Because I Said So
%
56

Because I Said So

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Because I Said So

Moeite met waar je nou Because I Said So moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Because I Said So

Samenvatting

Daphne Wilder is de trotse moeder van psychologe Maggie, van de sexy Mae en van de onzekere Milly, die gedoemd lijkt om op foute mannen te vallen. Daphne wil niet dat haar jongste dochter dezelfde fouten maakt en besluit op zoek te gaan naar de perfecte schoonzoon. Ze plaatst zonder medeweten van Molly een advertentie, maar haar bemoeizucht leidt tot een hilarische chaos...

Regisseur en acteurs

 • Michael Lehmann portrait

  Michael Lehmann

  director

 • Tony Hale portrait

  Tony Hale

  actor

 • Colin Ferguson portrait

  Colin Ferguson

  actor

 • Neil Hopkins portrait

  Neil Hopkins

  actor

 • Stephen Collins portrait

  Stephen Collins

  actor

 • Piper Perabo portrait

  Piper Perabo

  actor

 • Lauren Graham portrait

  Lauren Graham

  actor

 • Tom Everett Scott portrait

  Tom Everett Scott

  actor

 • Gabriel Macht portrait

  Gabriel Macht

  actor

 • Mandy Moore portrait

  Mandy Moore

  actor

 • Diane Keaton portrait

  Diane Keaton

  actor

Trailers

Because I Said So

Veel gehoord over Because I Said So en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Because I Said So heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Because I Said So streamen

Wil je Because I Said So, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Because I Said So zelfs gratis kijken.

Because I Said So downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Because I Said So ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Because I Said So er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Because I Said So torrent

Op zoek naar een torrent van Because I Said So? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Because I Said So te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Because I Said So trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Because I Said So. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.