Beast of Burden
%
38

Beast of Burden

Nu kijken

Kijk Beast of Burden

Moeite met waar je nou Beast of Burden moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beast of Burden

Samenvatting

Ex-straaljagerpiloot Sean Haggerty's jonge vrouw Jen is ernstig ziek. De noodzakelijke behandeling kost een vermogen, veel meer dan ze kunnen betalen. Hij maakt een wanhopige beslissing en neemt een riskante smokkelklus aan voor het meest gewelddadige drugskartel in Noord- én Zuid-Amerika. De ziekelijk fanatieke DEA agent Bloom ontdekt de plannen en chanteert Sean om de kartelleiders te verraden. Het kartel op zijn beurt stuurt de huurmoordenaar Mallory op Jen af om Sean te chanteren alsnog de klus te klaren. Vanaf het moment dat Sean opstijgt met zijn vliegende doodskist vol drugs loopt alles fout. Hij moet zijn lading op tijd de grens overvliegen, het kartel, Mallory en de DEA overtuigen dat alles volgens hun plan verloopt én Jen redden. En dat vanuit de lucht terwijl hij belaagd wordt door weeromstandigheden en zwaarbewapende vliegtuigen van de grenspolitie en het leger...

Regisseur en acteurs

 • Jesper Ganslandt portrait

  Jesper Ganslandt

  Director

 • Daniel Radcliffe portait

  Daniel Radcliffe

  Sean Haggerty

 • Pablo Schreiber portait

  Pablo Schreiber

  Bloom

 • Grace Gummer portait

  Grace Gummer

  Jen

 • Robert Wisdom portait

  Robert Wisdom

  Mallory

 • David Joseph Martinez portait

  David Joseph Martinez

  Octavio Hernandez

 • Cesar Perez portrait

  Cesar Perez

  Pablo

 • Mark Smith portait

  Mark Smith

  Federale

 • Renée Willett portrait

  Renée Willett

  Megan

Beast of Burden

Wil je Beast of Burden kijken? De movie van Jesper Ganslandt uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Beast of Burden op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Beast of Burden met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Beast of Burden downloaden

Het downloaden van Beast of Burden is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Beast of Burden ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Beast of Burden streamen

Het streamen van Beast of Burden heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Beast of Burden online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Beast of Burden kijkt. Ideaal!

Beast of Burden torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Beast of Burden. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Beast of Burden trailer

Bekijk eerst even de trailer van Beast of Burden voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.