Because I Said So
%
56

Because I Said So

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Because I Said So

Moeite met waar je nou Because I Said So moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Because I Said So

Samenvatting

Daphne Wilder is de trotse moeder van psychologe Maggie, van de sexy Mae en van de onzekere Milly, die gedoemd lijkt om op foute mannen te vallen. Daphne wil niet dat haar jongste dochter dezelfde fouten maakt en besluit op zoek te gaan naar de perfecte schoonzoon. Ze plaatst zonder medeweten van Molly een advertentie, maar haar bemoeizucht leidt tot een hilarische chaos...

Regisseur en acteurs

 • Michael Lehmann portrait

  Michael Lehmann

  director

 • Tony Hale portrait

  Tony Hale

  actor

 • Colin Ferguson portrait

  Colin Ferguson

  actor

 • Neil Hopkins portrait

  Neil Hopkins

  actor

 • Stephen Collins portrait

  Stephen Collins

  actor

 • Piper Perabo portrait

  Piper Perabo

  actor

 • Lauren Graham portrait

  Lauren Graham

  actor

 • Tom Everett Scott portrait

  Tom Everett Scott

  actor

 • Gabriel Macht portrait

  Gabriel Macht

  actor

 • Mandy Moore portrait

  Mandy Moore

  actor

 • Diane Keaton portrait

  Diane Keaton

  actor

Trailers

Because I Said So

Because I Said So streamen

Because I Said So streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Because I Said So downloaden

Zin om Because I Said So te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Because I Said So te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Because I Said So torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Because I Said So makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Because I Said So trailer

Wil je er zeker van zijn dat Because I Said So jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.