Skoonheid
%
62

Skoonheid

Nu kijken

Kijk Skoonheid

Moeite met waar je nou Skoonheid moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Skoonheid

Samenvatting

Gevangen in een verstikkend huwelijk en een onderdrukkende samenleving is Francois (Deon Lotz) te bang om eerlijk naar zichzelf en de wereld te zijn. Totdat hij verliefd wordt. Skoonheid is een indringend meesterwerk over een hartverscheurende zoektocht van een man naar liefde.

Regisseur en acteurs

 • Oliver Hermanus portrait

  Oliver Hermanus

  Director

 • Deon Lotz portrait

  Deon Lotz

  Actor

 • Charlie Keegan portrait

  Charlie Keegan

  Actor

 • Albert Maritz portrait

  Albert Maritz

  Actor

 • Michelle Scott portrait

  Michelle Scott

  Actor

 • Sue Diepeveen portrait

  Sue Diepeveen

  Actor

 • Roeline Daneel portrait

  Roeline Daneel

  Actor

Skoonheid

Benieuwd naar Skoonheid? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Skoonheid kunt bekijken.

Skoonheid streamen

Wil je Skoonheid streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Skoonheid gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Skoonheid downloaden

movies als Skoonheid kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Skoonheid. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Skoonheid. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Skoonheid torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Skoonheid te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Skoonheid trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Skoonheid je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!