Beasts of the Southern Wild
%
73

Beasts of the Southern Wild

Nu kijken

Kijk Beasts of the Southern Wild

Moeite met waar je nou Beasts of the Southern Wild moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beasts of the Southern Wild

Samenvatting

Beasts of the Southern Wild is de schitterende debuutfilm van regisseur Benh Zeitlin. Het verhaal speelt zich af in een moerasgebied aan de kust ten zuiden van Louisiana dat bekend staat als 'de Badkuip'. Hier woont de zesjarige Hushpuppy samen met haar alcoholistische vader Wink. In dit vergeten gebied leven de inwoners in de wetenschap dat zij slechts één storm verwijderd zijn van hun ondergang. Benh Zeitlin presenteert met Beasts of the Southern Wild een unieke film met een verfrissende cast waarin professionele acteurs ontbreken. De film is ontroerend en heeft een meeslepend verhaal, maar is ook visueel gezien een pareltje. Het publiek wordt meegenomen op een reis waarin fantasie en werkelijkheid op schitterende wijze afgewisseld worden.

Regisseur en acteurs

 • Benh Zeitlin portrait

  Benh Zeitlin

  Director

 • Dwight Henry portrait

  Dwight Henry

  Actor

 • Quvenzhané Wallis portrait

  Quvenzhané Wallis

  Actor

Beasts of the Southern Wild

Op zoek naar Beasts of the Southern Wild? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Beasts of the Southern Wild streamen

Het streamen van movies als Beasts of the Southern Wild heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Beasts of the Southern Wild waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Beasts of the Southern Wild dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Beasts of the Southern Wild downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Beasts of the Southern Wild te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Beasts of the Southern Wild torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Beasts of the Southern Wild trailer

Weet je nog niet zeker of Beasts of the Southern Wild jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.