Because I Said So
%
56

Because I Said So

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Because I Said So

Moeite met waar je nou Because I Said So moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Because I Said So

Samenvatting

Daphne Wilder is de trotse moeder van psychologe Maggie, van de sexy Mae en van de onzekere Milly, die gedoemd lijkt om op foute mannen te vallen. Daphne wil niet dat haar jongste dochter dezelfde fouten maakt en besluit op zoek te gaan naar de perfecte schoonzoon. Ze plaatst zonder medeweten van Molly een advertentie, maar haar bemoeizucht leidt tot een hilarische chaos...

Regisseur en acteurs

 • Michael Lehmann portrait

  Michael Lehmann

  director

 • Tony Hale portrait

  Tony Hale

  actor

 • Colin Ferguson portrait

  Colin Ferguson

  actor

 • Neil Hopkins portrait

  Neil Hopkins

  actor

 • Stephen Collins portrait

  Stephen Collins

  actor

 • Piper Perabo portrait

  Piper Perabo

  actor

 • Lauren Graham portrait

  Lauren Graham

  actor

 • Tom Everett Scott portrait

  Tom Everett Scott

  actor

 • Gabriel Macht portrait

  Gabriel Macht

  actor

 • Mandy Moore portrait

  Mandy Moore

  actor

 • Diane Keaton portrait

  Diane Keaton

  actor

Trailers

Because I Said So

Benieuwd naar Because I Said So? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Because I Said So kunt bekijken.

Because I Said So streamen

Wil je Because I Said So streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Because I Said So gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Because I Said So downloaden

movies als Because I Said So kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Because I Said So. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Because I Said So. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Because I Said So torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Because I Said So te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Because I Said So trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Because I Said So je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!