Skoonheid
%
62

Skoonheid

Nu kijken

Kijk Skoonheid

Moeite met waar je nou Skoonheid moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Skoonheid

Samenvatting

Gevangen in een verstikkend huwelijk en een onderdrukkende samenleving is Francois (Deon Lotz) te bang om eerlijk naar zichzelf en de wereld te zijn. Totdat hij verliefd wordt. Skoonheid is een indringend meesterwerk over een hartverscheurende zoektocht van een man naar liefde.

Regisseur en acteurs

 • Oliver Hermanus portrait

  Oliver Hermanus

  Director

 • Deon Lotz portrait

  Deon Lotz

  Actor

 • Charlie Keegan portrait

  Charlie Keegan

  Actor

 • Albert Maritz portrait

  Albert Maritz

  Actor

 • Michelle Scott portrait

  Michelle Scott

  Actor

 • Sue Diepeveen portrait

  Sue Diepeveen

  Actor

 • Roeline Daneel portrait

  Roeline Daneel

  Actor

Skoonheid

Zin om Skoonheid lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Skoonheid te bekijken voor je op een rijtje.

Skoonheid downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Skoonheid downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Skoonheid. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Skoonheid er ook in SD heel goed uit.

Skoonheid streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Skoonheid net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Skoonheid hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Skoonheid helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Skoonheid torrent

Denk je dat je om Skoonheid te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Skoonheid trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Skoonheid de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.