Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest
%
77

Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest

Kijk Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest

Moeite met waar je nou Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In hun muzikale loopbaan van slechts acht jaar wist de groep vijf albums uit te brengen die ofwel goud ofwel platina status bereikten. A Tribe Called Quest was commercieel zeer succesvol en artistiek erg invloedrijk, en werd beschouwd als pionier binnen de hiphopwereld. Het plotselinge uiteenvallen van de groep in 1998 was een schok voor zowel de muziekindustrie als de grote schare fans. Michael Rapaport, zelf een groot fan, gaat in 2008 mee op tour met A Tribe Called Quest, wanneer de band in het kader van een reünie een reeks uitverkochte concerten geeft in de Verenigde Staten, tien jaar na de release van hun laatste album. Tijdens zijn reis met de bandleden (Q-Tip, Phife Dawg, Ali Shaheed Muhammad and Jarobi White) legt Rapaport vast hoe moeilijk hun onderlinge relatie is geworden en hoe hun persoonlijke verschillen en conflicten een schaduw werpen op hun creatieve samenwerking. Wanneer groeiende spanningen voor een uitbarsting zorgen tijdens een show in San Francisco, krijgen we inzicht in wat er op het spel staat voor de jeugdvrienden en collega’s en welke creatieve en persoonlijke reis ze als een band hebben afgelegd. Als geboren New Yorker en hiphopliefhebber kan Rapaport intieme, ongecensureerde interviews houden met de bandleden, wat zorgt voor een cinéma vérité-stijl van filmmaken. Hierdoor is hij in staat om een gesprek te beginnen met de leden van A Tribe Called Quest om te zien of er een mogelijkheid bestaat om de oude wonden binnen de band te helen.

Regisseur en acteurs

 • Michael Rapaport portait

  Michael Rapaport

  Director

 • Mary J. Blige portait

  Mary J. Blige

  Herself

 • Common portait

  Common

  Himself

 • Q-Tip portait

  Q-Tip

  Himself

 • Michael Rapaport portait

  Michael Rapaport

  Himself

 • Phife Dawg portrait

  Phife Dawg

  Himself

 • Yasiin Bey portait

  Yasiin Bey

  Himself

 • Ali Shaheed Muhammad portrait

  Ali Shaheed Muhammad

  Himself

 • Adam Horovitz portait

  Adam Horovitz

  Himself

 • Michael Diamond portait

  Michael Diamond

  Himself

 • Ludacris portait

  Ludacris

  Himself

 • Adam Yauch portait

  Adam Yauch

  Himself

 • Pharrell Williams portait

  Pharrell Williams

  Himself

 • Ghostface Killah portrait

  Ghostface Killah

  Himself

 • Pete Rock portrait

  Pete Rock

  Himself

 • Ahmir-Khalib Thompson portait

  Ahmir-Khalib Thompson

  Himself

 • Jarobi White portrait

  Jarobi White

  Himself

 • Busta Rhymes portait

  Busta Rhymes

  Himself

 • Freddy Rodríguez portait

  Freddy Rodríguez

  Himself

Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest

Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest streamen

Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest downloaden

Zin om Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest trailer

Wil je er zeker van zijn dat Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.