Because I Said So
%
56

Because I Said So

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Because I Said So

Moeite met waar je nou Because I Said So moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Because I Said So

Samenvatting

Daphne Wilder is de trotse moeder van psychologe Maggie, van de sexy Mae en van de onzekere Milly, die gedoemd lijkt om op foute mannen te vallen. Daphne wil niet dat haar jongste dochter dezelfde fouten maakt en besluit op zoek te gaan naar de perfecte schoonzoon. Ze plaatst zonder medeweten van Molly een advertentie, maar haar bemoeizucht leidt tot een hilarische chaos...

Regisseur en acteurs

 • Michael Lehmann portrait

  Michael Lehmann

  director

 • Tony Hale portrait

  Tony Hale

  actor

 • Colin Ferguson portrait

  Colin Ferguson

  actor

 • Neil Hopkins portrait

  Neil Hopkins

  actor

 • Stephen Collins portrait

  Stephen Collins

  actor

 • Piper Perabo portrait

  Piper Perabo

  actor

 • Lauren Graham portrait

  Lauren Graham

  actor

 • Tom Everett Scott portrait

  Tom Everett Scott

  actor

 • Gabriel Macht portrait

  Gabriel Macht

  actor

 • Mandy Moore portrait

  Mandy Moore

  actor

 • Diane Keaton portrait

  Diane Keaton

  actor

Trailers

Because I Said So

Wil je Because I Said So kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2007 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Because I Said So streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Because I Said So niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Because I Said So zelfs gratis bekijken.

Because I Said So downloaden

Wil je Because I Said So ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Because I Said So overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Because I Said So torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Because I Said So is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Because I Said So trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Because I Said So de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.