Beasts of the Southern Wild
%
73

Beasts of the Southern Wild

Nu kijken

Kijk Beasts of the Southern Wild

Moeite met waar je nou Beasts of the Southern Wild moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beasts of the Southern Wild

Samenvatting

Beasts of the Southern Wild is de schitterende debuutfilm van regisseur Benh Zeitlin. Het verhaal speelt zich af in een moerasgebied aan de kust ten zuiden van Louisiana dat bekend staat als 'de Badkuip'. Hier woont de zesjarige Hushpuppy samen met haar alcoholistische vader Wink. In dit vergeten gebied leven de inwoners in de wetenschap dat zij slechts één storm verwijderd zijn van hun ondergang. Benh Zeitlin presenteert met Beasts of the Southern Wild een unieke film met een verfrissende cast waarin professionele acteurs ontbreken. De film is ontroerend en heeft een meeslepend verhaal, maar is ook visueel gezien een pareltje. Het publiek wordt meegenomen op een reis waarin fantasie en werkelijkheid op schitterende wijze afgewisseld worden.

Regisseur en acteurs

 • Benh Zeitlin portrait

  Benh Zeitlin

  Director

 • Dwight Henry portrait

  Dwight Henry

  Actor

 • Quvenzhané Wallis portrait

  Quvenzhané Wallis

  Actor

Beasts of the Southern Wild

Zin om Beasts of the Southern Wild lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Beasts of the Southern Wild te bekijken voor je op een rijtje.

Beasts of the Southern Wild downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Beasts of the Southern Wild downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beasts of the Southern Wild. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Beasts of the Southern Wild er ook in SD heel goed uit.

Beasts of the Southern Wild streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Beasts of the Southern Wild net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Beasts of the Southern Wild hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Beasts of the Southern Wild helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Beasts of the Southern Wild torrent

Denk je dat je om Beasts of the Southern Wild te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Beasts of the Southern Wild trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Beasts of the Southern Wild de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.