Beauty and the Dogs

Beauty and the Dogs

Bekijk de trailer

Kijk Beauty and the Dogs

Moeite met waar je nou Beauty and the Dogs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Tijdens een studentenfeest ontmoet Mariam, een jonge vrouw uit Tunesië, de mysterieuze Youssef. Als ze samen het feest verlaten, begint er een lange nacht waarin Mariam zal moeten vechten voor haar rechten en waardigheid in een corrupt systeem.

Regisseur en acteurs

 • Kaouther Ben Hania portrait

  Kaouther Ben Hania

  Director

 • Mariam Al Ferjani portrait

  Mariam Al Ferjani

  Mariam

 • Ghanem Zrelli portrait

  Ghanem Zrelli

  Youssef

 • Noomane Hamda portrait

  Noomane Hamda

  Chedla

 • Anissa Daoud portait

  Anissa Daoud

  Faiza

Trailers

Beauty and the Dogs

Beauty and the Dogs streamen

Beauty and the Dogs streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Beauty and the Dogs downloaden

Zin om Beauty and the Dogs te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Beauty and the Dogs te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Beauty and the Dogs torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Beauty and the Dogs makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Beauty and the Dogs trailer

Wil je er zeker van zijn dat Beauty and the Dogs jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.