Beast of Burden
%
38

Beast of Burden

Nu kijken

Kijk Beast of Burden

Moeite met waar je nou Beast of Burden moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beast of Burden

Samenvatting

Ex-straaljagerpiloot Sean Haggerty's jonge vrouw Jen is ernstig ziek. De noodzakelijke behandeling kost een vermogen, veel meer dan ze kunnen betalen. Hij maakt een wanhopige beslissing en neemt een riskante smokkelklus aan voor het meest gewelddadige drugskartel in Noord- én Zuid-Amerika. De ziekelijk fanatieke DEA agent Bloom ontdekt de plannen en chanteert Sean om de kartelleiders te verraden. Het kartel op zijn beurt stuurt de huurmoordenaar Mallory op Jen af om Sean te chanteren alsnog de klus te klaren. Vanaf het moment dat Sean opstijgt met zijn vliegende doodskist vol drugs loopt alles fout. Hij moet zijn lading op tijd de grens overvliegen, het kartel, Mallory en de DEA overtuigen dat alles volgens hun plan verloopt én Jen redden. En dat vanuit de lucht terwijl hij belaagd wordt door weeromstandigheden en zwaarbewapende vliegtuigen van de grenspolitie en het leger...

Regisseur en acteurs

 • Jesper Ganslandt portrait

  Jesper Ganslandt

  Director

 • Daniel Radcliffe portait

  Daniel Radcliffe

  Sean Haggerty

 • Pablo Schreiber portait

  Pablo Schreiber

  Bloom

 • Grace Gummer portait

  Grace Gummer

  Jen

 • Robert Wisdom portait

  Robert Wisdom

  Mallory

 • David Joseph Martinez portait

  David Joseph Martinez

  Octavio Hernandez

 • Cesar Perez portrait

  Cesar Perez

  Pablo

 • Mark Smith portait

  Mark Smith

  Federale

 • Renée Willett portrait

  Renée Willett

  Megan

Beast of Burden

Benieuwd naar Beast of Burden? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Beast of Burden kunt bekijken.

Beast of Burden streamen

Wil je Beast of Burden streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Beast of Burden gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Beast of Burden downloaden

movies als Beast of Burden kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Beast of Burden. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beast of Burden. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Beast of Burden torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Beast of Burden te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Beast of Burden trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Beast of Burden je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!