, maar tegelijkertijd moeten ze altijd op hun hoede zijn voor rivaliserende mannetjes en roofdieren, waaronder een wolf die nooit ver uit de buurt is. Na het succes van Chimapanzee weet Disneynature’s regisseur Allastair Fothergill ditmaal op unieke wijze de typische berenmanieren vast te leggen. Berespannend, ontroerend, grappig en vol wijze lessen. Het verhaal wordt verteld door Thomas Acda. Bears is geregisseerd door Alastair Fothergill (Earth, African Cats en Chimpanzee) en Keith Scholey (African Cats), en ingesproken door Thomas Acda

Regisseur en acteurs

 • Alastair Fothergill portrait

  Alastair Fothergill

  Director

 • Keith Scholey portrait

  Keith Scholey

  Director

 • Thomas Acda portrait

  Thomas Acda

  Actor

Trailers

Bears

Zin om Bears lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bears te bekijken voor je op een rijtje.

Bears downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bears downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bears. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bears er ook in SD heel goed uit.

Bears streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bears net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bears hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bears helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bears torrent

Denk je dat je om Bears te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bears trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bears de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.