Beasts of the Southern Wild
%
73

Beasts of the Southern Wild

Nu kijken

Kijk Beasts of the Southern Wild

Moeite met waar je nou Beasts of the Southern Wild moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beasts of the Southern Wild

Samenvatting

Beasts of the Southern Wild is de schitterende debuutfilm van regisseur Benh Zeitlin. Het verhaal speelt zich af in een moerasgebied aan de kust ten zuiden van Louisiana dat bekend staat als 'de Badkuip'. Hier woont de zesjarige Hushpuppy samen met haar alcoholistische vader Wink. In dit vergeten gebied leven de inwoners in de wetenschap dat zij slechts één storm verwijderd zijn van hun ondergang. Benh Zeitlin presenteert met Beasts of the Southern Wild een unieke film met een verfrissende cast waarin professionele acteurs ontbreken. De film is ontroerend en heeft een meeslepend verhaal, maar is ook visueel gezien een pareltje. Het publiek wordt meegenomen op een reis waarin fantasie en werkelijkheid op schitterende wijze afgewisseld worden.

Regisseur en acteurs

 • Benh Zeitlin portrait

  Benh Zeitlin

  Director

 • Dwight Henry portrait

  Dwight Henry

  Actor

 • Quvenzhané Wallis portrait

  Quvenzhané Wallis

  Actor

Beasts of the Southern Wild

Benieuwd naar Beasts of the Southern Wild? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Beasts of the Southern Wild kunt bekijken.

Beasts of the Southern Wild streamen

Wil je Beasts of the Southern Wild streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Beasts of the Southern Wild gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Beasts of the Southern Wild downloaden

movies als Beasts of the Southern Wild kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Beasts of the Southern Wild. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beasts of the Southern Wild. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Beasts of the Southern Wild torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Beasts of the Southern Wild te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Beasts of the Southern Wild trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Beasts of the Southern Wild je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!