Beautiful Bitch
%
64

Beautiful Bitch

Kijk Beautiful Bitch

Moeite met waar je nou Beautiful Bitch moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

15-jarige Bica leeft op straat in Boekarest. Een corrupte, voormalige politieman lokt haar naar Duitsland, met de belofte dat ze daar geld kan verdienen om voor zichzelf en haar kleine broer een beter bestaan op te bouwen. Dat ‘werk’ blijkt georganiseerd zakkenrollen te zijn. Buiten werktijd zit Bica, samen met andere geronselde kinderen, opgesloten in een gore flat. Tijdens het werk ontmoet Bica de Duitse tiener Milka, die haar laat kennismaken met een ander leven. Maar Bica’s baas schuwt geen geweld om het bange meisje weer onder controle te krijgen. Trekken Bica’s nieuwe vrienden zich haar lot aan?

Regisseur en acteurs

 • Martin Theo Krieger portrait

  Martin Theo Krieger

  Director

 • Katharina Derr portait

  Katharina Derr

  Bica

 • Patrick von Blume portait

  Patrick von Blume

  Cristu

 • Sina Tkotsch portait

  Sina Tkotsch

  Milka

 • Lucien Le Rest portrait

  Lucien Le Rest

  Nicu

 • Igor Dolgatschew portrait

  Igor Dolgatschew

  Andrej

 • Tom Lass portait

  Tom Lass

  Silviu

 • Aljosha Horvat portrait

  Aljosha Horvat

  Constantin

 • Therese Hämer portrait

  Therese Hämer

  Milkas Mutter

 • Rolf Berg portrait

  Rolf Berg

  Milkas Vater

 • Waldemar Kobus portait

  Waldemar Kobus

  Mihai

 • Leonie Benesch portait

  Leonie Benesch

  Gitti

Beautiful Bitch

Veel gehoord over Beautiful Bitch en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Beautiful Bitch heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Beautiful Bitch streamen

Wil je Beautiful Bitch, de movie met Katharina Derr, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Beautiful Bitch zelfs gratis kijken.

Beautiful Bitch downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Beautiful Bitch ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Beautiful Bitch er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Beautiful Bitch torrent

Op zoek naar een torrent van Beautiful Bitch? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Beautiful Bitch te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Beautiful Bitch trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Beautiful Bitch. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.