Beavis and Butt-Head Do America
%
68

Beavis and Butt-Head Do America

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Beavis and Butt-Head Do America

Moeite met waar je nou Beavis and Butt-Head Do America moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beavis and Butt-Head Do America

Samenvatting

Our intrepid adolescent heroes wake up to find their beloved television stolen, and embark on an epic journey across America to recover it, and, who knows, maybe even score. On the way they encounter a murderous smuggler of a deadly virus and his treacherous wife, an FBI agent with a predilection for cavity searches, a couple of rather familiar looking ex-Motley Crue roadies, Mr. Van Dreesen singing "Lesbian Seagull", a little old lady and of course Mr. Anderson and his trailer. Can the Great Cornholio save the day? Uh-huh. Huh-huh.

Regisseur en acteurs

 • Mike Judge portait

  Mike Judge

  Director

 • Mike Judge portait

  Mike Judge

  Beavis / Butt-Head / Tom Anderson / Mr. Van Driessen / Principal McVicker (voice)

 • Bruce Willis portait

  Bruce Willis

  Muddy Grimes (voice)

 • Demi Moore portait

  Demi Moore

  Dallas Grimes (voice)

 • Robert Stack portait

  Robert Stack

  ATF Agent Flemming (voice)

Trailers

Beavis and Butt-Head Do America

Wil je Beavis and Butt-Head Do America kijken? De movie van Mike Judge uit 1996 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Beavis and Butt-Head Do America op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Beavis and Butt-Head Do America met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Beavis and Butt-Head Do America downloaden

Het downloaden van Beavis and Butt-Head Do America is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Beavis and Butt-Head Do America ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Beavis and Butt-Head Do America streamen

Het streamen van Beavis and Butt-Head Do America heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Beavis and Butt-Head Do America online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Beavis and Butt-Head Do America kijkt. Ideaal!

Beavis and Butt-Head Do America torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Beavis and Butt-Head Do America. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Beavis and Butt-Head Do America trailer

Bekijk eerst even de trailer van Beavis and Butt-Head Do America voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.