Beats

Beats

Bekijk de trailer

Kijk Beats

Moeite met waar je nou Beats moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 07-11-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

1994, Verenigd Koninkrijk. Johnno en Spanner zijn hun leven lang al beste vrienden, maar op de drempel van volwassenheid lijken beide levens opeens een andere richting in te slaan. In hun laatste nacht samen stelen ze geld van Spanners broer en gaan ze op pad richting een illegale rave. Meegevoerd door de anarchie en de roes van het nachtleven, beleven ze een waanzinnige trip om nooit meer te vergeten. Een universeel verhaal over vriendschap, verzet en de kracht van samen sterk staan, op de ritmes van een opzwepende soundtrack.

Regisseur en acteurs

 • Brian Welsh portrait

  Brian Welsh

  Director

 • Laura Fraser portait

  Laura Fraser

  Actor

 • Lorn Macdonald portrait

  Lorn Macdonald

  Actor

 • Cristian Ortega portrait

  Cristian Ortega

  Actor

 • Gemma McElhinney portrait

  Gemma McElhinney

  Laura

Trailers

Beats

Zin om Beats lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Beats te bekijken voor je op een rijtje.

Beats downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Beats downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beats. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Beats er ook in SD heel goed uit.

Beats streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Beats net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Beats hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Beats helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Beats torrent

Denk je dat je om Beats te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Beats trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Beats de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.