Because I Said So
%
56

Because I Said So

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Because I Said So

Moeite met waar je nou Because I Said So moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Because I Said So

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Because I Said So draait?

Samenvatting

Daphne Wilder is de trotse moeder van psychologe Maggie, van de sexy Mae en van de onzekere Milly, die gedoemd lijkt om op foute mannen te vallen. Daphne wil niet dat haar jongste dochter dezelfde fouten maakt en besluit op zoek te gaan naar de perfecte schoonzoon. Ze plaatst zonder medeweten van Molly een advertentie, maar haar bemoeizucht leidt tot een hilarische chaos...

Regisseur en acteurs

 • Michael Lehmann portrait

  Michael Lehmann

  director

 • Tony Hale portrait

  Tony Hale

  actor

 • Colin Ferguson portrait

  Colin Ferguson

  actor

 • Neil Hopkins portrait

  Neil Hopkins

  actor

 • Stephen Collins portrait

  Stephen Collins

  actor

 • Piper Perabo portrait

  Piper Perabo

  actor

 • Lauren Graham portrait

  Lauren Graham

  actor

 • Tom Everett Scott portrait

  Tom Everett Scott

  actor

 • Gabriel Macht portrait

  Gabriel Macht

  actor

 • Mandy Moore portrait

  Mandy Moore

  actor

 • Diane Keaton portrait

  Diane Keaton

  actor

Trailers

Because I Said So

Benieuwd naar Because I Said So? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Because I Said So draait.

Because I Said So in de bioscoop

Because I Said So draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Because I Said So.

Because I Said So streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Because I Said So te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Because I Said So een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Because I Said So zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Because I Said So torrent

Op zoek naar een torrent van Because I Said So? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Because I Said So zonder zorgen.

Because I Said So downloaden

Als Because I Said So binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Because I Said So trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Because I Said So de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.