Beats

Beats

Kijk Beats

Moeite met waar je nou Beats moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 24-10-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

1994, a small town in central Scotland. Best mates Johnno and Spanner, despite being total opposites, have a deep bond. Now on the cusp of adulthood, life is destined to take them in different directions – Johnno’s family are moving him to a new town and a better life, leaving Spanner behind to face a precarious future. But this summer is going to be different for them, and for the country. The explosion of the free party scene and the largest counter-cultural youth movement in recent history is happening across the UK.

Regisseur en acteurs

 • Brian Welsh portrait

  Brian Welsh

  Director

 • Laura Fraser portait

  Laura Fraser

  Actor

 • Lorn Macdonald portrait

  Lorn Macdonald

  Actor

 • Cristian Ortega portrait

  Cristian Ortega

  Actor

 • Gemma McElhinney portrait

  Gemma McElhinney

  Laura

Beats

Beats streamen

Beats streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Beats downloaden

Zin om Beats te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Beats te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Beats torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Beats makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Beats trailer

Wil je er zeker van zijn dat Beats jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.