Beasts of the Southern Wild
%
73

Beasts of the Southern Wild

Nu kijken

Kijk Beasts of the Southern Wild

Moeite met waar je nou Beasts of the Southern Wild moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beasts of the Southern Wild

Samenvatting

Beasts of the Southern Wild is de schitterende debuutfilm van regisseur Benh Zeitlin. Het verhaal speelt zich af in een moerasgebied aan de kust ten zuiden van Louisiana dat bekend staat als 'de Badkuip'. Hier woont de zesjarige Hushpuppy samen met haar alcoholistische vader Wink. In dit vergeten gebied leven de inwoners in de wetenschap dat zij slechts één storm verwijderd zijn van hun ondergang. Benh Zeitlin presenteert met Beasts of the Southern Wild een unieke film met een verfrissende cast waarin professionele acteurs ontbreken. De film is ontroerend en heeft een meeslepend verhaal, maar is ook visueel gezien een pareltje. Het publiek wordt meegenomen op een reis waarin fantasie en werkelijkheid op schitterende wijze afgewisseld worden.

Regisseur en acteurs

 • Benh Zeitlin portrait

  Benh Zeitlin

  Director

 • Dwight Henry portrait

  Dwight Henry

  Actor

 • Quvenzhané Wallis portrait

  Quvenzhané Wallis

  Actor

Beasts of the Southern Wild

Veel gehoord over Beasts of the Southern Wild en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Beasts of the Southern Wild heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Beasts of the Southern Wild streamen

Wil je Beasts of the Southern Wild, de movie met Dwight Henry, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Beasts of the Southern Wild zelfs gratis kijken.

Beasts of the Southern Wild downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Beasts of the Southern Wild ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Beasts of the Southern Wild er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Beasts of the Southern Wild torrent

Op zoek naar een torrent van Beasts of the Southern Wild? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Beasts of the Southern Wild te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Beasts of the Southern Wild trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Beasts of the Southern Wild. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.