Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest
%
77

Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest

Kijk Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest

Moeite met waar je nou Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In hun muzikale loopbaan van slechts acht jaar wist de groep vijf albums uit te brengen die ofwel goud ofwel platina status bereikten. A Tribe Called Quest was commercieel zeer succesvol en artistiek erg invloedrijk, en werd beschouwd als pionier binnen de hiphopwereld. Het plotselinge uiteenvallen van de groep in 1998 was een schok voor zowel de muziekindustrie als de grote schare fans. Michael Rapaport, zelf een groot fan, gaat in 2008 mee op tour met A Tribe Called Quest, wanneer de band in het kader van een reünie een reeks uitverkochte concerten geeft in de Verenigde Staten, tien jaar na de release van hun laatste album. Tijdens zijn reis met de bandleden (Q-Tip, Phife Dawg, Ali Shaheed Muhammad and Jarobi White) legt Rapaport vast hoe moeilijk hun onderlinge relatie is geworden en hoe hun persoonlijke verschillen en conflicten een schaduw werpen op hun creatieve samenwerking. Wanneer groeiende spanningen voor een uitbarsting zorgen tijdens een show in San Francisco, krijgen we inzicht in wat er op het spel staat voor de jeugdvrienden en collega’s en welke creatieve en persoonlijke reis ze als een band hebben afgelegd. Als geboren New Yorker en hiphopliefhebber kan Rapaport intieme, ongecensureerde interviews houden met de bandleden, wat zorgt voor een cinéma vérité-stijl van filmmaken. Hierdoor is hij in staat om een gesprek te beginnen met de leden van A Tribe Called Quest om te zien of er een mogelijkheid bestaat om de oude wonden binnen de band te helen.

Regisseur en acteurs

 • Michael Rapaport portait

  Michael Rapaport

  Director

 • Mary J. Blige portait

  Mary J. Blige

  Herself

 • Common portait

  Common

  Himself

 • Q-Tip portait

  Q-Tip

  Himself

 • Michael Rapaport portait

  Michael Rapaport

  Himself

 • Phife Dawg portrait

  Phife Dawg

  Himself

 • Yasiin Bey portait

  Yasiin Bey

  Himself

 • Ali Shaheed Muhammad portrait

  Ali Shaheed Muhammad

  Himself

 • Adam Horovitz portait

  Adam Horovitz

  Himself

 • Michael Diamond portait

  Michael Diamond

  Himself

 • Ludacris portait

  Ludacris

  Himself

 • Adam Yauch portait

  Adam Yauch

  Himself

 • Pharrell Williams portait

  Pharrell Williams

  Himself

 • Ghostface Killah portrait

  Ghostface Killah

  Himself

 • Pete Rock portrait

  Pete Rock

  Himself

 • Ahmir-Khalib Thompson portait

  Ahmir-Khalib Thompson

  Himself

 • Jarobi White portrait

  Jarobi White

  Himself

 • Busta Rhymes portait

  Busta Rhymes

  Himself

 • Freddy Rodríguez portait

  Freddy Rodríguez

  Himself

Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest

Benieuwd naar Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest kunt bekijken.

Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest streamen

Wil je Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest downloaden

movies als Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Beats Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!