Beatocello's Umbrella

Beatocello's Umbrella

Kijk Beatocello's Umbrella

Moeite met waar je nou Beatocello's Umbrella moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In BEATOCELLO's UMBRELLA, award-winning director Georges Gachot tells the story of Beat Richner&emdash;pediatric M.D. author, illustrator and concert cellist; from his coming-of-age in Switzerland, to his street performances as a young medical student in the persona of the clown Beatocello; to his founding of five children's hospitals in today's Cambodia. Revered as a national hero, Richner's Herculean efforts have saved the lives of millions of Cambodia's children over the past 20 years, some who have grown up to serve as doctors in his state-of- the-art pediatric hospitals. Now at 64 , Richner continues to practice medicine and travel the world concertizing and singing about his protective red umbrella, which has come to symbolize the health and hope he brought to a grateful nation. Unlike many of his contemporaries who held utopian world views, Beat Richner is one of the few who worked to made his vision a reality.

Beatocello's Umbrella

Zin om Beatocello's Umbrella lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Beatocello's Umbrella te bekijken voor je op een rijtje.

Beatocello's Umbrella downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Beatocello's Umbrella downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beatocello's Umbrella. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Beatocello's Umbrella er ook in SD heel goed uit.

Beatocello's Umbrella streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Beatocello's Umbrella net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Beatocello's Umbrella hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Beatocello's Umbrella helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Beatocello's Umbrella torrent

Denk je dat je om Beatocello's Umbrella te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Beatocello's Umbrella trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Beatocello's Umbrella de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.