Beasts of No Nation
%
78

Beasts of No Nation

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Beasts of No Nation

Moeite met waar je nou Beasts of No Nation moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beasts of No Nation

Samenvatting

When civil war tears his family apart, a young West African boy is forced to join a unit of mercenary fighters and transform into a child soldier.

Regisseur en acteurs

 • Cary Joji Fukunaga portrait

  Cary Joji Fukunaga

  director

 • Francis Weddey portrait

  Francis Weddey

  actor

 • Kobina Amissah Sam portrait

  Kobina Amissah Sam

  actor

 • Ama K. Abebrese portrait

  Ama K. Abebrese

  actor

 • Emmanuel "King Kong" Nii Adom Quaye portrait

  Emmanuel "King Kong" Nii Adom Quaye

  actor

 • Jude Akuwudike portrait

  Jude Akuwudike

  actor

 • Kurt Egyiawan portrait

  Kurt Egyiawan

  actor

 • Abraham Attah portrait

  Abraham Attah

  actor

 • Idris Elba portrait

  Idris Elba

  actor

Trailers

Beasts of No Nation

Op zoek naar Beasts of No Nation? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Beasts of No Nation streamen

Het streamen van movies als Beasts of No Nation heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Beasts of No Nation waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Beasts of No Nation dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Beasts of No Nation downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Beasts of No Nation te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Beasts of No Nation torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Beasts of No Nation trailer

Weet je nog niet zeker of Beasts of No Nation jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.