Beauty and the Beast
%
32

Beauty and the Beast

Kijk Beauty and the Beast

Moeite met waar je nou Beauty and the Beast moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A twist on the morality tale of forbidden love between the beautiful Belle and the feared Beast. As the villagers are being brutally murdered and the Beast is hunted down as the one responsible for the mayhem, Belle and Beast team up to defeat the real killer; the power-hungry witch's malevolent troll.

Regisseur en acteurs

 • David Lister portrait

  David Lister

  Director

 • Estella Warren portait

  Estella Warren

  Belle

 • Rhett Giles portait

  Rhett Giles

  Count Rudolph

 • Victor Parascos portrait

  Victor Parascos

  Beast

 • Vanessa Gray portrait

  Vanessa Gray

  Lady Helen

 • Tony Bellette portrait

  Tony Bellette

  Otto

 • Chris Betts portrait

  Chris Betts

  Captain

 • Peter Cook portrait

  Peter Cook

  Duke Edward

 • Nicholas G. Cooper portrait

  Nicholas G. Cooper

  Duke Henry

 • Gabriella Di Labio portrait

  Gabriella Di Labio

  Anna

Beauty and the Beast

Zin om Beauty and the Beast lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De fantasy movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Beauty and the Beast te bekijken voor je op een rijtje.

Beauty and the Beast downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Beauty and the Beast downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beauty and the Beast. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Beauty and the Beast er ook in SD heel goed uit.

Beauty and the Beast streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Beauty and the Beast net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Beauty and the Beast hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Beauty and the Beast helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Beauty and the Beast torrent

Denk je dat je om Beauty and the Beast te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Beauty and the Beast trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Beauty and the Beast de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.