Beautiful Bitch
%
64

Beautiful Bitch

Kijk Beautiful Bitch

Moeite met waar je nou Beautiful Bitch moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

15-jarige Bica leeft op straat in Boekarest. Een corrupte, voormalige politieman lokt haar naar Duitsland, met de belofte dat ze daar geld kan verdienen om voor zichzelf en haar kleine broer een beter bestaan op te bouwen. Dat ‘werk’ blijkt georganiseerd zakkenrollen te zijn. Buiten werktijd zit Bica, samen met andere geronselde kinderen, opgesloten in een gore flat. Tijdens het werk ontmoet Bica de Duitse tiener Milka, die haar laat kennismaken met een ander leven. Maar Bica’s baas schuwt geen geweld om het bange meisje weer onder controle te krijgen. Trekken Bica’s nieuwe vrienden zich haar lot aan?

Regisseur en acteurs

 • Martin Theo Krieger portrait

  Martin Theo Krieger

  Director

 • Katharina Derr portait

  Katharina Derr

  Bica

 • Patrick von Blume portait

  Patrick von Blume

  Cristu

 • Sina Tkotsch portait

  Sina Tkotsch

  Milka

 • Lucien Le Rest portrait

  Lucien Le Rest

  Nicu

 • Igor Dolgatschew portrait

  Igor Dolgatschew

  Andrej

 • Tom Lass portait

  Tom Lass

  Silviu

 • Aljosha Horvat portrait

  Aljosha Horvat

  Constantin

 • Therese Hämer portrait

  Therese Hämer

  Milkas Mutter

 • Rolf Berg portrait

  Rolf Berg

  Milkas Vater

 • Waldemar Kobus portait

  Waldemar Kobus

  Mihai

 • Leonie Benesch portait

  Leonie Benesch

  Gitti

Beautiful Bitch

Wil je Beautiful Bitch kijken? De movie van Martin Theo Krieger uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Beautiful Bitch op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Beautiful Bitch met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Beautiful Bitch downloaden

Het downloaden van Beautiful Bitch is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Beautiful Bitch ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Beautiful Bitch streamen

Het streamen van Beautiful Bitch heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Beautiful Bitch online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Beautiful Bitch kijkt. Ideaal!

Beautiful Bitch torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Beautiful Bitch. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Beautiful Bitch trailer

Bekijk eerst even de trailer van Beautiful Bitch voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.