Skoonheid
%
62

Skoonheid

Kijk Skoonheid

Moeite met waar je nou Skoonheid moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Gevangen in een verstikkend huwelijk en een onderdrukkende samenleving is Francois (Deon Lotz) te bang om eerlijk naar zichzelf en de wereld te zijn. Totdat hij verliefd wordt. Skoonheid is een indringend meesterwerk over een hartverscheurende zoektocht van een man naar liefde.

Regisseur en acteurs

 • Oliver Hermanus portrait

  Oliver Hermanus

  Director

 • Deon Lotz portrait

  Deon Lotz

  Actor

 • Charlie Keegan portrait

  Charlie Keegan

  Actor

 • Albert Maritz portrait

  Albert Maritz

  Actor

 • Michelle Scott portrait

  Michelle Scott

  Actor

 • Sue Diepeveen portrait

  Sue Diepeveen

  Actor

 • Roeline Daneel portrait

  Roeline Daneel

  Actor

Skoonheid

Op zoek naar Skoonheid? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Skoonheid streamen

Het streamen van movies als Skoonheid heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Skoonheid waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Skoonheid dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Skoonheid downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Skoonheid te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Skoonheid torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Skoonheid trailer

Weet je nog niet zeker of Skoonheid jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.