Beautiful Bitch
%
64

Beautiful Bitch

Kijk Beautiful Bitch

Moeite met waar je nou Beautiful Bitch moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

15-jarige Bica leeft op straat in Boekarest. Een corrupte, voormalige politieman lokt haar naar Duitsland, met de belofte dat ze daar geld kan verdienen om voor zichzelf en haar kleine broer een beter bestaan op te bouwen. Dat ‘werk’ blijkt georganiseerd zakkenrollen te zijn. Buiten werktijd zit Bica, samen met andere geronselde kinderen, opgesloten in een gore flat. Tijdens het werk ontmoet Bica de Duitse tiener Milka, die haar laat kennismaken met een ander leven. Maar Bica’s baas schuwt geen geweld om het bange meisje weer onder controle te krijgen. Trekken Bica’s nieuwe vrienden zich haar lot aan?

Regisseur en acteurs

 • Martin Theo Krieger portrait

  Martin Theo Krieger

  Director

 • Katharina Derr portait

  Katharina Derr

  Bica

 • Patrick von Blume portait

  Patrick von Blume

  Cristu

 • Sina Tkotsch portait

  Sina Tkotsch

  Milka

 • Lucien Le Rest portrait

  Lucien Le Rest

  Nicu

 • Igor Dolgatschew portrait

  Igor Dolgatschew

  Andrej

 • Tom Lass portait

  Tom Lass

  Silviu

 • Aljosha Horvat portrait

  Aljosha Horvat

  Constantin

 • Therese Hämer portrait

  Therese Hämer

  Milkas Mutter

 • Rolf Berg portrait

  Rolf Berg

  Milkas Vater

 • Waldemar Kobus portait

  Waldemar Kobus

  Mihai

 • Leonie Benesch portait

  Leonie Benesch

  Gitti

Beautiful Bitch

Zin om Beautiful Bitch lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Beautiful Bitch te bekijken voor je op een rijtje.

Beautiful Bitch downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Beautiful Bitch downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beautiful Bitch. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Beautiful Bitch er ook in SD heel goed uit.

Beautiful Bitch streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Beautiful Bitch net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Beautiful Bitch hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Beautiful Bitch helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Beautiful Bitch torrent

Denk je dat je om Beautiful Bitch te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Beautiful Bitch trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Beautiful Bitch de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.