Beasts of No Nation
%
78

Beasts of No Nation

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Beasts of No Nation

Moeite met waar je nou Beasts of No Nation moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beasts of No Nation

Samenvatting

When civil war tears his family apart, a young West African boy is forced to join a unit of mercenary fighters and transform into a child soldier.

Regisseur en acteurs

 • Cary Joji Fukunaga portrait

  Cary Joji Fukunaga

  director

 • Francis Weddey portrait

  Francis Weddey

  actor

 • Kobina Amissah Sam portrait

  Kobina Amissah Sam

  actor

 • Ama K. Abebrese portrait

  Ama K. Abebrese

  actor

 • Emmanuel "King Kong" Nii Adom Quaye portrait

  Emmanuel "King Kong" Nii Adom Quaye

  actor

 • Jude Akuwudike portrait

  Jude Akuwudike

  actor

 • Kurt Egyiawan portrait

  Kurt Egyiawan

  actor

 • Abraham Attah portrait

  Abraham Attah

  actor

 • Idris Elba portrait

  Idris Elba

  actor

Trailers

Beasts of No Nation

Veel gehoord over Beasts of No Nation en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Beasts of No Nation heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Beasts of No Nation streamen

Wil je Beasts of No Nation, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Beasts of No Nation zelfs gratis kijken.

Beasts of No Nation downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Beasts of No Nation ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Beasts of No Nation er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Beasts of No Nation torrent

Op zoek naar een torrent van Beasts of No Nation? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Beasts of No Nation te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Beasts of No Nation trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Beasts of No Nation. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.