Beasts of the Southern Wild
%
73

Beasts of the Southern Wild

Nu kijken

Kijk Beasts of the Southern Wild

Moeite met waar je nou Beasts of the Southern Wild moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beasts of the Southern Wild

Samenvatting

Beasts of the Southern Wild is de schitterende debuutfilm van regisseur Benh Zeitlin. Het verhaal speelt zich af in een moerasgebied aan de kust ten zuiden van Louisiana dat bekend staat als 'de Badkuip'. Hier woont de zesjarige Hushpuppy samen met haar alcoholistische vader Wink. In dit vergeten gebied leven de inwoners in de wetenschap dat zij slechts één storm verwijderd zijn van hun ondergang. Benh Zeitlin presenteert met Beasts of the Southern Wild een unieke film met een verfrissende cast waarin professionele acteurs ontbreken. De film is ontroerend en heeft een meeslepend verhaal, maar is ook visueel gezien een pareltje. Het publiek wordt meegenomen op een reis waarin fantasie en werkelijkheid op schitterende wijze afgewisseld worden.

Regisseur en acteurs

 • Benh Zeitlin portrait

  Benh Zeitlin

  Director

 • Dwight Henry portrait

  Dwight Henry

  Actor

 • Quvenzhané Wallis portrait

  Quvenzhané Wallis

  Actor

Beasts of the Southern Wild

Wil je Beasts of the Southern Wild kijken? De movie van Benh Zeitlin uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Beasts of the Southern Wild op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Beasts of the Southern Wild met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Beasts of the Southern Wild downloaden

Het downloaden van Beasts of the Southern Wild is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Beasts of the Southern Wild ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Beasts of the Southern Wild streamen

Het streamen van Beasts of the Southern Wild heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Beasts of the Southern Wild online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Beasts of the Southern Wild kijkt. Ideaal!

Beasts of the Southern Wild torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Beasts of the Southern Wild. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Beasts of the Southern Wild trailer

Bekijk eerst even de trailer van Beasts of the Southern Wild voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.