Beats

Beats

Kijk Beats

Moeite met waar je nou Beats moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 24-10-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

1994, a small town in central Scotland. Best mates Johnno and Spanner, despite being total opposites, have a deep bond. Now on the cusp of adulthood, life is destined to take them in different directions – Johnno’s family are moving him to a new town and a better life, leaving Spanner behind to face a precarious future. But this summer is going to be different for them, and for the country. The explosion of the free party scene and the largest counter-cultural youth movement in recent history is happening across the UK.

Regisseur en acteurs

 • Brian Welsh portrait

  Brian Welsh

  Director

 • Laura Fraser portait

  Laura Fraser

  Actor

 • Lorn Macdonald portrait

  Lorn Macdonald

  Actor

 • Cristian Ortega portrait

  Cristian Ortega

  Actor

 • Gemma McElhinney portrait

  Gemma McElhinney

  Laura

Beats

Wil je Beats kijken? De movie van Brian Welsh uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Beats op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Beats met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Beats downloaden

Het downloaden van Beats is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Beats ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Beats streamen

Het streamen van Beats heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Beats online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Beats kijkt. Ideaal!

Beats torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Beats. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Beats trailer

Bekijk eerst even de trailer van Beats voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.