Beauty and the Dogs

Beauty and the Dogs

Bekijk de trailer

Kijk Beauty and the Dogs

Moeite met waar je nou Beauty and the Dogs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Tijdens een studentenfeest ontmoet Mariam, een jonge vrouw uit Tunesië, de mysterieuze Youssef. Als ze samen het feest verlaten, begint er een lange nacht waarin Mariam zal moeten vechten voor haar rechten en waardigheid in een corrupt systeem.

Regisseur en acteurs

 • Kaouther Ben Hania portrait

  Kaouther Ben Hania

  Director

 • Mariam Al Ferjani portrait

  Mariam Al Ferjani

  Mariam

 • Ghanem Zrelli portrait

  Ghanem Zrelli

  Youssef

 • Noomane Hamda portrait

  Noomane Hamda

  Chedla

 • Anissa Daoud portait

  Anissa Daoud

  Faiza

Trailers

Beauty and the Dogs

Wil je Beauty and the Dogs kijken? De movie van Kaouther Ben Hania uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Beauty and the Dogs op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Beauty and the Dogs met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Beauty and the Dogs downloaden

Het downloaden van Beauty and the Dogs is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Beauty and the Dogs ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Beauty and the Dogs streamen

Het streamen van Beauty and the Dogs heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Beauty and the Dogs online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Beauty and the Dogs kijkt. Ideaal!

Beauty and the Dogs torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Beauty and the Dogs. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Beauty and the Dogs trailer

Bekijk eerst even de trailer van Beauty and the Dogs voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.