Beavis and Butt-Head Do America
%
68

Beavis and Butt-Head Do America

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Beavis and Butt-Head Do America

Moeite met waar je nou Beavis and Butt-Head Do America moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beavis and Butt-Head Do America

Samenvatting

Our intrepid adolescent heroes wake up to find their beloved television stolen, and embark on an epic journey across America to recover it, and, who knows, maybe even score. On the way they encounter a murderous smuggler of a deadly virus and his treacherous wife, an FBI agent with a predilection for cavity searches, a couple of rather familiar looking ex-Motley Crue roadies, Mr. Van Dreesen singing "Lesbian Seagull", a little old lady and of course Mr. Anderson and his trailer. Can the Great Cornholio save the day? Uh-huh. Huh-huh.

Regisseur en acteurs

 • Mike Judge portait

  Mike Judge

  Director

 • Mike Judge portait

  Mike Judge

  Beavis / Butt-Head / Tom Anderson / Mr. Van Driessen / Principal McVicker (voice)

 • Bruce Willis portait

  Bruce Willis

  Muddy Grimes (voice)

 • Demi Moore portait

  Demi Moore

  Dallas Grimes (voice)

 • Robert Stack portait

  Robert Stack

  ATF Agent Flemming (voice)

Trailers

Beavis and Butt-Head Do America

Zin om Beavis and Butt-Head Do America lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Beavis and Butt-Head Do America te bekijken voor je op een rijtje.

Beavis and Butt-Head Do America downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Beavis and Butt-Head Do America downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beavis and Butt-Head Do America. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Beavis and Butt-Head Do America er ook in SD heel goed uit.

Beavis and Butt-Head Do America streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Beavis and Butt-Head Do America net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Beavis and Butt-Head Do America hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Beavis and Butt-Head Do America helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Beavis and Butt-Head Do America torrent

Denk je dat je om Beavis and Butt-Head Do America te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Beavis and Butt-Head Do America trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Beavis and Butt-Head Do America de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.