Beat Down
%
65

Beat Down

Kijk Beat Down

Moeite met waar je nou Beat Down moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Beat Down is an irreverent comedy about wrestling, family and following your dreams no matter how painful that can sometimes be. Fran Whiteway (Marthe Bernard, Republic of Doyle) is eighteen and a real firecracker. More than anything, Fran dreams of becoming a professional wrestler. Her single-father Whitey (Robb Wells, Trailer Park Boys) is a former-pro, aka White Lightning, with broken dreams of his own and is dead set against Fran wrestling. Fran is determined though and when Whitey's old rival Dark Thunder (Tony Nappo, Saw II) comes to town, she runs away to join his tour. Whitey is devastated and while he tries to get his daughter back, Fran learns the ropes of the wrestling game and of life itself.

Beat Down

Zin om Beat Down lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Beat Down te bekijken voor je op een rijtje.

Beat Down downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Beat Down downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beat Down. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Beat Down er ook in SD heel goed uit.

Beat Down streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Beat Down net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Beat Down hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Beat Down helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Beat Down torrent

Denk je dat je om Beat Down te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Beat Down trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Beat Down de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.