Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest
%
77

Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest

Kijk Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest

Moeite met waar je nou Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In hun muzikale loopbaan van slechts acht jaar wist de groep vijf albums uit te brengen die ofwel goud ofwel platina status bereikten. A Tribe Called Quest was commercieel zeer succesvol en artistiek erg invloedrijk, en werd beschouwd als pionier binnen de hiphopwereld. Het plotselinge uiteenvallen van de groep in 1998 was een schok voor zowel de muziekindustrie als de grote schare fans. Michael Rapaport, zelf een groot fan, gaat in 2008 mee op tour met A Tribe Called Quest, wanneer de band in het kader van een reünie een reeks uitverkochte concerten geeft in de Verenigde Staten, tien jaar na de release van hun laatste album. Tijdens zijn reis met de bandleden (Q-Tip, Phife Dawg, Ali Shaheed Muhammad and Jarobi White) legt Rapaport vast hoe moeilijk hun onderlinge relatie is geworden en hoe hun persoonlijke verschillen en conflicten een schaduw werpen op hun creatieve samenwerking. Wanneer groeiende spanningen voor een uitbarsting zorgen tijdens een show in San Francisco, krijgen we inzicht in wat er op het spel staat voor de jeugdvrienden en collega’s en welke creatieve en persoonlijke reis ze als een band hebben afgelegd. Als geboren New Yorker en hiphopliefhebber kan Rapaport intieme, ongecensureerde interviews houden met de bandleden, wat zorgt voor een cinéma vérité-stijl van filmmaken. Hierdoor is hij in staat om een gesprek te beginnen met de leden van A Tribe Called Quest om te zien of er een mogelijkheid bestaat om de oude wonden binnen de band te helen.

Regisseur en acteurs

 • Michael Rapaport portait

  Michael Rapaport

  Director

 • Mary J. Blige portait

  Mary J. Blige

  Herself

 • Common portait

  Common

  Himself

 • Q-Tip portait

  Q-Tip

  Himself

 • Michael Rapaport portait

  Michael Rapaport

  Himself

 • Phife Dawg portrait

  Phife Dawg

  Himself

 • Yasiin Bey portait

  Yasiin Bey

  Himself

 • Ali Shaheed Muhammad portrait

  Ali Shaheed Muhammad

  Himself

 • Adam Horovitz portait

  Adam Horovitz

  Himself

 • Michael Diamond portait

  Michael Diamond

  Himself

 • Ludacris portait

  Ludacris

  Himself

 • Adam Yauch portait

  Adam Yauch

  Himself

 • Pharrell Williams portait

  Pharrell Williams

  Himself

 • Ghostface Killah portrait

  Ghostface Killah

  Himself

 • Pete Rock portrait

  Pete Rock

  Himself

 • Ahmir-Khalib Thompson portait

  Ahmir-Khalib Thompson

  Himself

 • Jarobi White portrait

  Jarobi White

  Himself

 • Busta Rhymes portait

  Busta Rhymes

  Himself

 • Freddy Rodríguez portait

  Freddy Rodríguez

  Himself

Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest

Zin om Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest te bekijken voor je op een rijtje.

Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest er ook in SD heel goed uit.

Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest torrent

Denk je dat je om Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.