Beasts of No Nation
%
78

Beasts of No Nation

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Beasts of No Nation

Moeite met waar je nou Beasts of No Nation moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beasts of No Nation

Samenvatting

When civil war tears his family apart, a young West African boy is forced to join a unit of mercenary fighters and transform into a child soldier.

Regisseur en acteurs

 • Cary Joji Fukunaga portrait

  Cary Joji Fukunaga

  director

 • Francis Weddey portrait

  Francis Weddey

  actor

 • Kobina Amissah Sam portrait

  Kobina Amissah Sam

  actor

 • Ama K. Abebrese portrait

  Ama K. Abebrese

  actor

 • Emmanuel "King Kong" Nii Adom Quaye portrait

  Emmanuel "King Kong" Nii Adom Quaye

  actor

 • Jude Akuwudike portrait

  Jude Akuwudike

  actor

 • Kurt Egyiawan portrait

  Kurt Egyiawan

  actor

 • Abraham Attah portrait

  Abraham Attah

  actor

 • Idris Elba portrait

  Idris Elba

  actor

Trailers

Beasts of No Nation

Wil je Beasts of No Nation kijken? De movie vanuit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Beasts of No Nation op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Beasts of No Nation met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Beasts of No Nation downloaden

Het downloaden van Beasts of No Nation is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Beasts of No Nation ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Beasts of No Nation streamen

Het streamen van Beasts of No Nation heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Beasts of No Nation online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Beasts of No Nation kijkt. Ideaal!

Beasts of No Nation torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Beasts of No Nation. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Beasts of No Nation trailer

Bekijk eerst even de trailer van Beasts of No Nation voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.